Bulevar Fidela Kastra

Da li podrzavate ideju da se Fidelu Kastru dodeli bulevar u Beogradu?

• Podrzavam

glasova: 24 58,5%
  • Ne podrzavam

glasova: 17 41,5%

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .

fidelcastro011

Veoma poznat
Poruka
12.681
Mislim da bi bilo sasvim realno i prijateljski sa nase strane da Beograd dodeli bulevar Fidelu Kastru, prijatelju naseg naroda i ostroumnom i hrabrom vodji kubanskog naroda. Stoga predlazem da se, umesto raznoraznih Makenzija, Djindjica i ostalih, ozbiljno razmotri ideja o Bulevaru Fidela Kastra.

Sta mislite o tome?:per:

fidelcastro.jpg

Mislim da bi bilo sasvim realno i prijateljski sa nase strane da Beograd dodeli bulevar Fidelu Kastru, prijatelju naseg naroda i ostroumnom i hrabrom vodji kubanskog naroda. Stoga predlazem da se, umesto raznoraznih Makenzija, Djindjica i ostalih, ozbiljno razmotri ideja o Bulevaru Fidela Kastra.

fidelcastro.jpg

Još kad bi ti, nesrećniče, znao ko je bio Makenzi...

Šta je bre ovo? Svaka budala hoće da nadene ime ulici...

fidelcastro.jpg

ma jok bolje Bulevar Osame Bin Ladena,,,,Fidel je živ,pa ne može,,,,,

Umesto što tražite ulicu za Lenjina, bulevar za Staljina, trg za Tita, što lepo ne zatražite da se svi oni nađu na jednom mestu, odnosno da se nešto jednostavno nazove po komunizmu kao takvom?

Neko romsko naselje, najbolje bi bilo.

fidelcastro.jpg

Kojeg vaseg ?
Pitanje #2, da li si ti ikad bio na Kubi?

Back