Buran finiš i sporan poraz Zvezde u Milanu; Milojević besan: "Sramota za Ligu šampiona"

Paolo Fonseka​

"Zadovoljan sam rezultatom. Ovo je četvrta pobeda zaredom u Ligi šampiona. Na dobroj smo poziciji kako bi prošli dalje. Zadovoljan sam pobedom, ali ostatkom nisam zadovoljan. Nismo dali sve od sebe, situacija je bila teška. Nije mi se to svidelo to što smo uradili kao ekipa. Ponekad nije moguće igrati dobro. Moramo ostaviti sve na terenu. Nisam zadovoljan jer nisam osetio da su se igrači toliko trudili. Da smo tu, da imamo takav stav, da radimo ono što je dovoljno, teško je bilo gledati."

................

Sudija te spasio da ne popiješ šut kartu debilčino

Ajd lepo pogledaj sve ovo što su i drugi ljudi rekli pa ćeš videti nepravdu prema klubovima van lige petice .. to je činjenica koja nema veze sa našom ligom
Ma to sve stoji. Uvek ce sudije suditi za bogate klubove sa zapada, oni generisu, a i daju najvise novca celoj prici. To je oduvek tako, a tako ce i biti. Oni drze ceo fudbal, mi ucestvujemo u toj njihovoj igranci. Ja sam pisao iz konteksta pravda/nepravda. Zamisli kako se osecaju navijaci nekog manjeg domaceg kluba kad im malo fali da u domacoj ligi skinu skalp Zvezdi, ali onda sudija sudi zvezdanesterac (ili penaltizan) i oni odi kuci s gorcinom u ustima.

Ma to sve stoji. Uvek ce sudije suditi za bogate klubove sa zapada, oni generisu, a i daju najvise novca celoj prici. To je oduvek tako, a tako ce i biti. Oni drze ceo fudbal, mi ucestvujemo u toj njihovoj igranci. Ja sam pisao iz konteksta pravda/nepravda.

Izvini ali staću kod ovog dokle si stao pošto tema u ovom slučaju UOPŠTE nije domaći fudbal nego evropski fudbal i to da je jedan klub iz MALE Srbije igrao protiv kluba iz ITALIJE koji je inače jedan od originalnih članova koji su želeli da se odvoje, i tu se sva priča završava i drago mi je da smo na istom što se tiče toga

Paolo Fonseka​

"Zadovoljan sam rezultatom. Ovo je četvrta pobeda zaredom u Ligi šampiona. Na dobroj smo poziciji kako bi prošli dalje. Zadovoljan sam pobedom, ali ostatkom nisam zadovoljan. Nismo dali sve od sebe, situacija je bila teška. Nije mi se to svidelo to što smo uradili kao ekipa. Ponekad nije moguće igrati dobro. Moramo ostaviti sve na terenu. Nisam zadovoljan jer nisam osetio da su se igrači toliko trudili. Da smo tu, da imamo takav stav, da radimo ono što je dovoljno, teško je bilo gledati."

................

Sudija te spasio da ne popiješ šut kartu debilčino
Posle ovog komentara
ti sebe nazivas neutralnim i realnim?
Pa brate nemas 15 godina mada godine nisu bitne
ti si kao neki moderator?
Pa ostavi druge da trenera Milana zovu debilcinom
a s obzirom da si ostrascen gore nego pola onih koji ne dolaze vise
ne vredi ti obbjasnjavati

iako ti je drugi forumas lepo objasnio sta se u Evropi desava
a ti drndas nejmu da tema nije domaca liga onako u besu
covek je napravi POREDJENJE i nista drugo.
A sad se vati svojoj samodovolnosti ovde.
I nemoj slucajno da propustis da me citiras

Ajd ciao.

Posle ovog komentara
ti sebe nazivas neutralnim i realnim?
Pa brate nemas 15 godina mada godine nisu bitne
ti si kao neki moderator?
Pa ostavi druge da trenera Milana zovu debilcinom
a s obzirom da si ostrascen gore nego pola onih koji ne dolaze vise
ne vredi ti obbjasnjavati

iako ti je drugi forumas lepo objasnio sta se u Evropi desava
a ti drndas nejmu da tema nije domaca liga onako u besu
covek je napravi POREDJENJE i nista drugo.
A sad se vati svojoj samodovolnosti ovde.
I nemoj slucajno da propustis da me citiras

Ajd ciao.
Pre svega ako ti misliš da treba da se uopšte i poredi suđenje u Srbiji naspram suđenja evropskih utakmica onda ja mislim da je bilo koja naša diskusija beskorisna.

Druga stvar ja sam i te kako neutralan koliko god mogu da budem dok neko ne odradi pravednu stvar a ako ti misliš da povrh svih komentara i povrh svih ljudi koji su izneli svoje mišljenje u vezi sinoćne utakmice ti i dalje misliš da ovo ima nekakve veze sa nepravdom onda po drugi put u ovom iskazu i stvarno nemamo više o čemu da diskutujemo. Ovde pričamo o tome da tvoj kolega sa hrvatske televizije je smatrao da je urađena nepravda Zvezdi dok tvoji simpatizeri Partizana se hvataju svake slamke spasa kako bi rekli eto šta vi mislite da možete i u Evropi da radite ono što radite u Srbiji.

I da, s obzirom da to stalno ponavljaš uvek kad ti mene budeš citirao, kulturno je da i ja tebe citiram i da odgovorim jer nisam osoba koja ignoriše članove jer prosto ne može da svari činjenice ili ne može da odgovori nekome nešto.
Od sada ako ne želiš da te citiram, onda prosto ignoriši moje komentare i nemoj da ih komentarišeš i da vadiš neku praznu slamu prozivanjem jer da, za mene trener koji kolegijalno nije prihvatio činjenicu da ono jeste sudijska nepravda je debilčina i to samo takva, šta god ti mislio u vezi toga.

čekaj opet se kriminalno mafijaška organizacija koja se zove FK Zvezda žali na neku odluku ? :D
to je kao da se ovaj degenerik Blažić što je pobio pola sela žali na uslove u zatvoru
vi jednostavno srama nemate jbt
Pope, zar ti stvarno misliš da ono sinoć nije bila uvreda svih manjih klubova ne pričam sada samo za Zvezdu?

Pope, zar ti stvarno misliš da ono sinoć nije bila uvreda svih manjih klubova ne pričam sada samo za Zvezdu?
ne mislim
mislim da je bio penal za Milano i da ste dali go posle faula i da je Spajić ( inače neviđena panjina i sramota za fudbalsku igru ) pao kao pčkica posle blagog kontakta..dakle Milano je pokraden sinoć a ne vi..
al vi naravno sve vidite drugačije jbg pošto ste u Srbiji naučili na neki drugi kriterijum gde već 10 godina sudije pljačkaju u vašu korist..e pa drug ovo nije Srbija

i naravno mediji sad pišu kako je Zvezda bila odlična, kako je zaslužila pobedu itd..kako je sudija pokrao..
evo imate hajlajts sa Arena tv

Zvezda je imala bukvalno jednu jedinu šansu iz koje je dala gol i to posle greške igrača Milana i faula..
Ivanić neki šut iskosa i to je to
dakle jednu jbnu šansu za 90 min a piše se kao da je Zvezda razbila Milana jbt..
al ok u naprednajčkoj Srbiji se svašta piše..
ružna utakmica gde se ne zna ko je bio gori.. ustvari zna se..Milan je bio za nijansu bolji ..taman za taj jedan gol

ne mislim
mislim da je bio penal za Milano i da ste dali go posle faula i da je Spajić ( inače neviđena panjina i sramota za fudbalsku igru ) pao kao pčkica posle blagog kontakta..dakle Milano je pokraden sinoć a ne vi..
al vi naravno sve vidite drugačije jbg pošto ste u Srbiji naučili na neki drugi kriterijum gde već 10 godina sudije pljačkaju u vašu korist..e pa drug ovo nije Srbija
Ali ovde nismo samo mi u pitanju kao što vidiš iz postavljenih snimaka mnogi ljudi vide da je učinjena sinoć nepravda prema zvezdi tako da nismo samo mi to jest navijači zvezde nego i mnogi drugi to vide ali očigledno postoji mnogo veća mržnja u komšiluku nego u onom daljem komšiluku i širom Balkana..

i naravno mediji sad pišu kako je Zvezda bila odlična, kako je zaslužila pobedu itd..kako je sudija pokrao..
evo imate hajlajts sa Arena tv
Zvezda je imala bukvalno jednu jedinu šansu iz koje je dala gol i to posle greške igrača Milana i faula..
Ivanić neki šut iskosa i to je to
dakle jednu jbnu šansu za 90 min a piše se kao da je Zvezda razbila Milana jbt..
al ok u naprednajčkoj Srbiji se svašta piše..
Ja evo prvi mogu reći da sinoć Zvezda nije bila bolji tim, ali da je zaslužila bod - to jeste.

Back