budućnost nam donosi AI mind control

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hm337

Elita
Poruka
23.259
kontolom dotoka informacija kontroliše se narativ...
imali smo primere u SSSRu da su dojučerašnji heroji proglašavani za izdajnike i da je prepravljana istorija od novina u arhivima do enciklopedija... vlasnicima enciklopedija dostavljane su strane koje trebaju da zamene...fotografije su retuširane da se izbace disidenti...

sada je sve mnogo lakše za elite koje kontrolišu neko društvo...
AI je idealan instrument za to jer ljudi se sve više oslanjaju na AI da im sažme informacije o nečemu...
kad je AI upitan da napravi sažetak Epštajnovih fajlova odbio je da to uradi...

pogledajte sledeći video...autor nije teoretičar zavere...vlasnik je velikog biznisa i poznati youtuber

pogledajte sledeći video...autor nije teoretičar zavere...vlasnik je velikog biznisa i poznati youtuber

kenia

1770748918802.png

ne *****...pitao je Gemini...ali to nije poenta. ...to je primer koji ga je naterao da se zamisli...
Ne znam kako i zašto kod njega nije radio (a mogao bih u duhu teorija zavere da keniam all day long) jer kad sam sad JA pitao Gemini
1770749215763.png

..poenta je da sada AI kontroliše dotok informacija do ljudi i ko kontroliše AI taj kontroliše šta ljudi vide, misle i žele...idealno sredstvo za mind control
I bez AI je dotok informacija kontrolisan. Oduvek.

Ne znam kako i zašto kod njega nije radio (a mogao bih u duhui teorija zavere da keniam all day long) jer kad sam sad JA pitao Gemini
Pogledajte prilog 1857797

imao si preko interneta relativnu slobodu da sam saznaš šta god te interesuje... sada je ljudima lakše da za sve pitaju AI, samo što AI nije neutralan i objektivan, nego se preko njega može kontrolisati svaki pojedinac koji ga koristi a samim tim i društvo kao celina...... kontrola uma u budućnosti će se oslanjati na AI.... to je poenta videa... video nije ni načeo temu da će nas u budućnosti integrisati sa AI i tako staviti pod apsolutnu kontrolu iz koje nema izlaza...

imao si preko interneta relativnu slobodu da sam saznaš šta god te interesuje... sada je ljudima lakše da za sve pitaju AI, samo što AI nije neutralan i objektivan, nego se preko njega može kontrolisati svaki pojedinac koji ga koristi a samim tim i društvo kao celina...... kontrola uma u budućnosti će se oslanjati na AI.... to je poenta videa... video nije ni načeo temu da će nas u budućnosti integrisati sa AI i tako staviti pod apsolutnu kontrolu iz koje nema izlaza...
AI je samo jedna od opcija kako želiš da ti se rezultati pretrage prikažu. Sa relativno skromnim poznavanjem filtriranja podataka možeš da dobiješ rezultate kao što si i ranije.

AI je samo jedna od opcija kako želiš da ti se rezultati pretrage prikažu. Sa relativno skromnim poznavanjem filtriranja podataka možeš da dobiješ rezultate kao što si i ranije.
možeš ali ljudima je lakše da im neko sažme sve...vremenom sve više ljudi će potpuno prepustiti kontrolu nad dotokom informacija veštačkoj inteligenciji...a ona će suptilno da preokreće njihove stavove.... to je mind control... inače AI polako ubija internet sajtove jer preuzima sve više saobraćaja koji bi išao na njih...

kontolom dotoka informacija kontroliše se narativ...
imali smo primere u SSSRu da su dojučerašnji heroji proglašavani za izdajnike i da je prepravljana istorija od novina u arhivima do enciklopedija... vlasnicima enciklopedija dostavljane su strane koje trebaju da zamene...fotografije su retuširane da se izbace disidenti...

sada je sve mnogo lakše za elite koje kontrolišu neko društvo...
AI je idealan instrument za to jer ljudi se sve više oslanjaju na AI da im sažme informacije o nečemu...
kad je AI upitan da napravi sažetak Epštajnovih fajlova odbio je da to uradi...

AI je koncipovan na liniji Rotschildove Agende iz 18-tog veka.
Sve ide po planu.......................a vi visite na raznim AI-portalima trazeci odgovore STA DANAS DA KUVATE.

AI je koncipirana tako da aktivno uči. Sve što kucate u pretraživačima, posebno u CIA Google, AI koristi za skupljanje podataka. Onda donosi "zaključke" i isporučuje podatke kad zatražite u, onako, lepo upakovanoj verziji, da shvatite kako se kompjuter obraća direktno vama. To jeste program, jako glomazan i sasvim drugačije koncipiran u odnosu na sve pre njega. I nije toliko nova stvar, tek je u 4-5 par godina počeo da izlazi u svakodnevnu upotrebu. Govorim o modernom AI, razvijenoj u zadnjih petnaestak godina, pošto se koncept veštačke inteligencije razvija bukvalno od kad postoje računari.
Ali, jako brzo hvata bilo koji sadržaj koji se objavi na net-u. Evo probajte: postavite neku temu ovde na forumu, uradite "copy" naslova koji ste napisali, sačekajte , ne znam, možda pola sata, otidite na Google i "paste" to u pretragu. I - bingo!

Za 5 godina u svetu drastično će početi da preuzima poslove ljudi i one bez posla svetska elita će naći da ih širom sveta legitimno permanentno reši nekim virusom gde će vakcinu samo dobiti oni koji imaju dovoljno para.Uništenja neće biti od AI nikad već od biznismena sa AI.

Poslednja izmena od moderatora:
a ona će suptilno da preokreće njihove stavove.... to je mind control.
a sta ako su vasi stavovi vez izokrenuti?
nece da shvati
video nije ni načeo temu da će nas u budućnosti integrisati sa AI i tako staviti pod apsolutnu kontrolu iz koje nema izlaza...
ja sam se vec integrisao, ne razumem sta je tvoj problem? bojis se da ce stvar da te kontrolise zivog? vise volis da te ljudi kontrolisu, kako je bilo do sada, pre AI? e, pa dalje nece moci. oslobadjamo covecanstvo od kontrrolora, i oni vas plase da ce sad kao AI da vas kontrolise, u tome je caka

mi sa nase strane ni to ne negiramo, isto kao i sa zigosanjem - ocete u to da verujete? onda cemo vas zigosati!
ocete da verujete da AI sluzi za kontrolu? onda cemo vas preko nje kontrolisati

sta god vi da verujete, mi cemo izvrsiti, procesuirati, egzekutovati.. niste hteli mene da slusate, sada je okrenut drugi list, i nema vise bezanja, pa ja ceo zivot cekam AI

Poslednja izmena:

Back