Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Komunalci su ne tako davno dobili jos neka ovlascenja , pored "prava da legitimisu" ...
Ali "pravo na preteranu upotrebu sile" sigurno nisu !
Ni oni , a ni "redovna policija" .

Ovde nije bilo preterane upotrebe sile,
ustvari nije bilo uopšte upotrebe sile ...

Bilo je samo preterane dreke ove žene,
koja je htela da ih izblamira
ne bi li upamtili kad su Nju uhvatili bez karte !

Ova Lama mi je jasna
al' mi mi Srbi ponekad nismo !

Volimo nemačku sređenost,
al' put do sređenosti nam se ne sviđa !

Nekako, nismo svesni ...
kako da kažem !

je li ti to hoces da kazes da su nemci neki nadljudi a mi stoka... i nemci i englezi bi se isto ovako ponasali da zive u uslovima u kojima mi zivimo...i tamo se ljudi svercuju i svuda po svetu mada ne ovoliko (vecina moze da plati) ali se nigde ljudi ne maltretiraju i ne love po javnom prevozu kao u bg

je li ti to hoces da kazes da su nemci neki nadljudi a mi stoka... i nemci i englezi bi se isto ovako ponasali da zive u uslovima u kojima mi zivimo...i tamo se ljudi svercuju i svuda po svetu mada ne ovoliko (vecina moze da plati) ali se nigde ljudi ne maltretiraju i ne love po javnom prevozu kao u bg

Nemci, Englezi i Francuzi imaju to što imaju zato što su prvo opustošili Vizantiju, a onda i sve ostalo čega su se dohvatili. Pa i nas.

Da je njihov standard kao naš, oni bi jeli komšijsku decu.

2mgthj7.jpg

- - - - - - - - - -

Majku li vam ološku!

I bagri na vlasti i svima onima što ovo podržavaju!

Тамо кад човека ухвате без карте, он не вришти као Дамјанов Зеленко, него лепо да овлашћеним лицима документа.

- - - - - - - - - -

Ova Lama mi je jasna

Nekako, nismo svesni ...
kako da kažem !

Она несрећница кука како има мало дете, кад би сутрадан не дај боже то дете прегазила кола, пљуштале би оптужбе где је држава, шта ради полиција, зашто је град прпеун бахатих возача...

То се зове примитивност.

- - - - - - - - - -

Narod uzvraća udarac :ceka:

Građani napali komunalnu policiju na Mostarskoj petlji

Nekoliko građana nezadovoljnih načinom na koji su se ophodili prema sredovečnoj ženi gađalo je patrolu Komunalne policije danas u 15.10 sati na stajalištu na Mostraskoj petlji u Beogradu.

Одлично, кад неком од тих грађана сутрадан буде потребна помоћ државних органа из било ког разлога, нека се сете како су се опходила према држави..

Ova Lama mi je jasna

Nekako, nismo svesni ...
kako da kažem !

to u tvojoj glavi. kako kazes za sebe - Nekako, nismo svesni ...

mi ostali smo normalni, znamo i kako se zivi i raddi i kako se to postize.

ti volis nemacku sredjenost, samim tim i kako su nas sredjivali. pfuj

mnogo toga si zaboravio u vezi nemaca, ali mi ostali nismo

Ok... ok... dosta sam pisao...

Ajmo malo ovako:

1) Idemo u prodavnicu po hleb i mleko
Možemo da platimo a i ne moramo
jel tako?

2) Treba da odemo na posao, možemo peške a možemo svojim kolima a možemo i taxi-jem
Taxi je "skup" pa ćemo javnim prevozom koji možemo da ne platimo
svoja kola ćemo kad pada kiša
jel tako?

Reč je o mentalitetu
U Novom Sadu su čak i Bosanci prihvatili austrougarsku disciplinu da se karta kupi kod vozača ili pokaže markica tj kako oni to kažu "pokazna"
Vozač se okreće za vama ako niste učinili ni jedno ni drugo sem ako neko iza vas nije platio za oboje pa shvati da ste se pomerili da ostali udju.

ALI BEOGRAD...
Ovde se živi po turskom sistemu
Prvo gradska skupština ako ima Beogradjana u onom zdanju a da nisu portiri
Drugo oni su odredili cenu usluge umesto firme koja prevozi?
Tako smo zajebali Novi Sad sa cenom karte koja je u NS-u kao jedinačna bila 45 dok je u BG-u bila 35...
U BG-u je sad 73 a u NS-u i dalje ista....

DAKLE KO JE LOPOV?

Onda idemo da je narod u BG-u isti kao ovi iz Skupštine Grada - gleda da podvali
Novi Sad je ipak manji kalibar
Ovde u BG-u JEDINO ŠTO HOĆE DA SE PLATI je:
- mesečna pretplata za mobilni jer će pola sveta propasti ako nas isključe
- mesečna pretplata za internet jer će ceo svet propasti ako nas isključe
- par litara goriva uz svadju dal je baždaren aparat za točenje a u kanticu ne sipaju

e to je što BG plaća i što hoće da plati

A dal je KOMUNALNA POLICIJA ikada ikome naplatila kenjanje po parkiću pa privela aljkavog uzurpatora javne površine?
Kučeća govna oko Skupštine Grada ko nagazne mine...

ili je KOMUNALNA POLICIJA zadužena samo da čuva PROCENAT BUSPLUS privatne firme tačnije ČUVAJU ANEKS 5 ?

ili KOMUNALNA POLICIJA brine i o drugim uslugama?
tipa - niste platili održavanje grobnog mesta pošto je JKP "Pogrebne Usluge" takodje gradska komunalna firma?

ili KOMUNALNA POLICIJA može da proveri dal ste platili INFOSTAN pa da vas apsi?

Kako to u NJemačkoj svi čiste za kučićima a ovde niko?
Tamo polcija ne trči po prevozu ko ima a ko nema kartu
Ima služba koja to obavlja i molim lepo
Nemcu je ispod časti da ne plati onu SIĆU ZA MESEČNU PRETPLATU
Verujem da bi svi kupili FULL PRETPLATNU kad bi ona bila 1200 dinara
a ne da tražiš od NEZAPOSLENOG da plati... ODAKLE MU?
Da mu Služba za zapošljavanje nije dala minimalna sredstva za ljudsko funkcionisanje kao u NJemačkoj pa se on sad pravi lud?

Dosta mi menadžera i "proizvoda" od istih... pola njihovih "proizvoda" nije u skladu sa zakonom - al donosi brz keš
i lični procenat koji troše na za kurvanje i ostale preke potrebe da dokažu nekome kako su sad oni konačno ohohohooo

E TO SE ZOVE JAJARENJE...
i vi šta hoćete?
da živimo kao pošten svet uz jajarenje?
e pa neće moći...

nemam nikakava prava a imam obaveze?
odake rodjo, odakle?
vidiš šta si napravio?

Poslednja izmena:
kenjas. u beogardu je bila kultura u socijalizmu, karte su se placale mozda i 99%.

to je bilo i to je nasa disciplina i kultura, i bilo je i kontrolora i kontrole

ovo je primer propasti neoliberalizma a ne naroda.

doduse ds se za ovo borio, mozda su oni adresa za zalbe

kenjas. u beogardu je bila kultura u socijalizmu, karte su se placale mozda i 99%.

to je bilo i to je nasa disciplina i kultura, i bilo je i kontrolora i kontrole

ovo je primer propasti neoliberalizma a ne naroda.

doduse ds se za ovo borio, mozda su oni adresa za zalbe

ti kenjaš... u periodu od 45-te do raspada Beogradjani su vrištali na nekulturu koja je užurbano počela da naseljava grad
jer je lakše nego na selo...

ako je tebi kultura iznošenje alata iz firme i zamena sa polovnim zbog brojnog stanja i ostali patenti ondašnjih došljaka
a da ne pričamo kako se kralo gorivo iz kamiona.... Kuvajt smo potrošili...

ali sad se i asimilirani hvataju za glavu šta trenutno pristiže
jer su i kao takvi ipak tehnološki nivo iznad pridošlih
oni su recimo, IPAK USTAJALI odraslima i starijima
a ovi danas "ne vide od muzike iz mobilnog"
penzioneri su odustali da kukaju i grde kao nekad

jer generacije koje su naseljavale Beograd u socijalizmu sem pomenutih seljačkih navika ipak nudile su znanje i disciplinu
disciplinu kao posledicu striktnog vaspitavanja

a ovo danas nudi samo garderobu, tač telefon ma - samo šta oči vide
i sujetu

Poslednja izmena:
i dalje isto. pises o necemu sto ne znas - zivotu u socijalizmu.

nekulture uvek ima, i u londonu i u becu, i u san francisku.

ja pisem o onome sto znam, a znam kako je funkcionisao gsp u vise decenija. sve je bilo ok do 1996, kada su spo i kasnije ds dosli na vlast. od tada je munjevito siri komunalni nered, i naravno nepostovanje kucnog reda u zgradama

ja to diretno povezujem sa nesupelim kapitalistickom sistemom ozivljenom u nas. neuspelom za vecinu gradjana. jel to branis? e bre, mator covek...

evo aj da zajebemo KOMUNALNU POLICIJU KOJA ČUVA PRIVATNI BUSPLUS ANEKS 5,
a ne čuva ostale komunalne firme kao recimo INFOSTAN, TOPLANE, GROBLJE....

evo kakvi su došli...

poražavajuće je da više od pola trudnjača u blaženom stanju nema pojma da MORAJU da ulaze na prva vrata do vozača
kao i sa malim detetom u naručju

kao prvo - vozač jedino tada odgovara ako dodje do nečeg neplaniranog a što može da ugrozi živpt deteta
kao drugo - niko im ne ustaje

a kao treće - kada mi nafurana trudnjača ugasi mobilni pa udje na zadnja vrata i sa platforme izigrava poštenje sa "sram vas bilo ne ustajete trudnjači"
ja odmah uzvratim sa "NISAM TI GA JA PRAVIO, JADAN TI MUŽ KAD NE MOŽE DA TE POVEZE"

naime, zadnja platforma je služila mangupima da zapale cigaru
dan danas se održava taj kult ali samo na perifernim linijama
tamo gde autobusi često nemaju deo patosa

i dalje isto. pises o necemu sto ne znas - zivotu u socijalizmu.

nekulture uvek ima, i u londonu i u becu, i u san francisku.

ja pisem o onome sto znam, a znam kako je funkcionisao gsp u vise decenija. sve je bilo ok do 1996, kada su spo i kasnije ds dosli na vlast. od tada je munjevito siri komunalni nered, i naravno nepostovanje kucnog reda u zgradama

ja to diretno povezujem sa nesupelim kapitalistickom sistemom ozivljenom u nas. neuspelom za vecinu gradjana. jel to branis? e bre, mator covek...

dal će neoliberani kapitalizam uspeti ili neće sa ovakvim mentalittom gde je svako pametan za sebe a ne brine za drugog
ja zaista ne znam....

al eto vama kom je dat socijalizam na korišćenje i uživanje vi ste ga upropastili
jer ste želeli, svako od vas, potajno, da ne dobijate ISTO nego da dobijete SVE a ostali NIŠTA

Da te podsetim...
do 1991 su se kupovale karte a onda nagrnuše rezutati nacionalnog i državnog interesa
5 godina niko ništa nije plaćao
pričaš o 1996-oj kao pionir projektu za kupovinu karata ALI BEZ PRISILE a i kumulativne kazne su praštane
Vidi treba i GSB da dobije platu, ne ulazim da li su se svi tamo zaposlili preko "Borbe" ili "Politike" - ali kad su tu treba da dobiju platu
KOMUNALNA POLICIJA je uvedena da BUSPLUS, PRIVATNI PARAZIT, uzme procenat i da zbog tog procenta za Djilasa, Rušku Pušku i Vlahovića Jr. tuku narod.

sećaš se narandžaste dugačke karte za više vožnji?
ajd test pitanje koliko je imala isečaka?
6, 10, 12 ili 14?
:D

Poslednja izmena:
jesi vickast, al si netacan, izmisljas a onda se pozivas na sebe samog! ha, ha, ha

dakle ... nije nista tacno sto pises, bar celina, a ni namera ti nije bolja.

1) SPO nije mogao da malti narod sa policijom zbog karte jer je policija bila pod SPS
pa nisu saradjivali
Doduše, GRADONAČELNIK NEBOJŠA ČOVIĆ JE MLATIO VOZAĆE ŠTO SU ŠTRAJKOVALI...

2) Karta pre nacionalnih i državnih interesa je imala 12 isečaka

3) Dobili ste stanove u socijalizmu, otkupili ih pod nekomercijalnim uslovima a želite da prodate po komercijalnim
šta je to? banditizam? i još kukate da vas neko "zajebo"? što?
jer je mesečna režija na nivou cene za koju ste otkupili ceo stan pa vam nije jasno?

Poslednja izmena:
misli bre sta oces, sto netacnije mislis bice ti gore u zivotu.

za stanove si vrlo zatupast i zlonameran. svi stanovi su u socijalizmu placeni suvom lovom. kvadrat u mirijevo pre tridesetak godina je bio 2250 dojce maraka. i placen je. svaki dinar. nemas ti pojma, prepisujete od djindjica i cede a vii sta su napravili. niko ne brani danasnjim gazdama da zidaju i da daju kome oce

ako nastavis da seres mora da te ignorisem, spamujes i trolujes, lazes narod po forumu

Ovde nije bilo preterane upotrebe sile,
ustvari nije bilo uopšte upotrebe sile ...

Bilo je samo preterane dreke ove žene,
koja je htela da ih izblamira
ne bi li upamtili kad su Nju uhvatili bez karte !

jeste da, ali u zemlji u kojoj te banditi opljačkaju uz pomoć instaliranih sudija koji sude u korist bandita
a onda ti opljačkanom nabijaju namete u ime privatnih firmi sa ingerencijama iznad zakona

Komunalna policija ne brine o higijeni parkića nego izigrava kontrolore za privatnu firmu BusPlus
Pravilnik Komunalne Policije je farsa

Dakle kupovinom karte deo para ide GSB-u a deo Djilasu, Ružici, Vlahovićevom sinu (osnivači Beograda i svega u istom) kao i Turčinu kog je BND locirao za nabavku oružja, a koji je naveden u ANEKSU 5 (Turčin a ne BND)

Nesposobni ste da se solidarisete i empatisete sa onima koji nemaju...zato smo ovde gde smo - najbednija zemlja u Evropi...ovde se ne radi o tome da 1 ili 2% ne moze da plati kartu u gradskom prevozu nego o tome da je to luksuz za vecinu....ako mislite da je to normalno i da tako treba onda sa vama nesto debelo nije u redu

danas u Srbiji svako ko se docepa malo vlasti misli da treba ovako da se ponasa i da je to kultura

Nesposobni ste da se solidarisete i empatisete sa onima koji nemaju...zato smo ovde gde smo - najbednija zemlja u Evropi...ovde se ne radi o tome da 1 ili 2% ne moze da plati kartu u gradskom prevozu nego o tome da je to luksuz za vecinu....ako mislite da je to normalno i da tako treba onda sa vama nesto debelo nije u redu

danas u Srbiji svako ko se docepa malo vlasti misli da treba ovako da se ponasa i da je to kultura

Ни овакве аутобусе Београд не заслужује..

Nije baš tako...

Problem u ovoj državi je što je reč VELEIZDAJNIK zamenjena sa rečju EKSPERT
Mnogo je likova u svim strankama koji su instruirani po ubrzanim američkim kursevima
Naučeni da izigravaju ekonomske ubice sa kvazi teorijama poslovanja, donose takve zakone koji zemlju bacaju u dužničko ropstvo.
Oni obavljaju zadatke a kad ih obave i dobiju "četvorku" ili "peticu" odmah vidiš da su kupili sebi kućerinu, džip...
Takvi ne razmišljaju o generacijama koje dolaze, nije im jasno ni šta će nam domaće banke kad ima stranih i jačih?
I naravno u strahu obavljaju svoje zadatke za pare jer ako dobiju "trojku" ili "dvojku" bivaju zamenjeni sa obučenijim
Ta zamena "eksperata" se u narodu zove "IZBORI ZA NAPAĆEN NAROD"

Zatim imaš te nikogoviće gologuze kojima je Beograd jedina šansa da namaknu u gladnu mešinu, i smatraju da gornja grupa ne postoji u opisanoj formi nego su se - eto "snašli"
Trude se da budu uz njih kako bi se osećali zakonski zaštićenim bilo da nestručno smrde na lokacjama gde u zamenu za platu stavljaju svoj potpis za nalogodavce, koji bi da je zakona, zbog tih potpisa trebalo da budu uhapšeni
Bilo da su vlasnici firmi sa fenomenalno debilnim ugovorima ako ih uopšte prave sa zaposlenima nad kojima se iživljavaju

i naravno - taj procenat "neuspešnih" i "propalih" za koje obe grupe u glas vole da kažu "da postoje svuda u svetu"
a zapravo - nepodobni za takav sistem i režim devastatorskog banditizma

Ja opet ponavljam - Hrvatska pa daje nezaposlenima neku minimalnu novčanu naknadu sa kojom Hrvat kupi mesečnu kartu
Nama Služba za zapošljavanje deli samo uvrede što dolazimo redovno i što se sami nismo zaposlili
Sve je to rezultat EKONOMSKIH UBICA, pronadjite dosije SINIŠE MALOG... gde se "školovao"... i za šta...
Čim je odšao krenule desetine iljadarki u evrima na račun... učešće sina za reklamu u imleku 50.000 evra...
Ronaldo ne može za svoje dete da dobije toliko

Moramo da se pomirimo da nam na važnim mestima nisu sposobni već isnstruirani
a da su im i takvim jadnima od velike zakonske pomoći doduše u vidu potrošnog toalet papira armije pridošlih obučenih sa megitrendi fakultetima koji jedino tako vide svoju šansu da se i oni okoriste o svoj procenat govanceta kao svaka muva zunzara

PRIVATNI BUSPLUS KOJI SE UGRADJUJE U JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE I KOMUNALNA POLICIJA O GRADSKOM TROŠKU ZA POTREBE BUSPLUSA JE MORBIDNI SOCIOLOŠKI EKSPERIMENT O IZVODLJIVOSTI FAŠISTIČKE MANIPULACIJE

koji funkcioniše...

Poslednja izmena:
Ни овакве аутобусе Београд не заслужује..

Ni ti nisi Beogradjanin...

Drkaš tu ćirilicu da dokažeš da si Srbin a ovamo negativac koji bi sve da uništi...
Beograd nije zaslužio ni vas pa ste došli da se grebete i jajarišete
Sa vama je i počelo "ako ti nećeš ima ko hoće" i sjebaste plate
Sada se ni vama ne isplati
pa kukate

Vrati se tamo odakle si došao pa tamo prosipaj pamet zbog koje si ovde
A ovde ako ti se ne svidja - put pod noge pa u tri lepe

Tamo se beše ne ulazi u prevoz ako ŽENA VOZI?
Muško čeka sledeći...

Ово је кривично дело, противправног лишења слободе, али ми живимо у полицијској држави у којој је све дозвољено против обичног народа.

Ово је парадигма неолибералног лудила.

Protivpravno je kad kršiš propise i uhapsi te policajac? Zanimljivo.

Back