Buducnost sa Radikalima

Headhunter

Primećen član
Poruka
949
Najvece polemike na ovom forumu se vode oko raznih fiktivnih stvari,i generalnog su oblika. Da se polemika demokrate/radikali ne bi svodila na banalne stvari,opste i pausalne komentare. Tome nema kraja,a ni glave ni repa.

Mogli bi smo da se konkretno izjasnimo o programskom opredeljenju i o tome STA SE TU NUDI KONKRETNO u njihovom programu, i to po oblastima koje su gore navedene.*

Molio bih takodje da se rasprave opet ne povedu previse nasiroko,vec bi sada imale neke konkretnije okvire. Toliko od mene,kao doprinos konkretizaciji problematicne diskusije...

*Posto ovo nije nikakav "naucni" skup,mogu se upotrebljavati citati i parafraziranje politicara,i ostalih...drugim recima ako neko zeli da podavi sve zivo- tomovima neke stampe, MOLIM stavite samo link.

E pa evo spiska kategorija:
---------------------------
Koji deo radikalskog programa je najbolji?

Ekonomija...0
Evropske integracije...0
Bezbednost...0
Zaposljavanje...0
Spoljna politika...0
Unutrasnje uredjenje...0
Nauka...0
Obrazovanje...0
Sport...0
Ne svidja mi se nijedan deo...0

NE SVIDJA MI SE NI JEDAN DEO. Ali, mi ne mozemo da se ponasamo kao navijaci na utakmici - podelimo se na plave i crvene, pa UDRI.

Jer meni se ne svidja takodje ni jedan deo sto rade DS-ovci. Seti se samo sta je sve Tadic obecavao u kampanji - pa on zaista misli da su svi idioti a on genije lazi.

Ja sam bas pokusao da ne lupam po tastature, vec naprotiv da smireno analiziramo neke stvari...

Konkretno koji su to planovi i u kojim oblastima,eto te stranke- kako planira da vodi ovu drzavu.
Ispade niko zivi ne zna. Par pogleda,jedan komentar,i...
Nikog zivog ne interesuju sustina i konkretne stvari, sve samo zivo politikanisanje,i fraze.
A i sta ljudi znaju... :cry:

Headhunter:
Ja sam bas pokusao da ne lupam po tastature, vec naprotiv da smireno analiziramo neke stvari...

Konkretno koji su to planovi i u kojim oblastima,eto te stranke- kako planira da vodi ovu drzavu.
Nikog zivog ne interesuju sustina i konkretne stvari, sve samo zivo politikanisanje,i fraze.

Hvala na komplimentu (ovo oko lupanja po tastaturi),
medjutim, ako zelis da analiziras
UCINI TO ali POREDJENJEM, dakle, navedi koje su to gluposti koje predlazu iz
SRS a koje su to pametne i korisne stvari koje zele da sprovedu iz DS-a. :(

eremita:
Headhunter:

Hvala na komplimentu (ovo oko lupanja po tastaturi),
medjutim, ako zelis da analiziras
UCINI TO ali POREDJENJEM, dakle, navedi koje su to gluposti koje predlazu iz
SRS
a koje su to pametne i korisne stvari koje zele da sprovedu iz DS-a. :(

A ja budala. Ocekujem od radikala da kazu, koje pa to pametne stvari Srs donosi po tim kategorijama...

Znaci svi koji su za radikale se pale samo na parole i demagogiju, niko ziv ne zna sta ta stranka donosi...

Nije faking poenta ove teme da ja (po 10-ti put) nabrajam radikalske gluposti.

Nego rekoh da vam dam priliku da navedete sta konkretno kod tih likova smatrate pametnim idejama...

Ono diplomatija-Sr.Koreja,Irak,...itd. Ili ekonomija-...ima li tu ikakvog plana?? I slicno.

Ajde da ne ispadne samo kritikujem, izvolite vi se malo hvalite programom,ili su Toma i Vule samo pametni u opoziciji,tj. sta ce to biti u TIM OBLASTIMA REDOM,kada oni ev.dodju na vlast?...

Back