Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.655
Vojvodina je "drzava" koja je zasnovana na socijalistickoj propaloj privredi i propascu tog sistema i industrije koju je nasledila od proteranih Nemaca. Pa tako je Vojvodina imala 15-tak fabrika namestaja a da nije imala m3 drveta za proizvodnju namestaja, fabrike masinskih proizvoda zasnovanih na tehnologiji pre II sv.rata, tekstilnu industriju bez kg sirovina, trzistsa i tehnologije... itd. Jednostavno, industrija u Vojvodini nije prezivela tranziciju i gubitak YU trzista.
Uzgred, moji su verovatno mnogo duze u Sremu nego sto su tvoji u Backoj, bar 2 veka. Moje nije J.B.Tito dovozio na kamionima i vlakovima bez voznog reda kao sto ste vi Topalovici pristigli u Backu. I gle, moji su se borili jos u 19-tom veku da se prisajedine Srbiji a tvoji su se od pocetka svrstali uz komuniste i autonomiju. Sto domaci u Sremu kazu: "Ybo, vas voz koji vas je dovezao i komunisti koji vas ovlastise.".
Kao prvo pausalnim etiketiranjem pokusavas da diskreditujes ovo sto pisem, dakle koristis princip Ad hominem, pritom niti ja znam koliko su tvoji u Sremu niti ti znas moje poreklo a to je nebitno vec je bitno da ti podrzavas da skoro pola budzeta odlazi za EXPO i to je sustina a ovi tvoji stavovi zapravo su sustinski dobri za jednu psiho analizu ali tvoji stavovi su toliko bedni da ne prelaze prag intelektualne suvislosti da bi ti sada odgovarao. Zato ides na blok.