Будућност секса

gost 350694

Veoma poznat
Poruka
14.959
Како видите секс будућности? Тренутно је проституција забрањена законом у Србији. Међутим, рецимо да није, да ли би то био велики плус и шанса да се испуне разне перверзије или не?

А шта кажете на секс роботе? Напредне роботе са вештачком интелигенцијом који могу опонашати људско биће до неке границе и приде вам пружити задовољство. Можете имати секс било када, и било како. Да ли је то будућност секса? Секс роботи су "женског пола". Да ли жене желе мушког робота?

Ако ништа од горе наведеног није будућност секса, шта по вама јесте?
 

skura58

Stara legenda
Poruka
99.677
Како видите секс будућности? Тренутно је проституција забрањена законом у Србији. Међутим, рецимо да није, да ли би то био велики плус и шанса да се испуне разне перверзије или не?
Napredovala j Srbija.
Dosetili se; starlete i ostale, kako se već zovu,
lepo prime u skupštinu.
One srećne i zadovoljne sa dobrom platom
o poslanici ne moraju da plaćaju usluge.
Za dodatnu zaradu mogu kuči da rade.

I, za ozbiljno - obavezno legalizovati prostituciju,
Toga je bilo i biće.
Ovako bi, ipak, bile zaštićenije (valjda)
a i imale bi redovne ginekološke preglede.
 
Poslednja izmena od moderatora:

gost 350694

Veoma poznat
Poruka
14.959
Nije se javio ni jedan tinejdžer... a što vas polovnjake zanima kako će se tinejdžeri snaći u tome u budućnosti? Oni su po svemu toliko daleko od vas, pa i u tome...
Gledajte da se vi snađete... i sada, a i posle...
Тинејџери су итекако гори по размишљању од наше генерације. Они тек блуд и разврат обожавају. Секс је алфа и омега тема.
 

gost 350694

Veoma poznat
Poruka
14.959
Не верујем у покретању нове сексуалне револуције. Г-тачна код жена ће се увек налазити у ушима(слух), а код мушкараца у очима(вид). Као што каже моја другарица: 'мушкарац се заљубљује преко вида, а жена преко слуха'. И људи на то 'падају' већ веома доста година.
Човеку стави повез на очи и пусти жену да га задовољава, она може бити супер ружна, али он то неће знати, па ће му опет пријати секс. Гледајмо темпо којим се секс прихвата кроз деценије у свету. Од стриктно породичне вредности о којој се не говори нигде, до разноликих перверзија. Зашто би ту стали? Омладина наставља где су други стали.

Преузима штафету и иде даље. Порнографска индустрија потпомаже доста. Парови су спремни да експериментишу све више. Мислим да ће и са АИ бити добрих тестова.
 

gost 350694

Veoma poznat
Poruka
14.959
Чини ми се да смо као друштво одбацили породичне вредност и дошли до стадијума где је секс ради прављена деце замењен сексом ради уживања. У реду је уживати, али не у мери у којој се то данас чини. И кад човек нешто ради предуго, а оно постане досадно, жели новине. Тако настају перверзије.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.