Bugarska dobila evroviziju

Ima jedan stari engleski industrial-core bend, zovu se "Pop will Eat Itself"... Taj naziv sve govori. ;)
Свашта су пввеи предвидели.

German spelling Ich bin ein Ausländer) is a single by Pop Will Eat Itself released in 1994 from the album Dos Dedos Mis Amigos. The song peaked at number 28 on the UK Singles Chart in 1994.<a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Ich_Bin_Ein_Auslander#cite_note-1"><span>[</span>1<span>]</span></a> The song's lyrics refer to English attitudes towards immigration.

Sama Evrovizija je srpdačina za početak, mi iz nekih jugonostalhičarskih fora, kad su bila 2 programa na TV, pa se lepo okupi porodica, a i muzika je bila lepa uz orkestar. Pa se prenela tradicija...

Al danas Evrovizizija je manje više parada kiča i šunda, najmanje je tu bita muzika, dosta ima vašara i cirkusa, a
furaju se i lobiji, politika... al toga je bilo uvek.

Zanimljivo za pogledati, al ne za shvatati preozbiljno ;)

Al mi je uvek simpatično i smešno, kad je neki bzv tekst i melodija, a oni se uzive kao da seku vene :D

Poslednja izmena:
Screenshot_2026-05-17-12-22-01-087_com.instagram.android-1.jpg

Naše uraganke su za dve klase bile bolje od ovogodišnje pobednice..ova pobednička pesma je baš u tom tralala fazonu ko nekad loko loko..:lol:
Bukvalno, ovo je bruka i sramota da je lavina 17. mesto (ups) a ovo sr.anje pobedilo
Bangaranga,bangaranga,bangaranga bice hit citava dva meseca
ako bude hit jedno mesec dana evo je.bes mi sve. Dobro pesma nije TOLIKO losa al bas bas losa...a izrael opet botovao i kupovao glasove da ispada da su oni voljeni...
Mislim da su dobre sise imale uticaja.
da su sise presudan faktor spanija bi dobila 2022 evroviziju a srbija ne bi se kvalifikovala
Sama Evrovizija je srpdačina za početak, mi iz nekih jugonostalhičarskih fora, kad su bila 2 programa na TV, pa se lepo okupi porodica, a i muzika je bila lepa uz orkestar. Pa se prenela tradicija...

Al danas Evrovizizija je manje više parada kiča i šunda, najmanje je tu bita muzika, dosta ima vašara i cirkusa, a
furaju se i lobiji, politika... al toga je bilo uvek.

Zanimljivo za pogledati, al ne za shvatati preozbiljno ;)

Al mi je uvek simpatično i smešno, kad je neki bzv tekst i melodija, a oni se uzive kao da seku vene :D
zapravo izrael je jedina drzava u evroviziji koja zapravo botuje glasove i gura politiku, sto ih nisu zabranili ja ne znam
Zene...solidarisite se sa Darom BungeBangarangom!

Ako se vec niste solidarisale sa nasom Darom Bubamarom na slicnu temu...

Dakle Dara Bugarka je snimila pesmu kojom slavi zenski orgazam...Stavljao sam vec tekst pesme...

...
ahahahaha ma sigurno, 3 razlicita bita (beat) i pola pesme izgleda ko da ima epilepsiju...nmg slusao sam je 3 puta i zaista ne vidim sto je dobra

Bukvalno, ovo je bruka i sramota da je lavina 17. mesto (ups) a ovo sr.anje pobedilo

ako bude hit jedno mesec dana evo je.bes mi sve. Dobro pesma nije TOLIKO losa al bas bas losa...a izrael opet botovao i kupovao glasove da ispada da su oni voljeni...

da su sise presudan faktor spanija bi dobila 2022 evroviziju a srbija ne bi se kvalifikovala

zapravo izrael je jedina drzava u evroviziji koja zapravo botuje glasove i gura politiku, sto ih nisu zabranili ja ne znam

ahahahaha ma sigurno, 3 razlicita bita (beat) i pola pesme izgleda ko da ima epilepsiju...nmg slusao sam je 3 puta i zaista ne vidim sto je dobra
Tu je neka mešavina turskog melosa a ima i indijskog ritma i tog tu beat

Back