Buducnost forumasa

gost 43599

Veoma poznat
Poruka
10.211
Sta mislite, gde ce biti forumasi za xy godina?

Moja predvidjanja....

Angel
ce zaglaviti na forumu, "viseci" na neyebitzi ...

Novaista ce pronaci ljubav svog zivota, lik ce voleti da ceprka po raznim "skrivenim" mestima, s vremena na vreme svratice na forum da se pohvali kako je srecna...

Goddess Cipelic ce imati sobu od 16 kvadrata s najlepsim, najskupljim cipelama, vernog saputnika kojeg nece morati spijunirati...

Saint ce postati dr.forumaljka, odredjivati forumasima diagnoze, leciti ih i za to zaradjivati masne dineros..ja i IImd cesto cemo svracati kod nje prijateljski i for free..:p

Stevcina zabica ce zajahati na svom motoru u sanset do Stevicinog sokaka s namerom da pronadje istinu na zidu....

Mala Megi ce upoznati Lauren Conrad sa kojom ce imati pillow fight i koja ce joj pokloniti najskuplji komad odece iz njene najslavnije kolekcije..

IImd iliti lelemud ce postati pisac kriminalnih romana i o njemu ce pisati ceo svet..posvetiti i pokloniti ce mi svoju prvu knjigu ...:mrgreen:

Eternal dream ce shvatiti da nema nista lose u tome ako se ponekad zivi po pravilima i da su kres sheme iz raja izasle, svesno ce uploviti u "mrak" i imati 5oro dece...

Moderna Pevacica ce uci u Ginesovu knjigu rekorda kao forumasica sa najlepsim glasom i forumskom nacitanoscu, prosvetljenoscu...ostace nevina i u braku, konzumirajuci astralni seks..

Only Beer
ce sav svoj imetak potrositi na pivaru, koju ce imenovati po Krstarici, a pivski proizvod po nekoj forumasici sa kojom se odvalio od piva..

Sinnketa
ce navatati vrh riba, zbog koje nikada vise nece pozeleti da podeli svog "Pajceta" sa drugom zenom....

Ja
cu do smrti ostati neodoljiv serator, bataliti forum i navatati zgodnog forumasa da me zeni...:lol:

P.s. mozak mi trokira od silnog krstarenja, stoga nisam mogla svih da se setim....zato ste vi tu da dopisete..

Poslednja izmena:
parka ce postati intelektualac, smilja avramov svoje struke, vrhunski ce kuvati i imace lep dom, geometrijski uredjen sa puno svetla
pici ce postati svetski poznat fotograf, slikace podjednako lepe predele i zene i oko njegovih usluga ce se svi otimati, a on ce vrsiti rigoroznu selekciju i bahato naplacivati
raspucin ce postati arkanov tigar
pusi ce postati vrhunski zgodna sponzorusa na jahti nekog gastosa i vremenom ce njen intelekt bledeti jer ce je slava, novac i lepota opiti
paranormalna ce ziveti u kucici na drvetu u svajcarskoj i komunicirati sa plejadjanima i orioncima
mocna dlakava strvina ce naci coveka svog zivota, udati se za njega ispod lipe i roditi malu plavu decurliju koju ce voditi na kuglanje svake trece srede
korto i tara ce proputovati svet i nastaniti se u Becu, u glavnoj ulici u umetnicki uredjenom dupleksu i nekim odltajmerom parkiranim u garazi
mala megi ce postati profesorka knjizevnosti, koja ce nositi smoky eyes i haltere
dilajt ce postati ivica dacic
sinketu ce neko za uskrs skrcati jaja

eh, da dodam

light en dark ce postati prava zena, duge crne raspletene kose, nosice ludacko prstenje i imace jednu veliku srecnu porodicu gde ce cesto cuti smeh prelepe dece
pipi ce postati majka sveta, nesto kao Pitija
raisa ce postati poznata, i to je dovoljno.
june ce umreti tako sto ce se napiti i glava ce mu se spucati od gramofon, tako da nista nece ni postati
a eternal dream ce postati glavni portparol lgbt-a, umrece pevajuci: sweet dream or a beautiful nightmare

Angel i Moderna će da shvate da su stvoreni jedno za drugo... ona će konačno skinuti mrak, a on konačno videti onu stvar
georgejune će se pretvoriti u zlatnu papuču koja kuva, riba i čuva četvoro dece, dok žena izlazi sa drugaricama svako veče
Pusi će da pobedi na konkursu - Hegelova Fenomenologija duha i ja
BJ će da postane vlasnica luna parka specijalizovanog za razne vrste trambolina
Brajan Koen će da valja neku robu iz Turske
Lajterka će da otvori prvu zubarsku ordinaciju na svetu u kojoj pacijente vezuju lisicama i onim kožnim zaebancijama :D
Megi će se proslaviti kao književnica, specijalnisot ljubavni romani, umetničko ime - MegJam
Nasdaq će pucati na predsedničku poziciju
NovaIsta će da pozove sve forumaše na odbranu doktorske disertacije - Da li se u seksu može uživati bez seksa
Bejb će da upozna gazdu palačinkarnice, ludo se zaljubi i preuzme biznis
Barb B. Cue će postati domaća Najdžela, imaće svoju emisiju u udarnom terminu
pura moca otvara najbolju buregdžinicu u gradu, a slogan - Da vam porastu đoke, dođite kod moke
Zoki će da vodi radio emisiju u noćnom terminu - Anal juče, danas i sutra

Back