sashac Zainteresovan član Poruka 417 26.12.2007. u 20:50 - buka #1 da li ste se nekad stipali za dupe,da se ne biste zasmejali,koliko vam se partner dere dok je/ga prcate?
da li ste se nekad stipali za dupe,da se ne biste zasmejali,koliko vam se partner dere dok je/ga prcate?
Pingvin Mića Domaćin Poruka 4.309 26.12.2007. u 20:51 - buka #2 sashac: da li ste se nekad stipali za dupe,da se ne biste zasmejali,koliko vam se partner dere dok je/ga prcate? Kliknite za proširenje... ...nisam za duupe...stipala sam se za jaja...
sashac: da li ste se nekad stipali za dupe,da se ne biste zasmejali,koliko vam se partner dere dok je/ga prcate? Kliknite za proširenje... ...nisam za duupe...stipala sam se za jaja...
didy_yu Aktivan član Poruka 1.792 26.12.2007. u 20:59 - buka #4 E mnogo mrzim te koji se deru , smetaju mi bre .....nije mi to uopshte smeshno , pre bih mu opalila shamarchinu
E mnogo mrzim te koji se deru , smetaju mi bre .....nije mi to uopshte smeshno , pre bih mu opalila shamarchinu
sashac Zainteresovan član Poruka 417 26.12.2007. u 21:10 - buka #6 e,a provalite herkulesa!!!Mislim ovog iza!!!