Buka u 19:30

Vidim neki lupaju šerpe, duvaju pištaljke, ko nema ni jedno ni drugo vrišti...

E sad nije mi jasno...

zašto u 19:30?

Da ne propustite LOTO u 20:00h? :D
Samo su vam pare važne... :ljutko:

U 19 i 30 je bio okvirno onaj incident na protestu u subotu.

Kada se desilo to pucanje vorteks topa ili šta li je već bilo.

To je neki patent još od vremena slobizma. Ima u filmu Rane.
Elraenn Rane GIF
:lol:

Pravljenje buke lupanjem u šerpe i lonce podseća na bunt iz devedesetih kada se to radilo u 19 i 30 kada je počinjao Drugi dnevnik.

Zoran Živković, predsednik Nove stranke, za Danas kaže da podržava akciju i navodi da za to ima lični razlog, jer je 1996. učestvovao u osmišljavanju te akcije.

– Tako da me ona, s jedne strane, pozitivno vraća u mladost a sa druge negativno vraća na to da imamo isti problem kao i pre skoro 25 godina – kaže Živković.

On podseća da je uz lupanje u šerpe tada postojala akcija „pali gasi“ akcija.

– Zajedno sa lupanjem u šerpe tada je bilo nešto što se zvalo „pali- gasi“. To znači da jedan član porodice izađe na terasu da zviždi, lupa u šerpe i ostalo, a drugi u sobi okrenutoj ka ulici pored prekidača i pali i gasi svetlo – opisuje on.

Zoki Bunda

Rekoh, šta god da su iskoristili da opale po narodu. Pošto ne znamo zasigurno još uvek.
jasno je sa snimaka da nešto jeste upotrebljeno...da je panika ljudi bi bežali što dalje od izvora panike a ne u stranu..bežanje u stranu je instiktivni beg u oblast manje neprijatne zone a to je u stranu jer se ovaj talas prostire pravolinijski sredinom ulice.. e sad to što je upotrebljeno je verovatno nešto manje snage što može da se zamaskira u ranac...ne mora da znači da je režim upotrebio možda neka strana služba ili pojedinačni terorista...ipak koordinacija napada sa pojavom huligana kod pionirskog parka govori da verovatno iza toga stoji režim možda ne čak ni BIA nego neki lojalisti..uostalom vidi se da su Đuka Bizon i onaj smrad Vučićević bili unapred upoznati sa scenariom..treba ih saslušati...

jasno je sa snimaka da nešto jeste upotrebljeno...da je panika ljudi bi bežali što dalje od izvora panike a ne u stranu..bežanje u stranu je instiktivni beg u oblast manje neprijatne zone a to je u stranu jer se talas prostire pravolinijski.. e sad to što je upotrebljeno je verovatno nešto manje snage što može da se zamaskira u ranac...ne mora da znači da je režim upotrebio možda neka strana služba ili pojedinačni terorista...ipak koordinacija napada sa pojavom huligana kod pionirskog parka govori da verovatno iza toga stoji režim možda ne čak ni BIA nego neki lojalisti..uostalom vidi se da su Đuka Bizon i onaj smrad Vučićević bili unapred upoznati sa scenariom..treba ih saslušati...

Nema teorije da bi se toliko daleko čulo nešto što se može u ranac sakriti.

Evo ovde kod mene sam počeo slušati u baš tom trenutku i nisam verovao da su se kreteni skupili za rundu broj 2
gledam u Kraljevu su oktroisali da se protest zove ENERGIJA NE SME DA OPADNE hahahahaha idioti. Pa vi uplakani se trudite da spasite proteste koji pred očima atrofiraju

Back