- Poruka
- 76.576
Ћута и није толико лош дечко,али упропасти га вињак. Удара га на агресију... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li misliš da EU ima namere da odustane od toga? I ko još veruje da bi mainstream opozicija uopšte smela da pisne oko toga da se oni pitaju? Budimo realni, kolonija je kolonija, bez obzira na to ko je formalno na čelu.pogledajte ovo
kažu da mi kopamo litijum za EU !!!!
Da li su oni normalni ?!!!
Možda bi i trebi prijao, kažu smanjuje euforiju…TOVARI VUCICA ĆUTA,
DULE LITIJUM GUTA!!!!
Prošlo bi i u EU, već je krenulo u Finskoj, Portugaliji, u Nemačkoj su valjda već sav iskopali.U neformalnom razgovoru profesor iz Italije koji je radio na studiji za RT vezano za projekat u Srbiji (vrlo ozbiljan međunarodni tim) kaže da su zaključci nedvosmisleni:
- značajan uticaj na životnu sredinu u regionu eksploatacije i prerade i to se ne može rešiti tehničkom tehnološkim merama
- umeren uticaj na životnu sredinu u širem području zapadne Srbije
- mali do umeren rizik od moguće ekološke katastrofe velikih razmera koja bi pogodila ne samo Srbiju već i region
Njegov zaključak je da ovo nikada ne bi prošlo u nekoj EU zemlji ali da će u Srbiji morati da se kopa jer je litijum očajnički potreban Evropi te stoga nešto mora i da se žrtvuje.
Sve ovo znaju i naši vlastodršci, upoznati su sa detaljima
Eto zrtvovacemo Evropu, mi nismo deo niti EU niti te Evrope.Njegov zaključak je da ovo nikada ne bi prošlo u nekoj EU zemlji ali da će u Srbiji morati da se kopa jer je litijum očajnički potreban Evropi te stoga nešto mora i da se žrtvuje.
Evo. Ćuta me odmah izgubio. Njima je najbolje samo da izgledaju lepo, ćute, nabadaju ove kvislinga iz vlasti i osluškuju šta im narod poručuje.
Dosta znaš o tomeMožda bi i trebi prijao, kažu smanjuje euforiju…