Бугарски ВЕТО за Србију због Македоније !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Како македонски медији пишу ових дана Бугарска најављује ВЕТО приступања Србије у чланство ЕУ , све док не призна Македонију као другу бугарску државу и док не отвори
досије УДБЕ и ОЗНЕ по питању деловања бугарског ВМРО на територији коју је Југославија "окупирала" .

Бугарско вето и за Србија поради Македонија: Бараат да се отворат досиејата на ОДБА и ОЗНА

Бугарија најави дека ќе ја блокира Србија за членство во Европската унија а повод повторно е Македонија.Конкретно од Србија се бара да ги осуди злосторствата извршени врз народите на како што велат Бугарија „поробена Југославија“.

Ветото го најави нам добро познатиот Ангел Џамбаски кој бара од претседателот на српското Соборание да објасни за работата на југословенските специјални служби и за „окупираната“ Југославија .

Господинот Дачиќ треба да одговори на прашањата против кога се крена тиквешкото востание (востание на ВМРО во Македонија против Србите во 1913 година) и кога Србија ќе ги отвори досиејата на Управата за државна безбедност (УДБА) и Одделот за заштита на народот (ОЗНА). Република Србија исто така мора да објави кога ќе ги осуди злосторствата извршени врз народите на поробена Југославија. „Бидејќи секоја желба за влез во ЕУ има своја цена“, напиша бугарскиот европратеник на Фејсбук.
https://pressingtv.mk/region/bugars...araat-da-se-otvorat-dosiejata-na-odba-i-ozna/
'''''''''''''''''''''''''''''

ако којим случајем власт одлучи да призна Косово као државу да би приступили у ЕУ , тамо их чека још једно отворено питање а то је Макеоднија која мора да буде призната као друга бугарска држава и да се признају неки "српски злочини" над Бугарима ...

КОЈИ ПАРАДОКС И СРАМОТА !

Нешто се питам , након свих тих признања ко ће уопште приступити у ЕУ , мислим шта ће остати од Србије?

Ово је још један пример како се врши РЕВИЗИЈА ИСТОРИЈЕ и због чега је потрено борити се против исте .

Никад нисам ни помислио да би Србија могла бити део ЕУ, а камоли да ће испуњавањем било ког од услова без краја и конца то постати. Ако се за шта може рећи да је била крађа Богу дана, то су онда обећања да ће Србија бити део ЕУ ако испуни овај или онај услов. Тако и ово са другом бугарском државом. Али добро је да си отворила тему и о томе, јер има још мноштво наивног пука који верује да је то ипак могуће.

Другарице ти си и даље опседнута са Бугарима и Македонцима. :hahaha:

Хвала Бугарској до неба, јер Србија не треба да уђе у ЕУ! :ok:

Није само питање уласка Србије у ЕУ , него и питање ревизије историје која се отворено врши .

Није само питање уласка Србије у ЕУ , него и питање ревизије историје која се отворено врши .
Важно је да нам Бугари не дају у сатанистичку ЕУ, а за остало ћемо лако.

Poslednja izmena:
Важно је да нам Бугари не дају у сатанистичку ЕУ, а остало ћемо лако.

Ово је један од доказа да је Бугарска и те како радила на томе да сруши Југославију .

Ревизија историје је највећи злочин јер се тиме подништавају борци за слободу који су пали ..Највећа грешка једног народа је ако дозволи да му хероји буду злочиници и то након рата ..то су страшне ствари .

Ово је један од доказа да је Бугарска и те како радила на томе да сруши Југославију .

Ревизија историје је највећи злочин јер се тиме подништавају борци за слободу који су пали ..Највећа грешка једног народа је ако дозволи да му хероји буду злочиници и то након рата ..то су страшне ствари .
Ситна риба је Бугарска била (и остала) да она руши Југославију. То су одрадили пуно моћнији играчи: Немачка, Ватикан, Америка, Британија и Француска.

Ситна риба је Бугарска била (и остала) да она руши Југославију. То су одрадили пуно моћнији играчи: Немачка, Ватикан, Америка, Британија и Француска.

То је потпуна истина , али су и Бугари имали свог удела и даље га имају ,Бугари су били и остали оруђе у рукама Запада .

сраман је њихов захтев да се бугарски фашисти признају као жртве .

То је удар на народноослободилачку борбу , на историју на крају то је удар на ПРАВДУ .

Осим тога то што они траже је њихова ствар , али грозно би било да се на тако нешто пристане .

Не говори се само о другом светском рату , него о првом светском рату и о Балканским ратовима .

Македонија је пуна костију српског народа и макеоднског народа који су се борио против Бугара ..

По том бугарском принципу ти мртви би требало да буду злочинци а Бугари који су били окупатори би требало да буду жртве.

I bez Bugara ne bi mi nikada u Evropu. A što se njih tiče, tućemo se još, njihove noževe sa leđa i lizanja bulje svakom okupatoru nismo zaboravili. Malo smo ih tukli.

Можда су Бугари покренули то питање јер Запад жели да врши притсак на Србију и да тако се врши ревизија историје.

Ушли или не ушли у ЕУ , ревизија историје коју Запад спроводи је евидентна .

Можда су Бугари покренули то питање јер Запад жели да врши притсак на Србију и да тако се врши ревизија историје.

Ушли или не ушли у ЕУ , ревизија историје коју Запад спроводи је евидентна .
Pobednici pišu istoriju, a to Bugari nikada nisu bili. Koliko god da su danas pod zapadnim protektoratom.

Бугарска тренутно блокира и Макеоднију и пириљава је да призна да су Бугари , али исто тако да призна да БУгари нису били фашисти у другом светском рату и да је Југославија била у ствари окупатор..

Мени је ово заиста шизофрено

Pobednici pišu istoriju, a to Bugari nikada nisu bili. Koliko god da su danas pod zapadnim protektoratom.

Имам овде један видео из архиве како Бугари захваљују Мусолинију и Адолфу Хитлеру за Велику Бугарску ..која је имала делове окупиране Македоније и јужне Србије.

Имам овде један видео из архиве како Бугари захваљују Мусолинију и Адолфу Хитлеру за Велику Бугарску ..која је имала делове окупиране Македоније и јужне Србије.
Šta su radili za vreme Balkanskih ratova i prvog svetskog, u drugom su bili med i mleko.

Бугарска тренутно блокира и Макеоднију и пириљава је да призна да су Бугари , али исто тако да призна да БУгари нису били фашисти у другом светском рату и да је Југославија била у ствари окупатор..

Мени је ово заиста шизофрено
Бугари са таквим понашањем чине дуплу корист Македонцима. Прво, не дају им да иду ка ЕУ, што је добро за Македонију јер је у тој језуитској организацији не чека ништа добро. И друго, распаљују анти-бугарска осећања у македонском народу и сеју још већу мржњу Македонаца према ионако омраженим Бугарима, а та мржња штити Македонце од бугаризациме и јача њихов македонски идентитет и националну свест.

@хан Ацо @Cari-brod

@đavolčić

Да ли је могуће шта овај Бугарин говори ?

Пошто си ти хвалио овде неке бугарске добровољце у војсци Републике Српске , ево ти један "проговорио" али колико сам ја разумела за другу страну
говори како је пуцао по Сарајеву и муслиманским цивилма који су носили воду и био плаћен за то од српске стране

па ти настави да говориш како су Бугари браћа .

мислим да им је нож у леђа дубоко урезан у гене ..невероватно

Другарице ти си и даље опседнута са Бугарима и Македонцима. :hahaha:

Хвала Бугарској до неба, јер Србија не треба да уђе у ЕУ! :ok:
reko ja da su nam bugari jedini pravi prijatelji.
Drugi bi nas za minut ugurali u EU a bugari ne zele da i mi nay.ebemo ko oni.

ako cemo istinu, bugari su nam debelo zabiberili 1915. Da su cutali NE BI NI BIO 2.SV. RAT.
Daklem, srbi su krivi za 1. sv rat a bugari za 2. sv. rat.

Back