andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.915
zasto raspravljate o ukusima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto raspravljate o ukusima?
E bas bacamo hejt na male sisezasto raspravljate o ukusima?
vidis da jos nisu izumrli ovi sto nas voleE bas bacamo hejt na male sise
А ти мислиш да је онај костур од жене из увода привлачна или згодна?Brate nije, to je gojazno
El priznajes da mora vise da se truditevidis da jos nisu izumrli ovi sto nas vole
oko cega?El priznajes da mora vise da se trudite
anoreksicna,to jeste bolest ali i gojaznost.А ти мислиш да је онај костур од жене из увода привлачна или згодна?
Јбт, па тој жени као да нешто фали, тј да није у реду нешто са њеним здрављем.
Oko muskarcaoko cega?
dok smo zaljubljene daOko muskarca
Нико и не говори о дебелим, гојазним девојакама и женама. Већ о онима које имају веће груди, облине,.anoreksicna,to jeste bolest ali i gojaznost.
Ja gojazne ljude gledam kao kontejnere
Увек мора. И кад прође заљубљеност. Јер ако одустанеш од њега, од он код друге.dok smo zaljubljene da
kad prodje zaljubljenost briga te gde ideУвек мора. И кад прође заљубљеност. Јер ако одустанеш од њега, од он код друге.
А после куку леле, мајко.
pa boooogЈедно питање:
А ти мислиш да је онај костур од жене из увода привлачна или згодна?
Јбт, па тој жени као да нешто фали, тј да није у реду нешто са њеним здрављем.
Ма јок, та је здравија од свих мршавица овог света.Ne treba preterivati u mršavosti, naravno, ali je svakako bolje nego gojaznost. Na onoj tvojoj slici, sumnjam da su ono mišići, to je verovatno sve mast, a to svakako nije lepo. A nije ni zdravo, vremenom će dovesti do začepljenja krvnih sudova a posle i do gadnih komplikacija.
do koliko kg je ta zdravija?Ма јок, та је здравија од свих мршавица овог света.
Притом жена није гојазна, да не кажем дебела, већ има облине, има груди, задњицу, буткице, све оно што је човек мерак.
Шта има ова анорексична са почетка теме, за шта човек да се ухвати?
pa ovo je gojazno
pa kolikii si ti coveeek?
Није. Ово је гојазно:pa ovo je gojazno
Велики.pa kolikii si ti coveeek?
ja sam mislila da je uvek lepse veliki covek i mala zenaВелики.