Bugarski nacisti marširaju i traže deo teritorije Srbije iz centra Sofije

Бугарске претензије на територију државе Србије

• плаше ме оворене претензије Бугара, нису наивне

• не плашим се Бугара то су глупости

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Да је ли нормално ово у Бугарској фашисичкој држави .људи са мајицом Хитлера шеткају Софијом и ником ништа ..

људи доводе своју малу децу да гледају параду у час Хилтера .

ова земља је зло ..праве нереде у Макеоднији , краду нам народ ..имају отворене претензије
према Српској територији ..отворене претензије ...

транспаренти Босилграда и Хитлера ..СТРАШНО !!:dontunderstand:

Ово мора да се ОСУДИ ЈАВНО !

i cela Makedonija.

Poslednja izmena:
изненађена сам оваквом отвореном политиком отимања дела Србије од стране Бугарске власти .јер сви знамо да ови раде за Бугарску службу безбедности
директ по наредби Бугарском премијера .

помислила сам да ће бар један случајни пролазник ,којих је тамо било и то са децом, да подигне глас против отвореног фашизма , да ће дете да окрене на другу страну

али ..они ликују и славе

..чкетине опет би да пале и жаре зато што исто као Хрвати нису кажњени адекватно.

- - - - - - - - - -

изненађена сам оваквом отвореном политиком отимања дела Србије од стране Бугарске власти .јер сви знамо да ови раде за Бугарску службу безбедности

помислила сам да ће бар један случајни пролазник ,којих је тамо било и то са децом, да подигне глас против отвореног фашизма , да ће дете да окрене на другу страну

али ..они ликују и славе

Не брини доћи ће време кад ће опет плакати јер неке птице никад не полете.

али ..они ликују и славе

Sto je najgore po EU se siri ta zaraza jako brzo ... sve vise extremnih desnicara i ludackih fantazija ... :roll:

али пред децом овакве маршеве да спроводе ..зашто они носе транспарент Босилграда , шта то треба да значи и докле више да се ово толерише..

помислила сам да ће окренути дете на другу страну , да ће неко од тих људи да каже БУУУУ али ништа од тога .

у мајици Хитлера са транспарентом Босилграда ..значи , дно ,дна

- - - - - - - - - -

Хитлер пус Босилград значи смрт за Србе !

али пред децом овакве маршеве да спроводе ..зашто они носе транспарент Босилграда , шта то треба да значи и докле више да се ово толерише..

помислила сам да ће окренути дете на другу страну , да ће неко од тих људи да каже БУУУУ али ништа од тога .

у мајици Хитлера са транспарентом Босилграда ..значи , дно ,дна

- - - - - - - - - -

Хитлер пус Босилград значи смрт за Србе !

A Tito je hteo i Bugare u Jugoslaviji ... :think:

mapa-velike-nacisticke-bugarske-wikimedia-830x0.jpg

ово су територије које Бугари траже

Да ли је нормално да се присваја српска територија коме падне на памет ..мисли , ово су отворене претензије Бугара према територији Србије

Naravno da je normalno, jer vide da mogu.
Vi komunisti nikad niste bili u najboljim odnosima sa realnim svetom.

- - - - - - - - - -

mapa-velike-nacisticke-bugarske-wikimedia-830x0.jpg

ово су територије које Бугари траже

Ode i Šojić za Evropu...

али ..они ликују и славе

Ko zna koliko puta su Bugari,crtali neke karte Srbije i delove koje su mislili da pripadaju njima.Ali im se nikada to nije ostvarilo.

Да ли је нормално да се присваја српска територија коме падне на памет ..мисли , ово су отворене претензије Бугара према територији Србије

Хеј, лудачо крвожедна.

Па где си ти?

Месецима те није било.

Забринух се.

Хеј, лудачо крвожедна.

Па где си ти?

Месецима те није било.

Забринух се.

да ..заборавих да се ти ложиш на мене и делом на моје теме .опрости ако ти је недостајало узбуђења .потрудићу се да више не пропустим ни дан

- - - - - - - - - -

Naravno da je normalno, jer vide da mogu.
Vi komunisti nikad niste bili u najboljim odnosima sa realnim svetom.

- - - - - - - - - -

Ode i Šojić za Evropu...

аи они неће тамо где има пуно Шиптара, они су увек били њихови савезници

али ..они ликују и славе

a ne pada ti na pamet da je i ova provokacija deo celokupne strategije protiv Srbije?.................sa ciljem da se utera u NATO...........jer samo ako je u NATO, Srbiju niko ne sme da napada.

Makedonci su istom strategijom saterani u klopku (u NATO) jer jedino tako mogu izbeci rat sa albancima i secesiju drzave.

da sam rodjen pre dve godine ili da sam pobegao iz Laze Lazarevica ne bih znao o cemu se radi. Ovako, kristalno mi je jasno ko vuce konce i zasto.

ROTSHILD ne menja strategiju i to ga vec kosta gubitaka na globalnoj sceni. Istu "akciju" je sproveo u Hrvatskoj kada ju je uvukao u NATO. Aktiviranjem svojih agenata u politici Srbije koji su odjednom, par dana pred potpisivanje pristupa Hrvatske NATO-u, poceli da prete Hrvatskoj da ce se vratiti u Krajine i nastaviti borbu protiv Hrvatske drzave, javnost u Hrvatskoj je u strahu od ponovne srpske agresije, bez polemike, diskusije,, razmisljanja........ prihvatila NATO-clanstvo..........................

i dok god mi u bugarima, hrvatima, siptarima, amerikancima, teroristima.........budemo videli "neprijatelje" a ne u ROTSHILDU, bicemo sve blizi unistenju............

(za Blajbija) hajde Blajbi, navali................treba da odradis platu.

Poslednja izmena:
Bez brige, cim se Rusi priblize opet ce pokusati promijeniti stranu.

Blago zapadu s takvim saveznicima.

Нигде се више Руси приближити неће....

- - - - - - - - - -

Да ли сте потпуно информисани ?

Рекло би се не !

Бугари код Босилеграда имају рудник, подземна експлоатација
и дебело су са рудником ушли на територију Србије, а наши политикатни се
по том питању праве блесави....

Виде Бугари да их нико не дира......

Back