Bugarski nacisti marširaju i traže deo teritorije Srbije iz centra Sofije

Бугарске претензије на територију државе Србије

• плаше ме оворене претензије Бугара, нису наивне

• не плашим се Бугара то су глупости

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Русија

file34615481_88fae60f.jpg

изненађена сам оваквом отвореном политиком отимања дела Србије од стране Бугарске власти .јер сви знамо да ови раде за Бугарску службу безбедности
директ по наредби Бугарском премијера .

помислила сам да ће бар један случајни пролазник ,којих је тамо било и то са децом, да подигне глас против отвореног фашизма , да ће дете да окрене на другу страну

али ..они ликују и славе

Десетак неонациста и ултранационалиста Бугара марширало у протест против комунизма и Комунисткиња тј.Шизофрена нацисткиња како бих је ја назвао одмах мути воду и шири мржњу према Бугарима.Тема је постављена не да би се расправљало о овом догађају већ како би се стварала мржња према Бугарима тј.распиривала међунационална мржња што је по уставу републике Србије колико знам кажњиво и требала би бити затворена.
Оваквих случајева има широм света и за осуду су али не треба овакав случај да се злоупотребљава за ширење мржње.Бугарска признаје државу Србију у овим границама које има и огромна већина Бугара то и прихвата тако.Срби су у Бугарској увек добро примљени и никада нису имали проблема због тога што су Срби.Оваквих случајева има и у Србији па претпоставњам да би тема била затворена када бих ја злоупотребио такве појаве и ширио мржњу према Србима на тој теми.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/neonacisti-formiraju-borbene-odrede/kkf2s26
7DBk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTTJVN01EQV8vYTgxMDVlN2JlMzlkNzQ5MzZkNDI5MjczYTc1NDMyYTkuanBnkZMCzQJCAIGhMAE

Београд 2018.година
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=04&nav_category=12&nav_id=1354945
6331203465a773b3c2a35b046386039_v4_big.jpg

2820421785a773b41eca3e121248645_v4_big.jpg

20002667675a773b3ff21f3604339029_v4_big.jpg

Poslednja izmena:
Што се тиче двојице људи из Босилеграда који су редовни на оваквим скуповима....Има случајева да рецимо Србин из Книна у Србији јавно говори и жели да Книн буде део Србије па не верејум да би Комунистикиња то нешто нарочито осудила чак шта више вероватно би то подржала.Вероватно таквих ставова има и међу Србима у рецимо Бјелињи,Требињу,Подгорици итд.Ја не видим ништа изненађујуће да постоје људи који не живе у својим матичним државама а да имају такве ставове.Претпостављам да их има и међу Мађарима у Србији,међу Албанцима у Србији или Бошњацима у Србији.Али још једном понављам не треба такве ставове злоупотребљавати и ширити међунационалну мржњу што констатно чини форумашица Комунисткиња на Крстарици.Бугарска признаје државу Србију и Бугарска и Србија су у добрим односима ако не и у одличним.Бугари у Србији спадају међу најлојалније грађане Србије од свих националних заједница који живе у Србији и замолио бих Крстарицу да санкционише ову сподобу која не зна где је шупља и која констатно отвара сличне теме како би ширила мржњу према Бугарима.Не дозволите да мути воду и да бар имало поквари,колико уопште може да их поквари оваквим наступом на Крстарици тренутне добре односе Бугарске и Србије,који су у интересу обе државе и оба народа.

Poslednja izmena:
Ако си комунисткиња што ниси отворила тему о бугарским комунистима којих узгред има пуној пута више него ових које си поставила?
a957d71c2131f60de887870c18c4ca0b.jpg

Ако си родољуб што ниси поставила тему рецимо о данашњој посети председнице српског парламента Бугарској?
http://news.bnt.bg/bg/a/blgariya-e-gotova-da-pomaga-na-srbiya-za-evropeyskoto-zakonodatelstvo
ns-572873-810x0.jpg

Ако си Српкиња што не постављаш и овакве слике и теме?Зар то није битније по Србе и Србију од десетак неонациста и ултранационалиста?
Vucic-Grcka-Bugarska-i-Srbija-zajedno-deset-puta-snaznije.jpg

Poslednja izmena:
Бугари се још нису опоравили од Велбужда 1330. :hahaha:

Прц :hahaha:

Српски жупани позвани су у Бугарску да Чаславу положе заклетву. Сем постављања Часлава на власт, Бугари су заробили и побили жупане, а Србија је припојена Бугарској

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Симеон_I

Да ли је нормално да се присваја српска територија коме падне на памет ..мисли , ово су отворене претензије Бугара према територији Србије

Па видели људи каква гов*на имамо на власти ПА РЕШИЛИ СВИ ПО МАЛО ДА ОТКИНУ ОД СРБИЈЕ ---- :cool:

Zar ti mislis da bi Evropa bila stabilna sa ultra desnicarima na vlasti?
Pa svi bi se takmicili ko ce biti neki novi i bolji Hitler.

Па била је перфектна под Трећим Рајхом, сем Пољака, којима су се баш најебали миле мајке.

Back