Pazi ti to, zavetovao se Putin da oslobađa Srbiju![]()
Moguce je da ce ovaj rat brzo da bude gotov ali Srbija treba na vreme da zna da li de se presalta na drva i ugalj ,Pred zimu ce biti panika. Ja se grejem na plin. imam dimnjak ali nije u funkciji 17 godina a i pre toga je pola dima ostajalo u kuci. Morao bih da izgradim novi dimnjak i aktiviram stari Smederevac od pokojnog oca iz supe, Pa kupuj drva,seckaj ,ne radi mi se to.Manite se crnih slutnji.
Ova tumbanja treba da eskiviramo svi mi balkanski gologuzani.
Bugarsko nepotpisivanje dugorocnog ugovora za ruski gas je nesto sto ce Tute do jeseni da promisle jos.
Kao drugo, i ako oni ne budu kupovali po ugovorenim cenama, ne znaci da nece kupovali po trenutno trzisnim cenama, a jos manje da ce obustaviti tranzit.
Kao trece, do jeseni ce gas ponovo da ide preko oslobodjene Ukrajine.
E, ako si prorok, onda izviniKojim dezinformacijama?
Naravno.Rekoh sad da smo uništeni.
Poruka je automatski spojena:
Ja mogu još možda 5 godina.
Posle više nisam sposoban za takve egzibicije kao što je rat.
Nove generacije.Nisu ni za šta.
Ogrev se sprema u maju.Moguce je da ce ovaj rat brzo da bude gotov ali Srbija treba na vreme da zna da li de se presalta na drva i ugalj ,Pred zimu ce biti panika. Ja se grejem na plin. imam dimnjak ali nije u funkciji 17 godina a i pre toga je pola dima ostajalo u kuci. Morao bih da izgradim novi dimnjak i aktiviram stari Smederevac od pokojnog oca iz supe, Pa kupuj drva,seckaj ,ne radi mi se to.
Sta te konkretno zbunjuje?E, ako si prorok, onda izvini
to se slazem, samo nekako nemam optimizam, i svi mi kazu da puno brinem, i zena, i kolegeSta te konkretno zbunjuje?
Pitaj slobodno
Nisam prorok, al ako vidim babu da trci u kukuruze i nosi WSJ, a znam da ne zna engleski..... Znamo sta se namece kao zakljucak.
Zavetnik...možda je kod Milice...
Brzo se pamet vrati kad ozebe gu zica.to se slazem, samo nekako nemam optimizam, i svi mi kazu da puno brinem, i zena, i kolege
daj boze da ste svi vi u pravu, a ja skrenuo, ali ne verujem... ja mislim da je svima popijena pamet
Pa kad ne znas nasu komunistkinjuAli fascinantno mi je to da se u diskusiju uvede "Putin se zavetovao da će to i to", a onda te neko pita jednostavno "a gde se zavetovao i kad?" i ti kao nestaneš iz diskusije kao da se to nije izgovorilo ili desilo. Budalaština.
ma ukrajina ne postoji, ostali su samo naci bolesniciBrzo se pamet vrati kad ozebe gu zica.
Ako Ukrajina do kraja aprila ne poseje kukuruz, jos ce brze da se pocne razmisljati o cenama hrane
Pa šta ćemo?Od kada smo ti i ja bili u ratu, otada se sve mnogo promenilo...
Teško za bilo kakve egzibicije
Bice i to reseno na novom Nirnberguma ukrajina ne postoji, ostali su samo naci bolesnici
ja sam se zafrkavao sa strojenjem, a idioti shvatili ozbiljno
nema tamo mozga vise, zali boze mrtve, zali boze zive, zali sve
Ukrainian Ambulance Corps Head Reportedly Gave Orders to ‘Castrate All Wounded Russians’ Because They’re ‘Cockroaches, Not Humans’ (VIDEO)
o tome se i radi sto nece, nego ce jaci da pobediBice i to reseno na novom Nirnbergu
Ovaj put ne bismo trebali da lijemo deciju krv za interese velikih sila.Pa šta ćemo?
Vidiš da je tako.
Bolje mi nego ova pičurlija koja ni q.rcu nije.Uostalom.To je naš nezavršen posao.Neka dođu Rusi da se drugi ne mešaju,i ajde da završimo to.
Ma hoce.o tome se i radi sto nece, nego ce jaci da pobedi
Da li mi dobijamo gas odatle? Kakve su sada nama alternative?
Рат са Бугарском.
Ne smeju jer ce da im Urban uleti na primorjeVojna intervencija u Bugarskoj ?
Rasplinućemo se, hoće Rvati NDH3
Да, они су хрватско цвеће. Јесте да је цвеће обрезано али је цвеће?Pa ako ti ne vidiš zašto onda najverovatnije ni nisi Hrvat katolik nego nekakav musliman koji se oseća kao Hrvatom ako i toliko..
Nekakav građanin Hrvatske.
Vojna intervencija u Bugarskoj ?
Rasplinućemo se, hoće Rvati NDH3
Drva, ugalj.BUGARSKA neće obnoviti ugovor o snabdevanju prirodnim gasom sa ruskim Gazpromom zbog rata u Ukrajini i razmotriće alternativne isporuke i budući zajednički ugovor sa Evropskom unijom kako bi izbegla nedostatak ovog energenta, rekao je u subotu zamenik premijera Bugarske Asen Vasiljev.
https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...ma-sanse-da-se-razgovara-sa-gaspromom-2125237
Ако обуставе како ли ће бити Србији?
Опет грејање на дрва и ел.енергију?
Не видим неки посебни отпор народа Бугарске према политици Запада , мислим да они све то подржавају .стопили су се у тај ЕУ шаблон живљења , превише су се стопили , непријатељи им нису они који су опљачакали од природних ресурса, људи , економије него је то Русија ..
нема ништа од Бугарске .Бугарска се неће ослобађати !
Principijelno. Ne žele da imaju išta sa agresorom.BUGARSKA neće obnoviti ugovor o snabdevanju prirodnim gasom sa ruskim Gazpromom zbog rata u Ukrajini i razmotriće alternativne isporuke i budući zajednički ugovor sa Evropskom unijom kako bi izbegla nedostatak ovog energenta, rekao je u subotu zamenik premijera Bugarske Asen Vasiljev.
https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...ma-sanse-da-se-razgovara-sa-gaspromom-2125237
Ако обуставе како ли ће бити Србији?
Опет грејање на дрва и ел.енергију?
Bugari i princip,koga ti zajebavas ?Principijelno. Ne žele da imaju išta sa agresorom.