Букнуо рат између Додикa и Вучића?

Kataphraktoi

Primećen član
Poruka
792
Jedan došao na vlast na NATO transporteru, za vreme rata švercovao cigare i alkohol.

Drugog NATO ambasadori doveli na vlast, zato što Tadić nije dovoljno sarađivao.

I jedan i drugi imaju modrice na grudima, koliko se udaraju u patriotska prsa. Svaka druga reč im je Srbi i Srbija, dok su njihove mafijaške falange prisvojile sve ono što nisu poklonile NATO partnerima.
Pu bre!
Srbija do Tokija, obavezno preko Milvokija, ali bez ove dvojice skojevaca.
 

Grossmeister

Primećen član
Poruka
553
Dževad Galijaševića ć
Букнуо рат између Додикa и Вучића?


Dodik preko Galijaševića najavio sveopšti napad na Vučića (AUDIO)


~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Џевад Галијашевић један је од оних "аналитичара" за које је мало рећи да су блиски режиму у мањем босанско-херцеговачком ентитету. Може се рећи да је Галијашевић један од гласноговорника тог режима. Тај и такав Џевад Галијашевић, гостујући на популарном "Српском радију" из Чикага, обрушио се на председника СНС-а, али и на спољну политику Србије која је условљена њеним кандидатским статусом за чланство у Европској унији. Он је у овом интервјуу између осталог рекао:

"Људи ми овдје често кажу: знаш, Галијашевићу, ми често чујемо причу како ће Вучић издати, али он не издаје; већ дуго чујемо причу да ће издати, а он не издаје. То је привид, то је лоша процјена, јер он издаје сваки дан – стварајући услове да се изгуби Косово. Бриселски спразум је био издаја – ЗСО није формирана као политичка заједница. Издаја је када дате државну границу Шиптарима да воде. Издаја је када им дате безбједност и одбрану. Вучић је, дакле, као миш грицкао државност и сувереност Србије на Косову стварајући услове у којима се он више ништа неће питати. Отворени Балкан значи: укинућемо вам царине и компензирати то што нећете никада ући у ЕУ, а ви ћете за узврат жртвовати Србе из Црне Горе да их ми монтенегришемо, даћете и Србе из БиХ онако како су дати Срби из Хрватске и на крају ћете предати Косово!"


Сви у Региону, али и у дијаспори, знају за кога ради Џевад Галијашевић. Зато није тешко да се схвати чију поруку Галијашевић шаље. Џевад Галијашевић је налог да припрема медијску "паљбу" на председника СНС-а очигледно добио из највишег врха режима у мањем босанско-херцеговачком ентитету.06192022120100.jpg


Као што можете и сами да чујете у интервјуу, овај "стручњак за тероризам и безбедност", коме иначе босанскохерцеговачки политичари и медији који нису под контролом Додига оспоравају стручност по питању тероризма и безбедности, напада Србију због стварања Отвореног Балкана који данас веома много значи за Србију, али и за Северну Македонију (у којој такође живе Срби) и Албанију, у смислу слободног протока људи, робе и капитала. Галијашевић, кога интереси Србије очигледно ич не занимају, de facto оптужује Србију да је идеји Отвореног Балкана "жртвовала" ми мање ни више него - мањи-босанско херцеговачки ентитет! Сходно томе за "Српски радио" Галијашевић каже:

"Србија нема мора, а Албанија излази на два мора. Зато је Црна Гора стратешко питање изласка Србије у свијет, а Срби у Црној Гори су борци за ту стратешку дубину и стратешки значај Србије. Исто као што су Срби у Републици Српској борци за стратешку дубину Србије на западу. Шта је Србија без Срба у Црној Гори и без Републике Српске и Косова? Отворени Балкан то не може компензирати и не може Сорош својом медијском империјом сакрити све што се ради око нас – жртвована је Република Српска".

Да ли је потребно да се посебно напомене да је Србија од 2014. за мањи-босанско херцеговачки ентитет дала милијарду евра?

"Аналитичар" Галијашевић је за медиј из Чикага изнео и "тезу" да званична Бањалука чини све да сачува односе са Србијом и председником СНС-а, а да се он, по речима Галијашевића, "понаша као да га се то не тиче". Џевад Галијашевић који је, бар до сада, био редован гост свих про-СНС медија у Србији у којима је режим у мањем босанско-херцеговачком ентитету дизао у небеса, даље каже:

"Треба живјети овдје и видјети како је Република Српска отписана из јавности Србије, из политичке улоге. Треба видјети како је Вучић легализовао Шмита. Довољно је било да он као предсједник државе потписнице Дејтонског споразума призна нелегалног високог представника - он је тиме признао све посљедице дјеловања тог нелегалног високог предстаника, па и ове посљедице које сада свједочимо - он мијења постојеће законе, он се мијеша у предстојеће изборе. Јесмо ли чули реакцију о томе? Нисмо."

Галијашевићев интервју за "Српски радио" долази у тренутку када је Милорад Додиг раскринкан да је масно слагао да је, као члан Председништва БиХ из мањег ентитета, спречио да држава Босна и Херцеговина уведе санкције Руској Федерацији. Путин је потврдио да се БиХ прикључила санкцијама. Не спомињући име Додига, председника СНС-а је гостујући на телевизији Prva рекао да лажу они који кажу да је БиХ није увела санкције Руској Федерацији и да је Србија једина земља у Европи који није увела санкције РФ. Као да Галијашевић припрема терен за медијски напад на Србију како би Милорада Додига представио борцем за "српске интересе" у Региону.

Председник СНС-а је још раније примио Кристијана Шмидта у својству Високог представника у БиХ, у складу са дугогодишњном политиком залагања Србије за мир у Региону. Режим у мањем босанско-херцеговачком ентитету не признаје Високог представника Кристијана Шмидта, слепо следећи руске интересе у Региону и политику Москве која ради на дестабилизацији БиХ и Региона.

Pogledajte prilog 1173020

Ово су ствари из којих може да се наслуте бурна дешавања иза сцене. А знамо да је Милорад Додик спреман на све па чак и да угрози интересе Србије како би опстао на власти у мањем босанско-херцеговачком ентитету. Интересе самог ентитета је из истог разлога одавно већ угрозио,

Галијашевић преко Чикага као да најављује медијски рат између председника СНС-а и Додика. Да ли је тај рат већ букнуо.


Dževad Galijašević nema nikakvo pravo da nešto govori protiv predsjednika Republike Srbije. Niti je državljanin Srbije
A nije ni Srbin.
 

комшија

Stara legenda
Poruka
80.362

1655732592823.png


Vučić o napadima iz Srpske: Ne želim da vraćam jezik sukoba između SRB i RS


- Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da ne želi da vraća jezik sukoba između Srbije i Republike Srpske, a povodom tvrdnji Dževada Galijaševića da je "izdao Republiku Srpsku".


Vučić o napadima iz Srpske: Ne želim da vraćam jezik sukoba između SRB i RS


20.06.2022 | 14:33

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara o pisanju medija u BiH koji ga napadaju i tvrdnjama Dževada Galijaševića da je izdao Republiku Srpsku, kao i mogu li se te izjave povezati sa nedavnim boravkom srpskog člana Predsedništva BIH Milorada Dodika u Rusiji.

Vučić kaže da to ni na koji način ne bi dovodio u vezu sa Moskvom.

"Ne vidim kakve veze to ima sa Moskom. Za mene je veoma važno da ni na koji način ne želim da vraćam jezik sukoba između Srbije i Srpske", rekao je Vučić.

Dodao je i da ne želi da odgovara bilo kome.

Srbija je, istakao je, najviše u svojoj istoriji učinila za Republiku Srpsku i uveren je da će to potvrditi i svi iz opozicije i vlasti.

Osim opština Stanari i Srbac ne postoji, kaže, nijedna gde Srbija nema neki projekat.

"Uvek ćemo biti uz njih poštujući inegritet BiH i Republike Srpske u okviru BiH, a šta pojedinci misle ne mogu na sve da odgovaram", naveo je Vučić.

Podsjetimo da je ekspert vlasti Republike Srpske Dževad Galijašević u nedavnom nastupu teško oklevetao predsjendika Srbije Aleksandra Vučića da je "izdao srpski narod i Republiku Srpsku".

Galijaševič je jedan od onih koji su bliski režimu u Republici Srpskoj, koji u superlativu govori o Dodiku i njegovim potezima. Prema nekim tvrdnjama, Galijašević za to prima i platu iz budžeta Srpske.

Galijaševićeve kritike na račun predsjendika Srbije dobro obaviješteni izvori tvrde da se to nije moglo desiti bez naloga Milorada Dodika.

(Tanjug/BN)
 

комшија

Stara legenda
Poruka
80.362
1655790489630.png
DŽEVAD GALIJAŠEVIĆ OSUO PALJBU PO SRBIJI: Uprkos napadima predsednik Vučić poručuje "Volimo i ulažemo u Republiku Srpsku"

Napadi na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića zbog samostalne i nezavisne politike u vezi sa Kosovom i neuvođenjem sankcija Rusiji, postaju sve brutalniji.

1655790458760.png


20.06.2022. • 23:15

Poslednji stiže od samozvanog stručnjaka za terorizam i analitičara Dževada Galijaševića.

U trenutku kada je Srbija na udaru zapadnih sila, kao jedina država u Evropi koja odbija da uvede sankcije Rusiji, i kada odbija ultimatume za priznavanje Kosova, kako prenose mediji, neformlni portparol se pridužio neprijateljima Srbije, iznoseći brojne neistine protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sve optužbe koje je Dževad Galijašević izneo u izjavi za "Srpski radio Čikago", od Otvorenog Balkana, preko odnosa sa Crnom Gorom, Republikom Srpskom, statusom Kosova i Rusijom, imaju za cilj da naruše stabilnu poziciju Srbije u odnosu na sankcije, ali i po pitanju Kosova i zaštite Srba u regionu, prenose mediji.

- Već dugo čujemo priču kako će Vučić izdati, ali on ne izdaje. To je tako privid, to je loša procena, on izdaje svaki dan, svaki dan stvarajući uslove da se izgubi Kosovo. Briselski sporazum je bio izdaja, izdaja je bilo pitanje srpske zajednice na Kosovu, koja je trebala biti politička zajednica, dakle izdaja je, to nije nikad realizovano. Izdaja je kada date državnu granicu Šiptarima da vode, izdaja je kada date bezbednost i odbranu, dakle Vučić je kao miš grickao državnost i suverenost Srbije na Kosovu, dakle stvarajući uslove u kojima on više se neće ni pitati ništa - rekao je Dževad Galijašević u izjavi za Srpski radio Čikago.

Opozicija je jednoglasna u oceni da je Galijašević progovorio ono što misli Dodik, ali to javno ne iznosi.

- I neverovatna je količina gneva i obrušavanja na rukovodstvo Srbije od strane istog tog Galijaševića, koji nedvosmisleno napada i Vučića i rukovodstvo Srbije - kaže predsednik PDP-a Branislav Borenović.

- Ova izjava koju smo čuli spada u red onih izjava koja praktično žele sada da Srbiju, odnosno Aleksandra Vučića na neki način konfrontirati unutar sa Republikom Srpskom, što prvo niti je Galijašević ta osoba koja može to da čini niti je to tačno na bilo koji način. Ne vidim uopšte prostora za tako nešto, izuzev ako ovaj čovjek, o kome govorite, nije glasnogovornik nekog drugog, pa on govori u ime neke druge politike, koja sada ne želi javno da se eksponira - ističe predsednik SDS-a Mirko Šarović.

Jačanje Srbije od dolaska Vučića na vlast i njegova beskompromisna borba za interese Srba na Kosovu i u celom regionu, trn su u oku mnogim liderima iz okruženja, ali i njihovim zapadnim mentorima. Dodikov motiv da se indirektno svrsta na njihovu stranu je borba za opstanak na vlasti, ističu iz opozicije.

- To je zaista skandalozno, ti brutalni i primitivni napadi mogu se vrlo direktno povezati sa vrhom režima u Republici Srpskoj. Naravno oni su to hteli da prvo puste preko tako nekog da kažem kvazi analitičara, koji se petlja u sve i svašta, kojem su oni dali neki prostor i učinili ga vidljivimi znamo da je on naslonjen duboko na vlast u Republici Srpskoj - kaže poslanik u Klubu poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić.

Gradonačelnik Banjaluke podseća da Srbija i Aleksandar Vučić pomažu Republiku Srpsku i njene građane kroz brojne infrastrukturne i druge projekte, a posljednji u nizu je finansiranje izgradnje osnovne škole u Banjaluci. Tako u vodu padaju optužbe da Srbija ne pomaže Republici Srpskoj.

Stvarni naručilac Galijaševićevog napada na Srbiju i Vučića, pored međunarodnog, antisrpskog faktora, po mišljenju opozicije, krije se u redovima korumpirane vlasti u Republici Srpskoj, a koji ima dva puta u istom smjeru: silazak sa vlasti i odgovornost pred zakonom.
 

комшија

Stara legenda
Poruka
80.362
1656455510440.png
Dodik na Vidovdan napao Vučića!


Na strogo kontrolisanom mediju, DŽEVAD GALIJAŠEVIĆ, Dodikov “glasnogovornik” udario na Vučića​dodik-1.jpg


28.06.2022.

Glasnogovornik ideja srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, Dževad Galijašević dao je intervju za Srpski radio Čikago, koji je medij RTRS preneo u regionu, u kom je napao rukovodstvo Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Galijašević je ničim izazvan osuo medijski rafal na naše državno rukovodstvo, govoreći da će “Beograd izgubiti šansu da bude sa pobednikom” misleći na odnos Srbije i Rusije. Takođe, zamera što se srpski mediji ne odnose prema Dodiku kao centralnoj političkoj figuri regiona, pa ne prenose svaki njegov susret, onaj koji Galijašević pominje je susret ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova i Dodika.

 

комшија

Stara legenda
Poruka
80.362

1656456349007.png

"Na Vidovdan Srbi ne napadaju Srbe"! Da li je ovo Vučićeva poruka Dodiku?


"I na Vidovdan Srbi ne napadaju Srbe. I kada vas neko napadne prećutite i odgovorite mirom, trpeljivošću i strpljenjem...", kazao je Vučić.


Na Vidovdan Srbi ne napadaju Srbe!  Da li je ovo Vučićeva poruka Dodiku?


28.06.2022 | 19:11

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas, u završnom dijelu svog obraćanja na Vidovdanskoj akademiji, da "Srbi žive u više zemalja svijeta, ali imamo isti jezik i kulturu, imamo Vidovdan, praznik nad praznicima koji će uvijek da nas okuplja".

"I na Vidovdan Srbi ne napadaju Srbe. I kada vas neko napadne prećutite i odgovorite mirom, trpeljivošću i strpljenjem...", kazao je Vučić.


Srpski predsjednik je kazao da će Srbija da prebrodi sve teškoće, i da će biti uspješna zemlja koja će čuvati svoju samostalnost.

"Znaćemo čuvati Srbiju koja će biti na evropskom putu, ali nikome nećemo dati da ugrozi njenu nezavisnost", kazao je Vučić.

Da li je ovim Vučić poslao poruku i nekima, koji su bili na Vidovdanskoj akademiji, ostaje da se vidi...

Među gostima, bili su i zvaničnici Republike Srpske, kao i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Zanimljivo je da je pred odlazak delegacije Republike Srpske u Beograd se pojavio tekst na RTRS-u i to među glavnim vijestima intervjuu Dževada Galijaševića, samozvanog eksperta za sve i svašta, koji je dat ranije srpskom Radio Čikagu,a u kome se ponovo napada predsjednik Srbije da je "izdajnik i neprijatelj Republike Srpske".

U istom tekstu se naglašava da "Dodik sa prijateljstvom sa Rusijom spasava srpski obraz i jača Srpsku".

Treba podsjetiti da je u pitanju drugi intervjuu po redu koji je nedavno Galijašević dao srpskom Radio Čikagu, a u kojima se "ostrvio" na Vučića, a koji se našao baš danas na Vidovdan medju vijestima RTRS-a.

Dobro obaviješteni izvori, tvrde da Galijašević sve ovo govori iz glave Milorada Dodika sa kojim ima bliske veze već godinama...

Da postoji neka "jaka veza između Galijaševića i Dodika" dokaz je i ova vijest na Javnom servisu RTRS-a, koji je pod potpunom Dodikovom kontrolom.

"Vučić je rekao da želi dobro Republici Srpskoj i da će učiniti sve da bude tako. Pa, neka učini! Nemojte priznavati Кristijana Šmita, tog nacističkog kopilana kao visokog predstavnika! Nema pravo Srbija da ga prizna kao visokog predstavnika i da mu otvori vrata za pravno i političko nasilje kojim ruši Republiku Srpsku, kojima donosi zakone na koje nema pravo, kojima tumača pretvara u ustavotvorca. Dakle, učinite nešto za Republiku Srpsku i recite Britancima, vašim prijateljima i vašim partnerima Amerikancima - da skinu te sramne sankcije protiv Republike Srpske...", riječi su Galijaševića, koje danas prenosi RTRS,


06282022055850.jpg

Ako se ovoj činjenici doda i saznanje koje je jutros u emisiji "Dobro jutro" TV Tanjug ponovio Nenad Čanak, koji tvrdi da je glavni eksponent ruske politike na Zapadnom Balkanu Milorad Dodik, koji je zadužen za "eliminaciju" Aleksandra Vučića, onda je jasno da Dodik priprema neki udar na presjednika Srbije.


06282022055949.jpg"To je moja politička procjena", kazao je Čanak, koji navodi da je Vučić "taoc dojučerašnjeg koketiranja sa Putinovom Rusijom".

"Rusija mora da ima neko mjesto u Evropi, odakle će da ucjenjuju okruženje...U Rusiji nikog ne interesuje Srbija nego služi kao izgovor za okupaciju Ukrajine", kazao je Čanak, navodeći da žele da Srbiju pretvore u "rusku guberniju".

"Milorad Dodik je direktna ispostava ruske agenture koji je sada krenuo na Vučića", rečeno je jutros TANJUG-u uz navode da je Dodik još jedan alat pritiska na Vučića...

Podsjetimo da je Srbija do sada uspijevala da odoli svim pritiscima i jedina u Evropi nije uvela sankcije Rusiji, iako je glasala za rezoluciju UN o osudi agresije Rusije na Ukrajinu.

(BN)
 

комшија

Stara legenda
Poruka
80.362

1656494755656.png

Skandalozni ispadi Galijaševića gdje optužuje Vučića su odraz nemoći njegovog nalogodavca


"Teške optužbe koje je DŽevad Galijašević, takozvani ekspert i glasnik vladajućih koji redovno u njihovo ime iznosi najgnusnije neistine, uporno izgovara na račun vlasti u Srbiji su skandalozne", naglasio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

1656494725933.png


29.06.2022 | 10:31


"Još je skandaloznije što to prenosi Radio-televizija Republike Srpske. To što nas naziva "PDP bojovnicima " je sramno, ali kao što se kaže, nije bitno šta je rečeno, nego ko je rekao. Na teške optužbe Galijaševića koje su juče prenesene na portalu RTRS možda ne bismo ni reagovali, ali smo morali jer nije brutalno izvrijeđao samo PDP, nego i rukovodstvo Srbije, prije svega Aleksandra Vučića", dodao je on.

Borenović naglašava da odnos Republike Srpske i Srbije uvijek mora biti na najvišem nivou i svaka nepotrebna riječ je suvišna.

"Srbija je naša matica, garant Dejtonskog mirovnog sporazuma, ali i zemlja koja je najviše uradila za nas, posebno u prethodnih nekoliko godina. Skoro da nema opštine u Srpskoj koju Srbija nije pomogla. Politika stabilnosti koju vodi predsjednik Vučić, fokusirana na ekonomski razvoj, politika je ispravnog puta i bolje bi bilo da se vlast u Republici Srpskoj ugleda na njegove poteze, umjesto što kroz riječi ovog „eksperta“ zadaje udarce tamo gdje nikako ne bi smjeli i gdje nikako ne treba", istakao je on.

"Srbiji dugujemo samo zahvalnost i nevjerovatno je da se vlasti u Srbiji, nakon svega što su uradili za nas, vraća na ovakav način. Međutim, jedno je jasno: ovakvi Galijaševićevi istupi pokazuju odraz nemoći i potpunog gubitka kompasa njegovog nalogodavca Milorada Dodika.", zaključio je Borenović.


(BN)
 

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
29.103
Види се из твог коментара да дајеш подршку Додигу, а исто може да се закључи и по томе што на овим страницама славиш агресију зле "Мајчице" на Украјину. При томе није ти непознато да Додиг ради за злу "Мајчицу", а против неутралности Србије. Наравно да ћу браним председника Републике Србије који је бар декларативно за наставак пута Србије ка чланству ЕУ, од напада отвореног руског агента и Хрвата Додига који би волео да Србију види као руску прћију. Не знам шта ти није јасно.

:hahaha: Ajde!

A zašto ti uvek čuvaš Vučka, a ovde kao glumiš opoziciju?

Promeni ploču, provalila bi te i deca u zabavištu...:per:
 

комшија

Stara legenda
Poruka
80.362
1656504348199.pngŠta je sve Vučić rekao na Vidovdanskoj akademiji: Da li je počeo konačni obračun sa Dodikom?

RTRS je objavila intervju sa Dževadom Galijaševićem, koji otvoreno napada Vučića


o_6224569_1024.jpg


28 / 06 / 2022 u 22:32 h


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u toku današnje Vidovdanske akademije u Beogradu govorio i o tome kako bi se Srbi trebali među sobom odnositi. Za pojedine je taj dio govora bila, navodno, jasna poruka članu Predsjedništva BiH i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku, koji je sjedio u publici.

- I na Vidovdan Srbi ne napadaju Srbe. I kada vas neko napadne prećutite i odgovorite mirom, trpeljivošću i strpljenjem, poručio je između ostalog Vučić.

Iako na prvi pogled ne djeluje kao bilo kakva ozbiljna poruka, ova misao dobija na težini ako se zna da je RTRS, javni servis koji već godinama otvoreno podržava Dodika i njegovu politiku, upravo jučer objavila intervju kojeg je samozvani ekspert za terorizam Džavad Galijašević nedavno dao Radiju Čikago. Galijašević, inače, navodno slovi kao Dodikov "megafon", odnosno da Dodik preko njega upućuje poruke onima sa kojima se namjerava obračunati.

U tom intervjuu Galijašević je otvoreno napao upravo Vučića.

- Vučić je rekao da želi dobro Republici Srpskoj i da će učiniti sve da bude tako. Pa, neka učini! Nemojte priznavati Christiana Schmidta, tog nacističkog kopilana kao visokog predstavnika! Nema pravo Srbija da ga prizna kao visokog predstavnika i da mu otvori vrata za pravno i političko nasilje kojim ruši Republiku Srpsku, kojima donosi zakone na koje nema pravo, kojima tumača pretvara u ustavotvorca. Dakle, učinite nešto za Republiku Srpsku i recite Britancima, vašim prijateljima i vašim partnerima Amerikancima - da skinu te sramne sankcije protiv Republike Srpske i da prestanu slati svoje specijalne snage po Banjaluci da hapse Dodika i ugrožavaju mu bezbjednost i da prestanu slati tu bijesnu elitu iz te takozvane PDP partije koja je obučavana u britanskim ustanovama da bi bila antisrpski orijentisana, izjavio je Galijašević.


U ovom razgovoru on otvoreno optužuje Vučića da okreće leđa Rusiji i da se priklanja zapadu. Čak tvrdi da je nedavno otkazivanje posjete ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova Srbiji, zbog nemogućnosti preleta avionom preko Bugarske, Crne Gore ili Sjeverne Makedonije, zapravo izrežirano u Beogradu. Napomenuo je i kako se upravo Dodik nedavno sastao sa Lavrovom, ali i sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Dodik je ustvari spasao srpski obraz i pokazao da Rusija nije daleko kad je volite, kad vam je stalo da vratite pažnju i prijateljstvo koje Rusija pruža. A Rusija ništa neće od nas, mi smo tako mali i nebitni da joj ne možemo pomoći ni na koji način, ali možemo pomoći sebi ako pokažemo da smo ljudi na koje se može računati, da imamo časti, da smo narod koji ima petlju, rekao je Galijašević za Radio Čikago.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.