Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Nisam ja majke mi, slučjano sam naleteo na ono o čemu pišem ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Saobracaj u beogradu je lako resiti. Jednostavno kod manjih autobusa ulaz samo na prva vrata, dok kod vecih postojeca kontrola. U slucaju da bude veceg otpora, uposliti Zandarmeriju

Naravno brinete i treba da brinete za budžet iz kog primate platu...
Sad kad Vučko proda Telekom "za bolju cenu" ne znam ko će puniti budžet?
Ko god da kupi Telekom taj će profit sebi da uzima a Srbiji će ide pišljivi procenat
Nedovoljan za sve pandure....
Još kad prodamo Kolubaru, možete da skinete ne samo uniforme nego i šarene gaće i gologuzi da tražite neku bolju zemlju ...

Naravno brinete i treba da brinete za budžet iz kog primate platu...
Sad kad Vučko proda Telekom "za bolju cenu" ne znam ko će puniti budžet?
Ko god da kupi Telekom taj će profit sebi da uzima a Srbiji će ide pišljivi procenat
Nedovoljan za sve pandure....
Još kad prodamo Kolubaru, možete da skinete ne samo uniforme nego i šarene gaće i gologuzi da tražite neku bolju zemlju ...
И тада ће превоз да буде бесплатан, аутобуси ће ићи на воду?
a ne...
kada se prodaju Telekom pa Kolubara tada ćete moći da birate KAO KOD SLOBE:
- da radite ali bez plate, za socijalno i zdravstveno tužite sa svojim parama
ili
- da odete bez otpremnine jer država vama ništa nije dužna, za svaki mesec ste dobili sledovanje pa zato KUŠ!
a ne...
kada se prodaju Telekom pa Kolubara tada ćete moći da birate KAO KOD SLOBE:
- da radite ali bez plate, za socijalno i zdravstveno tužite sa svojim parama
ili
- da odete bez otpremnine jer država vama ništa nije dužna, za svaki mesec ste dobili sledovanje pa zato KUŠ!
Ne mogu da verujem da svi samo hoce da zajebu drzavu. Od obicnog naroda pa do onih do vecih pozicija. Svi ste vi isti samo da imate priliku isto bi se ponasali kao i oni sto ih kritikujete.
Znaci ako nemas za kartu kupis biciklo i dobru kabanicu i udri.
ajd uozbilji se...
web peticija sa nalupanim imenom i prezimenom i mail adresom nisu baš merodavan parametar za razmatranje
čak nisam ljubitelj ni potpisivanja fotokopiranih listova gde ostavim matični broj (mada ga dadoh BusPlusu tj APEX-u da Turčin preprodavac oružja pod prismotrom BND-a kreira dokumenta po potrebi što mu dodje još gore)
ALI DA IZADJEMO NA ULICU DA IM SE NAKOMUNALIŠEMO MAJKE TO MOŽE
Došlo zadnje veme brajko OTIMAJU SE ZADNJE PARE POZIVANJEM NA NEKAKAV ZAKON???
To se sve prodaje da bi vi mogli da se vozite za dzabe.
Jer znate sve je po zakonu
Privatizacija je obavljena po zakonu jer da nije policija bi nekog hapsila
Domaće banke su ugašene po zakonu jer da nisu policija bi nekog hapsila
Znači državne firme su štetile državu a sad ovo što je privatno radi bolje
Domaće banke su štetile državi a u stranim ima više para
I što je najlepše sve po zakonu
E sad se po zakonu prodaje Telekom koji ne puni budžet dovoljno
Ostaje Kolubara jer stalno ide u manjak, premeštaju reku pa se ona vrati... najbolje to prodati jer naši ne umeju
I to je po zakonu, molim lepo ako nije hapsite na vreme
A kad se prodaju Telekom i Kolubara budžet će možda da se puni jedino akcizama na cigare
A to nije dovoljno za ovoliku policiju pa će PO ZAKONU veći deo rasformirati
jer realno i PO ZAKONU mi para u budžetu nemamo
niti taj budžet išta puni kao nekada
kroz kazne ne može da se puni jer narod više nema, a akcizne markice na cigare nisu dovoljne
sve je PO ZAKONU i panduri će ostati bez posla jer budžet ništa ne puni
ko vas **** kad niste hapisli po zakonu...
Pa kupite ono biciklo pa navucite kabanicu što neko savetovo ovde...

Mjok... kad to prodaju ima da vam podele ZADNJU PLATU i pošalju u krasni
a gde ćete dalje ja ne znam
možda u onaj plastenik dole na jugu, što neko pomenuo, daju besplatan smeštaj i hranu
a ne moraš baš na jug ako ti tamo daleko možeš da cepaš drva seljacima na periferiji Beograda
eto posla koliko hoćeš ne mora samo pandurska uniforma
jel mene neko pitao šta bi ja volo da radim?
Ovim je sve recenoSaša Janković
SVE URAĐENO PO ZAKONU
Zaštitnik građana Saša Janković smatra da policajci nisu prekoračili ovlašćenja.
- Prema Zakonu o komunalnoj policiji, ona je ovlašćena da upotrebi fizičku snagu, sredstva za vezivanje i gumenu palicu - kaže Janković.
Ovim je sve receno
Ovim je sve receno
Da ali u zapadnim zemljama oni dobiju novčanu pomoć jer su nezaposleni pa od toga kupe kartu
Evo u NJemačkoj, plaćeni stan i struja i voda, tri obroka obezbedjeno i 400 evra
e ako za 400 evra ne kupi kartu onda je stvarno zadnji ...
mislim da bi ovde u Srbiji svako sa 400 evra pomoći kupio kartu baš kao u Nemačkoj
a ono što si pisao kako autobus ide po tačno odredjenoj trasi ja neću da se bunim, sve si u pravu
Poredis jednu nemacku u kojoj je zaposleno 50 miliona ljudi. Vise od polovine. U srbiji nemamo tu mogucnost da zivimo na socijali, jer bi svi ziveli. Mi smo jedna mala i siromasna zemlja i nemamo mogucnosti da dotiramo neradnike. Ako ti se u srbiji ne svidja ti idi za nemacku pa trazi azil.
Srbija se godisnje zaduzi 2milijarde evra. Od koga uzeti te pare. Imas i u nemackoj i svim zemljama korucije. I opet svi placaju kartu. Ne mogu ja sada uzeti mercedes i reci on je odsteta jer je moj pradeda radio u mercedesovim fabrikama kao zarobljenik. I hrvatska je dosta ekonomski jaca od srbije, ima primorje. A kad bi uzeli svu imovinu od bogatasa(ne znam zasgo je greh biti bogat) opet bi to potrajalo samo za 2godine penzijaAjd nećemo Nemačku...
Evo i Hrvatska daje pare nezaposlenima
Oni su ti razvijeni ko mi...
I njima EU davala pare jer su nerazvijeni
Ajd napiši koliko je para dala EU za potrebe nezaposlenih, pa za trudnice, pa za ljude bez stanova...
Nemoj da kažeš da ne znaš da su te pare preusmeravane u privatne firme?
Ako Srbija nema otkud ONOLIKI BOGATAŠI U MILIJARDAMA EVRA?
Šta sereš?
Srbija se godisnje zaduzi 2milijarde evra. Od koga uzeti te pare. Imas i u nemackoj i svim zemljama korucije. I opet svi placaju kartu. Ne mogu ja sada uzeti mercedes i reci on je odsteta jer je moj pradeda radio u mercedesovim fabrikama kao zarobljenik. I hrvatska je dosta ekonomski jaca od srbije, ima primorje. A kad bi uzeli svu imovinu od bogatasa(ne znam zasgo je greh biti bogat) opet bi to potrajalo samo za 2godine penzija
- - - - - - - - - -
I pitanje glasi iz kojih izvora treba da se obezbedi funcionisanje drzave. Sta bi vi uradili. Za 100000evra moze se zaposliti 10000 ljudi i to je vec 30000 sitih ljudi