Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 16.604
Idi u kSejo, gađu nas Vučić topom, evo volika kugla vazdušna bila, tri metra sa pet metara, za dlaku me fulilo....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi u kSejo, gađu nas Vučić topom, evo volika kugla vazdušna bila, tri metra sa pet metara, za dlaku me fulilo....
a koja vam to fora da je većina naroda ucenjena i primorana?
Mislim Stojko da ti nisi dzabe od malena bio tuchen...Vidim neki lupaju šerpe, duvaju pištaljke, ko nema ni jedno ni drugo vrišti...
E sad nije mi jasno...
zašto u 19:30?
Da ne propustite LOTO u 20:00h?
Samo su vam pare važne...![]()
Dinstanje i šerpe.
Idealista?a koja vam to fora da je većina naroda ucenjena i primorana?
ne možeš većinu da primoraš jer su većina a da ih uceniš ili.platiš opet se ne isplati
sa druge strane, isprane mozgove labilne manjine vi zovete slobodnoumnima? jel zato što su oslobodjeni od uma pa im dovoljne slatkokisele propagandne apstrakcije i maglovita rešenja?
Nema ljutiš za "labilna manjina" pošto od uzbora do izbora stalno menjaju koga glasaju ne računajući mog komšiju Stevu Kretena koji uvek zaokružuje 5 ko god da je na tom broju.
svaka budala ima svoje veseljeMislim Stojko da ti nisi dzabe od malena bio tuchen...
Znaci imas taj gen da se pravis glup i da si istovremeno bezobrazan....i onda dobijes vaspitnu od nekog cisto da te ne bi osakatio neko drugi kome zgazis na zutu minutu..
Tako da taj ko te prvi oshlajbachi ustvari ti ucini uslugu , kao sto si i sam primetio u vojsci dok si bio..
Ja znam jednog mog poznanika, koji je uspevao da iznervira i isprovocira ljude do toga da su skoro uvek dolazili studenti da ga biju sa drugih fakulteta...
Ja sam radio kao operater u RC, i pogledam komunikaciju , nije opsovao nijednom, nije pretio nijednom, ali da je isprovocirao jeste...
I tacno vidim da ume da ujede coveka za srce....takav je tip.
A bar 3 puta sam mu spasio glavu takko sto dodje grupa od 5,6,7, studenata ili komsija sa zvezdare i hoce da ga ugazi ili odmah ili kad izadje iz RC.
Imam takav izgled i komunikaciju i stvarno umem da kontrolisem gomilu i rulju i nadjem resenje kod sukoba, ne uvlacenjem nego dogovorom.
Posto on nije krsio pravila koja ljudi smatraju za opasna, znaci nije psovao familiju , nije pretio, a jeste ujedao do krvi...sujetu udara ne mogu ja da objasnim kako ume da ujede pitanjima ...to je strasno..
A sad kratko odgovor za Stojketa....u 19 30 je dnevnik na RTS, madada se ja pitam, ja bih radije kad je dnevnik na pinku da bude to zvizdanje, a ne znam stvarno kad je dnevnik na pinku....ali ocigledno da pink niko i ne uzima kao ozbiljnu TV nego TV za starlete...
Cak i vlasnik kaze da nije majmuna i starleta, ne bi pink bio tako isplativ..
Elem chicha micha i gotova prica...
I dobro je sto je ostao autoritet RTS da dnevnik RTS bude taj vremenski znacajan slot kad se prikazuje bunt naroda...
Svejedno da li je bas RTS danas poluga vlasti , ovog trenutka, jer dosta dugo je bio , nisam u toku da li je i sada...ali skoro uvek je sklon seksu naroda u mozak...
Aaaa pa vi ne znate za efekat serpe...
Ako prorade serpe u Srbiji velika sansa je da Vucic mora da ode..
Serpe i klupanje u pola osam ti je poprilicno jasan znak da ga je ugasio...to kad jednom krene, mislim da se ne zaustavlja...
Uz to svaki naredni miting okupljanja ce povecati broj serpi , cak i ako ima neko dvoriste gde neki stanari kao vole tisinu...
Serpa nije ljubitelj tisine i ajde da se ucutimo da nas rokaju do prekosutra...
Serpa i lupanje drvenom kasikom da se ne bi ostetila.....one vece za pravljenje slatka su takko efikasne da ti mozak pomere...
Vuzele su moderna verzija truba, i pistaljki...
Tu su trube prijatne, pistaljke su manje vise prijatne, obicno su decije, one su prijatne, policijske su jake, ali to sad nije bilo skoro deljeno..
kofice od krema su prijatnog zvuka, plasticne su....itd itd..
Upali se svetlo na terasi i vozi misko , dozvoljeno je i svetljenje telefonom i tu mogu da ucestvuju i deca...
Na zdravlje...
za Stojka su svi mitinzi i sportske priredbe završeniIdealista?
Ići ćeš na SNS miting bez dnevnice i sendviča?
molim vas momci nemojte ovdeStolarija dihtuje, nek lupaju i za noćni program.
ma nemaš frke, na SNS mitingu su sve neki penzioneri i romi , pazi Vučić svoje glasače penzionere , još uvek mu trebaju živi.@doppler
srčani bolesnici ne idu na mitinge zbog suzavaca, dimnih bombi itd
takodje elektromagnetni talasi smetaju
ljudi popadaju i jedni preko drugih tako da srčani bolesnik tu nema neke šanse kad ga protisnu bez vazduha
hitna pomoć ne može uvek da brzo stigne
još ako je neko komešanje...
Zoran Zivkovic, inace krimos iz Nisa, poznat i po tome da mu je vlada Srbije dala pola milke evra gratis za pravljenje vinograda, a ko zna sta jos., jedan od sumnjivih da je dogovorio ubistvo Djindjica, a sigurno jedan od onih koji je najvise surovao sa kriminalom u zadnjim danima te vlasti...Pravljenje buke lupanjem u šerpe i lonce podseća na bunt iz devedesetih kada se to radilo u 19 i 30 kada je počinjao Drugi dnevnik.
Zoran Živković, predsednik Nove stranke, za Danas kaže da podržava akciju i navodi da za to ima lični razlog, jer je 1996. učestvovao u osmišljavanju te akcije.
– Tako da me ona, s jedne strane, pozitivno vraća u mladost a sa druge negativno vraća na to da imamo isti problem kao i pre skoro 25 godina – kaže Živković.
On podseća da je uz lupanje u šerpe tada postojala akcija „pali gasi“ akcija.
– Zajedno sa lupanjem u šerpe tada je bilo nešto što se zvalo „pali- gasi“. To znači da jedan član porodice izađe na terasu da zviždi, lupa u šerpe i ostalo, a drugi u sobi okrenutoj ka ulici pored prekidača i pali i gasi svetlo – opisuje on.
Zoki Bunda
Vidis, sve to nekako naopako odradis....i zagines..@Umri_muski
da dopunim da mi kasnije ne bi pametovao
"dole" su okviri BEZ osigurača, nema se vremena
okvir sa osiguračem 25 bez osigurača 30
da bi vojska radila kondicioni trening (u odsustvu oficira) koštalo me 10 dana drvljanika zbog tri metka
kad su me plašili vojnim sudom rekao sam da bih likvidacijomučinio dobro delo za njihovu familiju, komšiluk i državu, ovi mislili da sam psihopata
no sve je to mladost ludost povukao sam se u pasivu i na poslu i ovako nek radi ko šta hoće
ako ne prdim po forumu a igram karte na kompu i još neke tako uz Šopena
možda izadjem kad mi pukne živac pa ko u Americi
ionako sve smrad do smrada
čoveka nisam video u Beogradu pa ima 15 godina minimum
ebote kad naidjem na iskrenu osobu ja počnem da plačem
Dementori BRE! Ni Hari Poter tu ne pomaže.Kada se desilo to pucanje vorteks topa ili šta li je već bilo.
Nego šta kažu u Sarajevu?Misli na pozadinu.
Neko im rekao da se lupe rukom u čelo.
Zvučni top sakriven u rancu? I to zvučni top sa prigušivačem! Da li si uopšte video kako to izgleda? A tek onaj “vorteks top”, sakrio čovek u stvar ranac, ladno uključio i ostao živ i zdrav, i lagano odšetao…Nema teorije da bi se toliko daleko čulo nešto što se može u ranac sakriti.
Zvučni top sakriven u rancu? I to zvučni top sa prigušivačem! Da li si uopšte video kako to izgleda? A tek onaj “vorteks top”, sakrio čovek u stvar ranac, ladno uključio i ostao živ i zdrav, i lagano odšetao…
Neprekidno menjanje iskaza => laganje
Q.E.D.
Pogledajte prilog 1699491
Plenumi me podsecaju na komunisticke meotde organizovanja i samovolje ....Ova SNS vlast je izvukla iz naroda bas ono najgore..
To je zadnji čin sudeći po iskustvu s šerpama na ovim prostorima.To je neki patent još od vremena slobizma. Ima u filmu Rane.