ATLETIKA Početnik Poruka 20 23.09.2009. u 00:43 - BUDZET ZA DVA FAKULTETA? #1 Interesuje me da li je moguce upisati dva fakulteta na teret budzeta?Ukoliko je moguce,pod kojim uslovima?
Interesuje me da li je moguce upisati dva fakulteta na teret budzeta?Ukoliko je moguce,pod kojim uslovima?
Peta W. Veoma poznat Poruka 10.054 23.09.2009. u 01:01 - BUDZET ZA DVA FAKULTETA? #2 Koliko ja znam,moguce je samo na jednom biti na budzetu.....
Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 23.09.2009. u 01:10 - BUDZET ZA DVA FAKULTETA? #3 ATLETIKA: Interesuje me da li je moguce upisati dva fakulteta na teret budzeta?Ukoliko je moguce,pod kojim uslovima? Kliknite za proširenje... samo jedan, drugi bi morao da platis
ATLETIKA: Interesuje me da li je moguce upisati dva fakulteta na teret budzeta?Ukoliko je moguce,pod kojim uslovima? Kliknite za proširenje... samo jedan, drugi bi morao da platis
sead_man Aktivan član Poruka 1.399 23.09.2009. u 19:28 - BUDZET ZA DVA FAKULTETA? #4 *Gia*: Koliko ja znam,moguce je samo na jednom biti na budzetu..... Kliknite za proširenje... Imam isto saznanje i znam dosta njih koji to rade, jedan na budzetu a drugi placaju...
*Gia*: Koliko ja znam,moguce je samo na jednom biti na budzetu..... Kliknite za proširenje... Imam isto saznanje i znam dosta njih koji to rade, jedan na budzetu a drugi placaju...