Bugarski astrofizičar ima čudne sumnje

Luda Srpska Druzina

Veoma poznat
Poruka
14.416
Vanzemaljci nam otimaju dede i devojke


On kaže da je pre nekog vremena mlada žena došla kod njega i kazala da je iz njenog tela hirurškim putem uklonjen komad metala

Bugarski
list Telegraf objavio je kao glavnu priču o navodnim otmicama od strane vanzemaljaca koje se, prema tvrdnjama astrofizičara Lučezara Filipova, dešavaju i u toj zemlji, a poslednji slučaj je navodno zabeležen na području Varne.


U tekstu pod naslovom "Vanzemaljci otimaju dede i devojke" profesor Filipov je tom dnevniku kazao da "posetioce iz svemira zanimaju starije osobe, mladi ljudi i deca".
Lučezar Filipov

Lučezar Filipov Printskrin: Youtube/ Etv Haskovo

Profesor tvrdi da su mu mnogi pričali da se takvi slučajevi dešavaju i u Bugarskoj, a poslednji je bio navodna otmica starijeg čoveka iz sela u regionu grada Varne.
On kaže da je pre nekog vremena mlada žena došla kod njega i kazala da je iz njenog tela hirurškim putem uklonjen komad metala.
- Bila je šokirana, došla je sa majkom i pokazala mi je malu pločicu kvadratnog oblika, izvađenu operativnim putem - seća se profesor.

NLO, vanzemaljci, leteći tanjir

Veruje da svemiraca ima i u Bugarskoj Foto: Profimedia/Corbis

Filipov tvrdi da u Bugarskoj postoji više "abnormalnih zona" - puteva na kojima nestaje signal mobilnog telefona, a vozači iznanada gube koncentraciju, zatvaraju oči i padaju u bestežinsko stanje.
- Onda se bez jasnog razloga slupaju i slete sa puta. Insistirao sam da ove abnormalne zone proučava Bugarksa akademija nauka, ali moja želja je naišla na zatovrena vrata.
On insistira na tome da su vanzemaljci tu da nam pomognu, te da možemo nestati kao civilizacija, ako ne učimo od njih.

Vanzemaljci nam otimaju dede i devojke
 

Back
Top