Budućnost Korona Covid-19 virusa u nas i u Svetu

L

Ljiljana Novo Naselje

Gost
Umesto da mi napravimo svoje protokolne terapije, SZO sulfira našim načelnicima, dierktorima koje lekove da izbacimo a koje da ubacimo u protokol.

Ni testovi nisu baš idealni kada je korona došla kod nas, radili smo 2 brza i 1 pcr za prijem i za otpust pacijenata iz covid bolnice, prošle godine se grip utopio u testove za koronu.
 

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
42.186
Na otvaranje ove teme inspirisan sam vescu da će italijanski predsednik svoju predsedničku dužnost obavljati iz izolacije jer je zaražen Korona virusom.Elem,ima li virus Korona,Covid- 19 budućnost u našoj zemlji i u Svetu.Tog virusa sve je manje a nije zaštićen.Mnogi veruju da je taj virus veštački proizveden protiv pravoslavnih
I dalje se ljudi razboljevaju, samo nocebo efekt nije tako strasan, usled nedostatka propagande...
 
L

Ljiljana Novo Naselje

Gost
meni je Kovid prenela vakcinisana osoba..
I to je naravno moguće, vakcina nema dejstvo da zaustavi širenje virusa nego da ublaži formu bolesti i pored vakcine nije isključena mogućnost da vakcinisane osobe nemaju težu formu bolesti.


Cilj svih proizvođa je to da vakcinacija UBLAŽI virus da ga svedu u fazu influence.


Problem je brza mutacija 4x mesečno i vakcinišemo se sada protiv BA.1 I B1. 5 soja dodje sojevi KSBB I KSBB.1 doze protiv BA.1 I BA.5 nisu efikasne protiv KSBB I KSBB.1 ili protiv drugih nadolazećih sojeva. To je problem zašto nema vakcina koja bi potpuno ugasila epidemiju tj koja bi potisnula virus i tako ga naterala da iščezne.


Nećemo se lagati pa da kažemo da nije moguće da vakcinisana osoba prenese vakcinisanoj osobi virus i to se dešava.

Korona će cirkulisati kao grip na dnevno nivou imaćemo isti broj pozitivnih i umrlih od influence i od korone a to je od 100 do 1300 pozitivnih i od 2 do 10 umrlih.

Kolega Šekler je rekao da će korona biti humani coronavirus, moguće je da se desi posle nekoliko godina, a može da se desi posle nekoliko godina da korona bude novi MERS ili SARS da ima letalitet 25% i još veću infektivnost, a može da se desi i da ne dođe ni kao novi MERS ni SARS.Nauka jedino ne zna da li se može desiti da korona sama od sebe nestane.
 
L

Ljiljana Novo Naselje

Gost
Кина се бори, за разлику од других земаља које су у фазону да економија не може да трпи и да ко преживи причаће.
Korona jako lošu strategiju ima i sama ne zna šta radi pošto su kovid klasifikovali u klasu B a u klasi B su:(grip, humani koronavirusi, common cold, azijski grip.....) a u klasi A(Variola Vera, Morbile, KUGA, Španska groznica, MERS, SARS....).
 

Top