Headhunter
Primećen član
- Poruka
- 949
Najvece polemike na ovom forumu se vode oko raznih fiktivnih stvari,i generalnog su oblika. Da se polemika demokrate/radikali ne bi svodila na banalne stvari,opste i pausalne komentare. Tome nema kraja,a ni glave ni repa.
Mogli bi smo da se konkretno izjasnimo o programskom opredeljenju i o tome STA SE TU NUDI KONKRETNO u njihovom programu, i to po oblastima koje su gore navedene.*
Molio bih takodje da se rasprave opet ne povedu previse nasiroko,vec bi sada imale neke konkretnije okvire. Toliko od mene,kao doprinos konkretizaciji problematicne diskusije...
*Posto ovo nije nikakav "naucni" skup,mogu se upotrebljavati citati i parafraziranje politicara,i ostalih...drugim recima ako neko zeli da podavi sve zivo- tomovima neke stampe, MOLIM stavite samo link.
E pa evo spiska kategorija:
---------------------------
Koji deo radikalskog programa je najbolji?
Ekonomija...0
Evropske integracije...0
Bezbednost...0
Zaposljavanje...0
Spoljna politika...0
Unutrasnje uredjenje...0
Nauka...0
Obrazovanje...0
Sport...0
Ne svidja mi se nijedan deo...0
Mogli bi smo da se konkretno izjasnimo o programskom opredeljenju i o tome STA SE TU NUDI KONKRETNO u njihovom programu, i to po oblastima koje su gore navedene.*
Molio bih takodje da se rasprave opet ne povedu previse nasiroko,vec bi sada imale neke konkretnije okvire. Toliko od mene,kao doprinos konkretizaciji problematicne diskusije...
*Posto ovo nije nikakav "naucni" skup,mogu se upotrebljavati citati i parafraziranje politicara,i ostalih...drugim recima ako neko zeli da podavi sve zivo- tomovima neke stampe, MOLIM stavite samo link.
E pa evo spiska kategorija:
---------------------------
Koji deo radikalskog programa je najbolji?
Ekonomija...0
Evropske integracije...0
Bezbednost...0
Zaposljavanje...0
Spoljna politika...0
Unutrasnje uredjenje...0
Nauka...0
Obrazovanje...0
Sport...0
Ne svidja mi se nijedan deo...0