Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste ti si Srbin i ti kupuješ sve srpsko. I one patike made in china su srpske
i onaj uvezeni kupus i lubenice u MAXIju su srpske i krompir i beli luk i jabuke iz Indije
i mi smo ti zahvalni što opstajemo zahvaljujući tebi, niko ništa ne plaća da nije tebe mi bi prsli
ti si zapravo jedini koji plaća, baš su se pitali u SDK odakle ona jedina uplata?

PUNO TI HVALA!
NAJBOLJI SI!
:heart:

Takodje imam ugovor sa telekomom. Mada vec placam porez opet iz meni nerazumljivih razloga moran da placam preplatu. I struju placam mada su ceste restrikcije, pa to su moji dedovi gradili, ocu struju za dzabe. Naravno da benzin hocu za dzabe, jer nije to rus iz dupeta stvorio. To sve pripada planeti zemlji i ja kao stanovnik zemlje ocu naftubza dzabe. I hleb za dzabe nisu te biljke zasluga coveka nego boga sunca.

citam i ne mogu da verujem...volite bus plus vise nego mamu i tatu zajedno kako ste zapenili... tuga bre ponekad pomislim da su se ovi okolo usrecili sto su vas se resili ...tamo vam smetali siptari ovde vam smetaju siromasi....ni na domecem terenu niste mogli ni sa kim da empatisete a ne ovde nije ni cudo sto propadamo sto ste bre tako prokleti:sad2:

Za siromasne beogradjane. Kad nemate pare da platite prevoz prodate svoj stan, kupite zemlju i traktor i jos mehanizacije i udri. Necete da umrete od gladi. Ali zaboravih lakse je sedeti pored pc i reci kako je drzava sve kriva

Ne možemo da prodamo stan jer je pod hipotekom za zemlju i traktor

E vidi lepi, EVROPSKA UNIJA JE DALA STOTINE I STOTINE HILJADA EVRA ZA SVE OBLASTI
A TE PARE SU PREUSMERAVANE A BILE NAMENJEN ZA STANDARD GRADJANA

Dakle država je trošila pare koje EU namenila meni, peri, lazi bez posla
i to nam nisu pominjali

ali su rekli da je u EU pušenje cigarete no no...

citam i ne mogu da verujem...volite bus plus vise nego mamu i tatu zajedno kako ste zapenili... tuga bre ponekad pomislim da su se ovi okolo usrecili sto su vas se resili ...tamo vam smetali siptari ovde vam smetaju siromasi....ni na domecem terenu niste mogli ni sa kim da empatisete a ne ovde nije ni cudo sto propadamo sto ste bre tako prokleti:sad2:

Kada vidim lepo, mlado i pametno, sav se prenerazim. Nemogu ni sa pandurima da vodim dijalog :ceka:

To je tvoje pravo, ali je i obaveza policajaca da te privedu, ako praviš problem kad te uhvate bez karte.

Ako me privedu - pustiće me, sigurno me neće hraniti i davati platu u stanici
:bye:
takodje me neće voditi u zatvor jer nemaju sudsko rešenje niti osnova
a policija će me privesti jedino ako me BUSPLUS odruka da nemam ličnu kartu a ja ću kažem da mi ispala
a nisu ni svi kontrolori seljačine ima i divnih
na sudu ću kažem da nemam ugovor sa busplusom

prost zakon kada ga pročitaš

- - - - - - - - - -

a i pitaću sudiju otkud moji podaci BUSPLUSU jer ih ja davao nisam niti odobrio davanje
kad to udje u zapisnik , dalje je lako - milionče je moje za tužbu o manipulaciji privatnim podacima

Poslednja izmena:
Ako me privedu - pustiće me, sigurno me neće hraniti i davati platu
takodje me neće voditi u zatvor jer nemaju sudsko rešenje
a policija će me privasti ako me BUSPLUS odruka da nema ličnu kartu a ja ću kažem da mi ispala

- - - - - - - - - -

a i pitaću sudiju otkud moji podaci BUSPLUSU jer ih ja davao nisam niti odobrio davanje
kad to ude u zapisnik , dalje je lako - milionče je moje

Eto rešenja, narode bori se za sebe. Pobeda je uvek bila narodna :ceka:

cus ako nema para sto se vozi, kao ne zna zasto nema para...najbolje da se ubije da se ne potresa ni on ni bus plus...a onda dodje da kuka kako su ga ameri bombardovali i siptari proterali a ja treba da empatisem sa njim:roll:

Ali zaista je velika beda u narodu, Zaista nije šala da neki ljudi nemaju da plate kartu, ako već neće da snize cenu karte kako bi svi mogli da je plaćaju, onda barem neka ne stavlajju lisice ljudima na ruke i ne privode ih. Kada gladna usta počnu da urlaju, ni jednom komunalcu neće biti prijatno ako se narod digne.

cus ako nema para sto se vozi, kao ne zna zasto nema para...najbolje da se ubije da se ne potresa ni on ni bus plus...a onda dodje da kuka kako su ga ameri bombardovali i siptari proterali a ja treba da empatisem sa njim:roll:

Pa povedi nekog prosjaka svojoj kuci kad si tako dobra hriscanka. Lako je glumiti dobrotu na tudj racun. Gsp kao i sve gubitase treba ukinuti, a beogradjani vi se vozajte na rolerima

Pa povedi nekog prosjaka svojoj kuci kad si tako dobra hriscanka. Lako je glumiti dobrotu na tudj racun. Gsp kao i sve gubitase treba ukinuti, a beogradjani vi se vozajte na rolerima

Neka onda i policija zapati biciklove pa neka se utegnu u vruće pantalonice jer im taj imidž odgovara. Šta će policiji vozila, neka idu peške ili biciklovima. Na kraju krajeva šta će nama bilo šta :ceka:

Ali zaista je velika beda u narodu, Zaista nije šala da neki ljudi nemaju da plate kartu, ako već neće da snize cenu karte kako bi svi mogli da je plaćaju, onda barem neka ne stavlajju lisice ljudima na ruke i ne privode ih. Kada gladna usta počnu da urlaju, ni jednom komunalcu neće biti prijatno ako se narod digne.

I sad treba i neko da vas nahrani, jel sluzite za priplod mozda. Ko nema sta da jede, a zdrav je nek crkne od gladi. Sad ispanem ja retardiran sto dnevno radim ponekad 16sati i ne mogu ispraviti prste danima. Znaci radni narod je retardiran. Trebs izaci na ulicu u prositi. Jel to resenje.

I sad treba i neko da vas nahrani, jel sluzite za priplod mozda. Ko nema sta da jede, a zdrav je nek crkne od gladi. Sad ispanem ja retardiran sto dnevno radim ponekad 16sati i ne mogu ispraviti prste danima. Znaci radni narod je retardiran. Trebs izaci na ulicu u prositi. Jel to resenje.

Koliko puta sam ti rekao šta je rešenje. Niže kamatne stope NBS. Krenu banke da puštaju krediti i pokreće se zamajac. Procene pametnih ljudi je da u Srbiji na onim obradivim povšinama koje ima, ako samo poseje i požnje što je posejala, može da napravi promet od 100 milijardi dolara godišnje. 10% od toga ostaje kao zarada. Ako bi još ulagali, procene su da bi taj iznos bio relalan od oko 200 milijardi dolara godišnje. Holnadija od poljoprivrede pravi promet od 400 milijardi dolara godišnje. A mi prosimo za milijardu. Pa ti sada vidi, mogu te uputiti na neke pmatnije od mene pa da se opsimeniš, da shvatiš, potrebno je ako svi shvatimo da možemo biće nam bolje.

A to je samo poljoprivreda, a gde su ostlale grane !!!

Koliko puta sam ti rekao šta je rešenje. Niže kamatne stope NBS. Krenu banke da puštaju krediti i pokreće se zamajac. Procene pametnih ljudi je da u Srbiji na onim obradivim povšinama koje ima, ako samo poseje i požnje što je posejala, može da napravi promet od 100 milijardi dolara godišnje. 10% od toga ostaje kao zarada. Ako bi još ulagali, procene su da bi taj iznos bio relalan od oko 200 milijardi dolara godišnje. Holnadija od poljoprivrede pravi promet od 400 milijardi dolara godišnje. A mi prosimo za milijardu. Pa ti sada vidi, mogu te uputiti na neke pmatnije od mene pa da se opsimeniš, da shvatiš, potrebno je ako svi shvatimo da možemo biće nam bolje.

A to je samo poljoprivreda, a gde su ostlale grane !!!
Razumes se u ekonomiju ko krava u ludilo.

e pa sad...ajde ne znamo da se bavimo bankarstvom, ne znamo da pravimo pivo, ne znamo da prodajemo struju ....ali da ne znamo da oremo zemlju i da ce to arapi bolje da rade od nas ...jel treba sve da prodamo strancima pa da zivimo od njihove milostinje kao one banana drzave po Africi ...mnogo treba mrzeti ovaj narod pa imati takvo misljenje o njemu...ajde ovi politicari sto rasprodaju zemlju i bas ih briga za narod ali sta ti imas od toga

zaboravi na dedu austrijanca što obrnuo strane,
pusti nek se probudi jevrejski deda u tebi...
ŠEŽONA NIŠKIH KAMATA?
UKOPAVAJ ŠE ŠINKO!
NE UŽIMAJ KREDIT DOK MU NE VIDIŠ BEONJAČE!

ovde je Dinkara ubio domaće bane jer mu to bio zadatak od MMF-a a nije jedini njihov izvršitelj
Država koja nema svoje banke je osudjena na propast ali ajd se batrgamo kao još malo
Dakle kad uzmeš kredit od neke banke ovde one taj novac NEMAJU nego kao ćerka-banke uzimaju od matičnih stranih
E kamate su visoke što hraniš i jedne i druge jer banka-ćerka vraća pare mama-banci
a majmun Djoša može da uzme kredit od takve banke

Kod mene su i za Anštajna govorili da je ludi Marićev zet :ceka:

Evo ti nešto, obrazuj se, uči, biće nam svima bolje.

Da ne pobegnem od teme, narod nema para da plaća kartu to je problem...

Gsp nema para za rad, resenje je prosto mi ne mozemo priustit gradski prevoz znaci ukinuti gsp. Problem resen. Ne treba vise placati komunalce iz budzeta ni vozace. Usteda 100 miliona godisnje. Ja se ne obrazujem gledajuci video klipove. Imam 8 razreda ali to je vise nego dovoljno da znam da kupim kartu

To se ponegde zove - pravna država. Bez izgovora da treba srediti i ono na vrhu, jer treba. Ali to ne znači da oni dole moraju da kradu zbog onih gore, već da se sređuje na svim nivoima.

- - - - - - - - - -

Ako me privedu - pustiće me, sigurno me neće hraniti i davati platu u stanici
takodje me neće voditi u zatvor jer nemaju sudsko rešenje niti osnova
a policija će me privesti jedino ako me BUSPLUS odruka da nemam ličnu kartu a ja ću kažem da mi ispala
a nisu ni svi kontrolori seljačine ima i divnih

- - - - - - - - - -

kad to udje u zapisnik , dalje je lako - milionče je moje za tužbu o manipulaciji privatnim podacima

Sve ti to objasni sudiji, ima da te pusti bez kazne. I još će da te pohvali kako si pametnica.

Back