изненађена сам оваквом отвореном политиком отимања дела Србије од стране Бугарске власти .јер сви знамо да ови раде за Бугарску службу безбедности
директ по наредби Бугарском премијера .
помислила сам да ће бар један случајни пролазник ,којих је тамо било и то са децом, да подигне глас против отвореног фашизма , да ће дете да окрене на другу страну
али ..они ликују и славе
a ne pada ti na pamet da je i ova provokacija deo celokupne strategije protiv Srbije?.................sa ciljem da se utera u NATO...........jer samo ako je u NATO, Srbiju niko ne sme da napada.
Makedonci su istom strategijom saterani u klopku (u NATO) jer jedino tako mogu izbeci rat sa albancima i secesiju drzave.
da sam rodjen pre dve godine ili da sam pobegao iz Laze Lazarevica ne bih znao o cemu se radi. Ovako, kristalno mi je jasno ko vuce konce i zasto.
ROTSHILD ne menja strategiju i to ga vec kosta gubitaka na globalnoj sceni. Istu "akciju" je sproveo u Hrvatskoj kada ju je uvukao u NATO. Aktiviranjem svojih agenata u politici Srbije koji su odjednom, par dana pred potpisivanje pristupa Hrvatske NATO-u, poceli da prete Hrvatskoj da ce se vratiti u Krajine i nastaviti borbu protiv Hrvatske drzave, javnost u Hrvatskoj je u strahu od ponovne srpske agresije, bez polemike, diskusije,, razmisljanja........ prihvatila NATO-clanstvo..........................
i dok god mi u bugarima, hrvatima, siptarima, amerikancima, teroristima.........budemo videli "neprijatelje" a ne u ROTSHILDU, bicemo sve blizi unistenju............
(za Blajbija) hajde Blajbi, navali................treba da odradis platu.