Г
Груја
Gost
"Ако кажете да сте са европом, онда се брзо лечите, да не би заразили свој народ" Св.Николај Жички
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Груја:"Ако кажете да сте са европом, онда се брзо лечите, да не би заразили свој народ" Св.Николај Жички
Аљона, када вратите Цара.....ето нас код Вас...Алjона:Сигурна сам, на пример, да Русија никад неће бити у Европе. Хахах, са 18 века ми све покушавамо улазити у њу, али, али, али...до садашнег дана не можемо стога Руси нису Европски народ и не могу бити њом. Имамо сасвим другов менталитет. А зашто? А стога да Православље код нас у генах. Код нас сасвим друга менталност него у Европи. Русија увек је била и сада је између Европој и Истоком и некад није била нити првим нити другим.
Срдачни поздрав, сунашце!
Dejan2:Mada ti ja malo pojasnim.
Buducnost mora da bude sa bilo kim ko je bogat savremen napredan. Iz novina sto znamo u Rusiji
je gomila bede cak i bez nekih osnovnih stvari
kao televizor naprimer. Ruskinje su preplavile svet prostitucijom. Tako recimo da hocemo sa USA i EU, ali sa Rusijom ima samo da nazadujemo.[/quote
Kladim se da je Aljona jedna od novopecenih ruskih
bogatasa.
Eh da sam te srece.![]()
Dejan2:Mada ti ja malo pojasnim.
Buducnost mora da bude sa bilo kim ko je bogat savremen napredan. Iz novina sto znamo u Rusiji
kao televizor naprimer. Ruskinje su preplavile svet prostitucijom. Tako recimo da hocemo sa USA i EU, ali sa Rusijom ima samo da nazadujemo.
Anonymous:Rusija nas je prodala bre milion puta.Zna li neko kada su nam pomogli kada nam je to stvarno trebalo?Samo prazne price,prodali su nas i kad je bilo bombardovanje za one rakete.Spojimo se sa afrikom,iz nje je sve krenulo!!!
Алjона:Dejan2:Mada ti ja malo pojasnim.
kao televizor naprimer. Ruskinje su preplavile svet prostitucijom. Tako recimo da hocemo sa USA i EU, ali sa Rusijom ima samo da nazadujemo.
Ово није сасвим право.
Алjона:Драги учесници, захваљуем вас много на ваши одговори. Ово је правда, тешка правда, али драго ми је да то знам.
Избор, мислим, је такав - или Србија ће се мучити заједно са Русијом, или можда њу ће чекати друга боља реалност заједно са Европом.
Срдачни поздрав свима.
Anonymous:Алjона:Dejan2:Mada ti ja malo pojasnim.
Ово није сасвим право.
Aljona to je nazalost tacno. Da i nas ima koliko i vas isto bi se desilo i sa nasim devojkama. Ni mi muski ne bi se bog zna sta proslavili ali ovo ti je sve nazalost tacno.