DAMBLDOR
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Cigani ocete smjeti doci????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan86:a vidim da vam je Milo uveo i internet, blago vama, sad kada imate internet mozete u Evropsku Uniju
je*em ti mater dusmansku!!!!!!Macro_ek:Ovo je jedinstvena prilika da u domacem prvenstvu "navijam" za... Zvezdu jer je buducnost jedini klub koji ne mogu da organski svarim! A zivim na 50m od stadiona!
Pos*ani separatisti!
KO skandira UBI UBI UBI SRBINA????????????????????????????Macro_ek:JA BOLESTAN?? Vi ste ti koji skandiraju "UBI UBI UBI SRBINA!" - gori ste od ustasa i gadim se na takve ljude...
P.S. I gadim se na ljude koji vode taj klub... pocev od onoga LOPOVA od Vucinica! Pokrao je sve sto je mogao da stigne kao Direktor javnog komunalnog, pa preko jos par takvih "VELIKIH" ljudi iz vase uprave i preko nepismenih ljudi kao sto vam je trener i par igraca koje sam imao "zadovoljstvo" da slusam! Uvukli ste politiku u sport i zato prezirem i klub... i vas navijace koji se tako ponasate! I necu vise da se prepirem uopste!
I nemoj slucajno vise da me psujes!
slobodn si ti al mi nije jasno kako neko moze da mrzi klub iz svog grada...Macro_ek:Hej, ako ja nisam slobodan da u SVOM RODNOM GRADU navijam za koga ja hocu... ej! I bilo je skandiranja na utakmici protiv Partizana prosle god. kad je bila ona bakljada... a da ne pricam o varvarima KK! Hej 5orica takvih su me pretukla u SRED MORACE dok su panduri sve to mirno gledali... eto...
JA NISAM protiv DOBRIH ljudi koji navijaju za Bud, i ako si ti takav onda hocu da ti se izvinim! JA SAM PROTIV LJUDI koji vode klub bas zbog nacina na koji ga vode i lopovluka na drugoj strani! MRZIM sto je uvucena politika jos od kako je MILO "kupio" KK, Buducnost je postao klub koji promovise seperaciju! U zadnje vrijeme strasti su se stisale, ali... daj! I sam znas kako ste kamenovali autobus sa navijacima CZ dok su prolazili trgom Republike!! Ko normalan to radi! GLEDAO SAM TO UZIVO!