хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 10.360
ajd i ti u uniformu pa na staljingrad prvo
Друже, не знаш историје Бугарске.За време Другог светског рата Бугарска није ратовала против СССР,нити је шаљила војска у СССР.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd i ti u uniformu pa na staljingrad prvo
Русија
изненађена сам оваквом отвореном политиком отимања дела Србије од стране Бугарске власти .јер сви знамо да ови раде за Бугарску службу безбедности
директ по наредби Бугарском премијера .
помислила сам да ће бар један случајни пролазник ,којих је тамо било и то са децом, да подигне глас против отвореног фашизма , да ће дете да окрене на другу страну
али ..они ликују и славе
Nista to nije novo.Nego me nervira kada nasi Nacisti izadju u Bg onda pocnu da se javljaju moralisti da to nije dobro.E ja kazem jeste kada drugi mogu da setaju onda treba i nasi da setaju
Ti verovatno seres odnekud van Srbije?
Seri i dalje ...
Zar ti mislis da bi Evropa bila stabilna sa ultra desnicarima na vlasti?Pa svi samo lose o tom Hitleru govore , a svaki covek ima i dobre strane .
Zar ti mislis da bi Evropa bila stabilna sa ultra desnicarima na vlasti?
Pa svi bi se takmicili ko ce biti neki novi i bolji Hitler.
Бугари се још нису опоравили од Велбужда 1330.
Српски жупани позвани су у Бугарску да Чаславу положе заклетву. Сем постављања Часлава на власт, Бугари су заробили и побили жупане, а Србија је припојена Бугарској
Свака част Бугарима.
- - - - - - - - - -
Иначе ово је најтиши марш који сам икад видео.
Да ли је нормално да се присваја српска територија коме падне на памет ..мисли , ово су отворене претензије Бугара према територији Србије
Zar ti mislis da bi Evropa bila stabilna sa ultra desnicarima na vlasti?
Pa svi bi se takmicili ko ce biti neki novi i bolji Hitler.
Bugarima uvek na kraju dođe neki Kajmakčalan, zaboravni su.