anajade
Elita
- Poruka
- 17.610
Da potonji nije reko dosta vise jos bi bili u korona kafezu.Обожавање потоњег је сатанизам.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da potonji nije reko dosta vise jos bi bili u korona kafezu.Обожавање потоњег је сатанизам.
Мирашев бивши послодавац.Вартоломеј је уцењен.
Лопата је за њега...У праву је колега, веома си острашћен и зсмрсчен.Предсвања Оца Предрага била би прави духовни лек за тебе.
truje ga sekta mentalno ko tebe sns, pa bi sad sa litijumom komplet i fizicki da zatruje sve, svi ste vi indoktrinirani, ja pogresim i priznam, a vi indoktrinirani priznajete samo pred smrt, da olaksate dusu, a mnogi ni tadОдакле теби сви ти подаци?
Glumatanje i pretvaranje. Pravoslavne zemlje su najdekadentnije zemlje sa najrazvratnijom omladinom, najvišim stepenom alkoholizma i odlivom stanovništva. Lično sam prisustvovao krštenju gde kum ne zna molitvu Oče naš.У свим православним земљама и међу свим народима који припадају православној духовној сфери, задњих деценија присутан је снажан повратак вјери. То важи и за Србе и српске земље. Што је на неки начин и разумљиво и било за очекивати.
Што су и потврдиле величанствене литије у Црној Гори 2020.године
Naravno. Fora je u tome sto su doticni zaljubljeni u srpstvo, a ne u Bibliju. Njima (mislim na turbo opsesivne SPC bradonje) su Nikejski sabor, Sinod i srpskaetnotradicija koja vuce korene iz paganizma autoritet br. 1. I to obrnutim redosledom. Ako su Biblija i srpska tradicija u koliziji, recimo moljenje svecima, primenjivace srpsku tadiciju i moliti se ljudima koji su u nistavilu (nepostojanju, jer cekaju vaskrsenje). Da sutra SInod (naravno, ako je Moskvi u interesu) kaze kako Elohimi nisu Sveto Trojstvo nego bioloski vanzemaljci sa Sirijusa C ciji je zivot baziran na ugljeniku, da je Putin jedan od njih, doticni bi momentalno istetovirali sliku leteceg tanjira. S takvim licemernim budalama i ludacima mi imamo posla. Danasnje mainstream pravoslavlje zasluzuje to sto propada jer je licemerno i puno mrznje. Umesto da vrh svih pravoslavnih crkava koncipira delanje tako da miri narod, siri moral, ljubav i mir, oni rade suprotno. Pre 15 godina je bilo popova koji su isli da pale Beograd i jure p*dere po ulici da ih izmasakriraju. Zasto se ne bune to sto je 40% Srba i Srpkinja prevarilo ili vara svoje partnere? Sto nisu isli da protestuju ispred klinika gde se vrse abortusi? Kako to da prete p*derima a ne prete doktorima koji vrse abortuse? Sve je to jedan licemerni, etnonacionalisticki sljam koji ne veruje u Boga nego im je crkva moralno opravdanje za svoje necasne rabote i stavove.Обожавање потоњег је сатанизам.
Odakle tebi ideja da je Biblija protivna Pravoslavnoj Crkvi? Ko je sastavio Bibliju?Naravno. Fora je u tome sto su doticni zaljubljeni u srpstvo, a ne u Bibliju. Njima (mislim na turbo opsesivne SPC bradonje) su Nikejski sabor, Sinod i srpskaetnotradicija koja vuce korene iz paganizma autoritet br. 1. I to obrnutim redosledom.
Šta ima "pravoslavno" u tim dvjema religijama?Da ne bude zabune, ja sam krsten u SPC i vernik sam SPC zvanicno iako imam svoje zasebno misljenje. Sa ogorcenoscu sve to konstatujem. Zalosno je da danas u protestantizmu i islamu ima vise hriscanskog pravoslavlja nego u svim kakonskim crkvama (tu ubrajam Vaseljensku i SPC). Btw. jos gore imam misljenje o RKC.
Svetitelji nisu nepogrešivi niti su Nemanjići bili takvi kakvim si ih ti opisao.P.S. Sveti Sava je verovatno jedan od najmralnijih VIP Srba koji su ikada postojali. Sveti Sava je zaista moralna i duhovna vertikala par excellence, ali svi drugi Nemanjici su bili ubice i hohstapleri. Ocoubice, decoubice.
Glupost. Ti sveti ljudi su udarili temelj našeg srpskog identiteta i nama ostavili vječni amanet. Koliko su nam samo svetinja sagradili. Studenicu, Žiču, Mileševu, Sopoćane, Dečane, Gračanicu, Banjsku itd itd itd. To ti sve govori gdje su Srbi bili što nam mnogi danas spore.Dokle god SPC ne otkanonizuje sve Nemanjice osim Svetog Save,
Poznato je da hitleroljubi završe u nacističkim koncentracionim logorima.dok ne otkanonizuje hitleroljuba Vladiku Nikolaja,
Kao npr.dok se odbaci srpski etnopaganizam,
Jesi možda nekad pomislio da razlog zašto Srbi vole Rusiju jeste taj što nam Rusija nije otimala teritorije kroz istoriju i ne proglašava nas genocidnim narodom dok u isto vrijeme žmiri na ubijanje srpske djece?dok ne odbaci rusopatofiliju, ne moze se za nju reci da je na mestu.
Др. Бранислав Перановић би га средио очас посла.Лопата је за њега...
Да те обавестим, он је опозиционар, исто као и ти.truje ga sekta mentalno ko tebe sns
Stetan je uticaj i varvarske i ruske strane.Srbinu i Srbiji bez vere,nema buducnosti.Ovde nikada i nije vladao posteni srpski domacinTome doprinosi divljanje izvestnih političkih partija od 2012. i štetni uticaj crkve i ruskih agenata u Srbiji u vidu medija.
Jeste, vi ste ih oterali svojim poštenjem. Znam ja vaše poštenje, ko vas ne zna skupo vas plati.
Da ide ponovo u crkvu kao u 19. veku bilo bi mu bolje? Ako ne večera imao bi hranu da doručkuje.
Previse pisanja donosi previse lupetanja.Nisam jos cuo da se neka nacija odrekla svog identiteta,da bi Srbija to uradila.Cela Zapadna Evropa se treba odreci svih kraljeva i careva i cele katolicke crkvei svih plemica jer su svi do jednog bili bolesnici i ubice,daleko vece od tih koje si nabrojao.Kao drugo,otvori um kad citas Bibliju,ako je citas,nemoj kao katolici sve doslovno i sve u sitna crevca objasnjeno i obesmisljeno.Naravno. Fora je u tome sto su doticni zaljubljeni u srpstvo, a ne u Bibliju. Njima (mislim na turbo opsesivne SPC bradonje) su Nikejski sabor, Sinod i srpskaetnotradicija koja vuce korene iz paganizma autoritet br. 1. I to obrnutim redosledom. Ako su Biblija i srpska tradicija u koliziji, recimo moljenje svecima, primenjivace srpsku tadiciju i moliti se ljudima koji su u nistavilu (nepostojanju, jer cekaju vaskrsenje). Da sutra SInod (naravno, ako je Moskvi u interesu) kaze kako Elohimi nisu Sveto Trojstvo nego bioloski vanzemaljci sa Sirijusa C ciji je zivot baziran na ugljeniku, da je Putin jedan od njih, doticni bi momentalno istetovirali sliku leteceg tanjira. S takvim licemernim budalama i ludacima mi imamo posla. Danasnje mainstream pravoslavlje zasluzuje to sto propada jer je licemerno i puno mrznje. Umesto da vrh svih pravoslavnih crkava koncipira delanje tako da miri narod, siri moral, ljubav i mir, oni rade suprotno. Pre 15 godina je bilo popova koji su isli da pale Beograd i jure p*dere po ulici da ih izmasakriraju. Zasto se ne bune to sto je 40% Srba i Srpkinja prevarilo ili vara svoje partnere? Sto nisu isli da protestuju ispred klinika gde se vrse abortusi? Kako to da prete p*derima a ne prete doktorima koji vrse abortuse? Sve je to jedan licemerni, etnonacionalisticki sljam koji ne veruje u Boga nego im je crkva moralno opravdanje za svoje necasne rabote i stavove.
Da ne bude zabune, ja sam krsten u SPC i vernik sam SPC zvanicno iako imam svoje zasebno misljenje. Sa ogorcenoscu sve to konstatujem. Zalosno je da danas u protestantizmu i islamu ima vise hriscanskog pravoslavlja nego u svim kakonskim crkvama (tu ubrajam Vaseljensku i SPC). Btw. jos gore imam misljenje o RKC.
P.S. Sveti Sava je verovatno jedan od najmralnijih VIP Srba koji su ikada postojali. Sveti Sava je zaista moralna i duhovna vertikala par excellence, ali svi drugi Nemanjici su bili ubice i hohstapleri. Ocoubice, decoubice. Dokle god SPC ne otkanonizuje sve Nemanjice osim Svetog Save, dok ne otkanonizuje hitleroljuba Vladiku Nikolaja, dok se odbaci srpski etnopaganizam, dok ne odbaci rusopatofiliju, ne moze se za nju reci da je na mestu.
Vaseljenska patrijarsija moze samo da se preseli u Etiopiju,Atina je okupiran grad.Vaseljenska ili ekumenska (za celi svet) patrijaršija je nekanonski naziv. To je Carigradska patrijaršija. A carigradski patrijarh je zapravo verski poglavar grčkog naroda. Neka se seli u Atinu. Ovako stalno kvari odnose pravoslavnih naroda sa Turskom.
Prosečan Srbin nije ni čuo za pobrojane manastire, a kamoli ih video uživo. Svaka srpska domaćica će lakše da ti nabroji letovališta na Halkidikiju nego tri manastira u Srbiji.Koliko su nam samo svetinja sagradili. Studenicu, Žiču, Mileševu, Sopoćane, Dečane, Gračanicu, Banjsku itd itd itd.
Dobro smiri se.Prosečan Srbin nije ni čuo za pobrojane manastire, a kamoli ih video uživo. Svaka srpska domaćica će lakše da ti nabroji letovališta na Halkidikiju nego tri manastira u Srbiji.
Ako nosi ljubav i ima cisto srce i misli,ne mora ni da cuje,samo ce joj se kastiProsečan Srbin nije ni čuo za pobrojane manastire, a kamoli ih video uživo. Svaka srpska domaćica će lakše da ti nabroji letovališta na Halkidikiju nego tri manastira u Srbiji.
Nasmejao si me. Prosečna Srpkinja i Srbin nose ljubav prema letovanju, Grčkoj, hladnom pivu i girosu, ne prema manastirima za koje nisu nikad čuli. Veću ulogu u životu Srbina igra kuvanje ajvara i ljutenice nego svih Nemanjičkih manastira.Ako nosi ljubav i ima cisto srce i misli,ne mora ni da cuje,samo ce joj se kasti
nemoj verovati u sve sto ti varvari pricaju,oni znaju da su sloveni naivni kao i tebi sto su provalili,da si malo priglup i povodljiv.To sto oni cinjenicno znaju vise od nekog,nista ne znaci kad izadjes pred lice pravdeProsečan Srbin nije ni čuo za pobrojane manastire, a kamoli ih video uživo. Svaka srpska domaćica će lakše da ti nabroji letovališta na Halkidikiju nego tri manastira u Srbiji.
Ti beše Kosovar? Idi begaj, vi bi i te manastire prodali Šiptarima da su privatno vlasništvo, a ne vlasništvo crkve.nemoj verovati u sve sto ti varvari pricaju,oni znaju da su sloveni naivni kao i tebi sto su provalili,da si malo priglup i povodljiv.To sto oni cinjenicno znaju vise od nekog,nista ne znaci kad izadjes pred lice pravde
Da,i?Jedna nemica ili francuskinja zna vise striptiz barova i arapsko-crnackih genitalija nego koliko joj leba treba.Nasmejao si me. Prosečna Srpkinja i Srbin nose ljubav prema letovanju, Grčkoj, hladnom pivu i girosu, ne prema manastirima za koje nisu nikad čuli. Veću ulogu u životu Srbina igra kuvanje ajvara i ljutenice nego svih Nemanjičkih manastira.
Nisam Kosovar,vec pra poreklom sa Kosova.Vidis koliku mrznju nosis u sebi,ne valja ti to..cccTi beše Kosovar? Idi begaj, vi bi i te manastire prodali Šiptarima da su privatno vlasništvo, a ne vlasništvo crkve.
Džaba, obeležen si. Treba 8 generacija da se sramota opere.Nisam Kosovar,vec pra poreklom sa Kosova.Vidis koliku mrznju nosis u sebi,ne valja ti to..ccc
Ne slušati ono što piše ovaj provokator koji je strani sluga. Mi Srbi nemamo čega da se stidimo. Uvek smo bili na strani dobroga u istoriji.Džaba, obeležen si. Treba 8 generacija da se sramota opere.
Džaba, obeležen si. Treba 8 generacija da se sramota opere.
Nesrecan covek je najopasniji.Ko zna kakva muka i njega goni.Srbi su jedan od retkih naroda kojeg Svevisnji uvek navede na pravu stranu,makar i medju nama bilo vise kukolja od zitaNe slušati ovo što pi0 će po žše provokatora koji je strabi sluga. Mi Srbi nemamo čega da se stidimo. Uvek smo bili na strani dobroga u istoriji.
Haha kako bre? Srbija je kao država opstajala isključivo slučajnim savezništvom sa zlim i genocidnim državama poput Francuske i Britanije.Ne slušati ovo što piše ovaj provokatora koji je strani sluga. Mi Srbi nemamo čega da se stidimo. Uvek smo bili na strani dobroga u istoriji.
Hriscani su prvo hriscani, pa su tek onda sve ostalo, pa i Srbi.Hrišćani se ne bave politikom i ne šire mržnju kao Svetosavci.