- Poruka
- 40.408
....žabari .. jbg .. šta reći ali prosto moraju klubovi iz Lige petice da prođuNezaslužena pobjeda Milana. Drugi gol neregularan. Kako ono nije bio faul na Spajiću nije mi jasno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....žabari .. jbg .. šta reći ali prosto moraju klubovi iz Lige petice da prođuNezaslužena pobjeda Milana. Drugi gol neregularan. Kako ono nije bio faul na Spajiću nije mi jasno.
Да Гутеша опет није изашао непотребно не би му се Лопта од руке одбила о Пречку после чега је уследио Гол.Šteta ... velika šteta ...
Jel ovo stvarno bilo sada potrebno ? Ali najstvarnije ?Ne treba zaliti zbog kradje, i mi krademo u domacoj ligi...
On čovek nije spomenuo samo Zvezdu nego je spomenuo činjenicu da se guraju klubovi iz lige petice što je i te kako vidljivo kad se priča o Evropi.Milan je bio zreo da izgubi i prava je senzacija da je pobedio...Retko se ovo vidja da igraci tima tako potpnu, a da pobede, ali eto desava se.. Sto se tice faulova, sudjenje je bilo takvo da nije okarakterisano kao faul uzimanje lopte sa ledja fudbaleru Milana kod gola zvezde, kada on pada i trazi faul, neverovatno bi bilo da sviraju slicnu stvar i kod gola milana...Dakle, sudjenje nije toliko lose, ali mi je najsmesnije ovo sto prica Milojevic na kraju...Prica o ponosnoj Srbiji koja je kamen u cipeli UEFI, prica o namernim velikim nepravdama nad srpskim klubom, kuka sve vreme, kaze da namerno sve ovo sto se radi zvezdi, ova nepravda itd....Recicu samo da u domacem prvenstvu se nisu pocesali za nepravdu prema svim klubovima dok iggraju protiv njih...Izgleda da im tu nista ne smeta....Da dodam da se nepravda u nasoj ligi i ovde ne moze ni porediti..Ovo sudjenje je neuporedivo kvalitetnije....
Ma kakvi...Kazem ti sudjenje i ligi sampiona ili u engleskoj je beskrajno postenije nego u nasoj ligi...Moze i bolje, ali je postenije i neujednacenije od onog koje mi sami umemo da obezbedimo...Sasvim je zadovoljavajuce, bilo je cvrsce igre ovde i faulova koji nisu svirani i za Milan, slicnih ili ociglednih... Imamo i kao reprezentacija dobro sudjenje i nasi klubovi u Evropi...Nije lepo da lupetamo kako smo Evropi kamen u cipeli...To je skandal...Nezahvalni smo bas...On čovek nije spomenuo samo Zvezdu nego je spomenuo činjenicu da se guraju klubovi iz lige petice što je i te kako vidljivo kad se priča o Evropi.
Hoćeš da kažeš po tebi da se timovi iz lige petice ne guraju u Evropi a ne tako davno su sami hteli da se odvoje pa im UEFA nije dala ?Ma kakvi...Kazem ti sudjenje i ligi sampiona ili u engleskoj je beskrajno postenije nego u nasoj ligi...Moze i bolje, ali je postenije i neujednacenije od onog koje mi sami umemo da obezbedimo...Sasvim je zadovoljavajuce, bilo je cvrsce igre ovde i faulova koji nisu svirani i za Milan, slicnih ili ociglednih... Imamo i kao reprezentacija dobro sudjenje i nasi klubovi u Evropi...Nije lepo da lupetamo kako smo Evropi kamen u cipeli...To je skandal...Nezahvalni smo bas...
Naravno da ne guraju, mnogi klupovi koji imaju manji kvalitet koriste igru na granici faula, cesto na nepravedan nacin dolaze do pobede koju kvalitetom ne zasluzuju, zato se i prave i menjaju sistemi takmicenja, kao i nacin sudjenja... Stiti se kvalitet, a staje se na put onima koji igraju utakmice i pripremaju igru na temelju faulova koji se ne vide, sitnih prevara na granici dozvoljenog i slicno....Hoćeš da kažeš po tebi da se timovi iz lige petice ne guraju u Evropi a ne tako davno su sami hteli da se odvoje pa im UEFA nije dala ?
https://sr.wikipedia.org/wiki/Суперлига_Европе_у_фудбалуNaravno da ne guraju, mnogi klupovi koji imaju manji kvalitet koriste igru na granici faula, cesto na nepravedan nacin dolaze do pobede koju kvalitetom ne zasluzuju, zato se i prave i menjaju sistemi takmicenja, kao i nacin sudjenja... Stiti se kvalitet, a staje se na put onima koji igraju utakmice i pripremaju igru na temelju faulova koji se ne vide, sitnih prevara na granici dozvoljenog i slicno....
Dobra izjava...Ivan Guteša, golman Zvezde
"Ostaje to na sudijama i na njihovoj analizi, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, borbenu. Rezultat je bio neizvestan pred 70.000 navijača njihovih, ne naših. Pokazali smo sjajan karakter, da li je zafalila sreća ili šta. Možemo da budemo ponosni."
ма знам али чему служи вар кад овај гол није поништен након два фаула која су му претходила....žabari .. jbg .. šta reći ali prosto moraju klubovi iz Lige petice da prođu
ма знам али чему служи вар кад овај гол није поништен након два фаула која су му претходила
Pogledajte prilog 1656070
пропали пројекат који уефа мафија неће дозволити а и навијачи су се дигли широм Европе кад је било речи о покретању
Jeste propao projekat ali sad ti isti timovi teraju inat tako što terorišu nad ostalim klubovimaпропали пројекат који уефа мафија неће дозволити а и навијачи су се дигли широм Европе кад је било речи о покретању
ма у реду је Звезда не би прошла са 4 бода али ја говорим о тиму а и тиму б ово мора бити поништен и без вара да не помињем постојање вара који је наводни видео асистентDruže, kako više ljudi ne kontaju da u Evropi nema šta druge zemlje da traže jer prosto timovi iz lige petice moraju da prođu i to je to ...
Pa ne govorim ni ja o prolazu nego jbt pusti timove da igraju pa da se vidi ko je bolji a ko goriма у реду је Звезда не би прошла са 4 бода али ја говорим о тиму а и тиму б ово мора бити поништен и без вара да не помињем постојање вара који је наводни видео асистент
па добро проћи ће реал је успео да добије синоћ али је "висио" а МС још висиJeste propao projekat ali sad ti isti timovi teraju inat tako što terorišu nad ostalim klubovima
Da li stvarno veruješ da na kraju svega ovoga PSŽ, Real, i ostala bagra neće proći i ući u plej of ?