Buducnost Crne Gore (Vase misljenje)

Sta ce biti sa CG?

• Nepromenjeno stanje

• Albanci ce pripojiti deo Albaniji

• Raspasce se

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 41782

Elita
Poruka
19.638
Posto imamo temu o RS ajde i jednu o Montenegru.
Sta mislite da li ce Crna Gora opstati u ovim granicama u buducnosti?

Albanci cini mi se nisu jos nijednom dobili po ***** kao Srbi pa nastavljaju sa svojim bahatim ponasanjem
Bosnjaci gledaju bracu preko granice u Srb
Srbi nisu srecni tamo takodje.

Kakva je atmosfera u CG?

Milo-Djukanovic-707.jpg

Srbi ce da odvale ; Berane, Pluzine, Zabljak, Kolasin, Andrijevicu, Niksic, Savnik, Herceg Novi
Albanci ce da odvale Ulcinj i dole oko Skadra

Ostalo ce biti CG.

Stara izvorna Crna Gora ili 4 nahije
Ovo sto si ti nabrojao gore je stara hercegovina ,te teritorije su dodane CG nakon ustanka i rata u BIH 1875 1878 i Berlinskog kongresa 1878 ,takozvane velike istocne krize

Stara-Hercegovina-1-Copy.jpg

Posto imamo temu o RS ajde i jednu o Montenegru.
Sta mislite da li ce Crna Gora opstati u ovim granicama u buducnosti?

Albanci cini mi se nisu jos nijednom dobili po ***** kao Srbi pa nastavljaju sa svojim bahatim ponasanjem
Bosnjaci gledaju bracu preko granice u Srb
Srbi nisu srecni tamo takodje.

Kakva je atmosfera u CG?

Albanci će dobiti mnogo veće ingerencije. Ima ih sasvim dovoljno da mogu da participiraju u vlasti i da ucenjuju.

Albanci će dobiti mnogo veće ingerencije. Ima ih sasvim dovoljno da mogu da participiraju u vlasti i da ucenjuju.

da li je realno da sa onim komadicem teritorije dominantno naseljenim Albancima oni bivaju ovako glasni

a skoro pola CG srpska vecina a totalno su ih potisnuli u javnom zivotu

ne cuju se da su zivi
Milo svako malo napada Srbe

zasto oni to dozvoljavaju

Stara izvorna Crna Gora ili 4 nahije
Ovo sto si ti nabrojao gore je stara hercegovina ,te teritorije su dodane CG nakon ustanka i rata u BIH 1875 1878 i Berlinskog kongresa 1878 ,takozvane velike istocne krize

Stara-Hercegovina-1-Copy.jpg

Znam to . Zaboravio sam spomenuti Pljevlja. Crnogorci rade sve da rasele Srbe iz CG i zato ne ulazu nista u te srpske krajeve. Plus politicki pritisak i zato imas totalnu propast u mestima tipa Pljevlja

A mozda se udruze crnogorci, bosnjaci i albanci i izgenocidisu te srbe tamo. Postji i ta opcija ako Srbi ne reaguju dovoljno brzo

Inace svetski poznati ekspert Trifunovic je otkrio da se u srpskoj formiraju vojne milicije koje ce upasti u CG. Jesi li citao ovo> Jesi li i ti jedan od dobrovoljaca?

Smatra da je Republika Srpska najveća opasnost po Crnu Goru.

“Zašto to kažem? Zato što tamo može da se okupi više hiljada ljudi koji imaju ratnih iskustva, koji ne znaju gdje će i šta će sa sobom, koji su, ako ih neko ubijedi da je vlast u Crnoj Gori izdajnička, spremni na svašta. Na kraju pogledajte kakva se hajka vodi u tamošnjih medijima protiv Crne Gore.

https://skalaradio.com/trifunovic-propasce-i-ovaj-pokusaj-hibridnog-rusenja-crne-gore/

Budućnost Crne Gore nije ništa mračnija od budućnosti Srbije.
Jedini plus za nas iz Cg je sto ova nesposobna marva na vlasti nije u stanju da izboksa priznavanje naših diploma u Evropi. Da kojim slučajem priznaju naša dokumenta odje ga nebi ostalo po čovjeka, nepismena buranija je otišla na njemačke gradjevine, ne možeš radnika odje nać da je sa sjevera ka nekad, rade momci iz Srbije, Albanije, RS i Makedonije.
Teško da teze bit ne može, ostanu li ovi lopovi na vlast biće nam još gore ali nažalost malo biračko tijelo koje je podijeljeno na 20 kolona pa njime lako manevrisat, lakše no kišobranom. Narod jeftin ka kokoš, kupiš ga za kilo soli. Meni je narednih 10 godina zabranjen ulaz na teritoriju EU tako da moram odje sad trpjet i šućet’, što ću.

Budućnost Crne Gore nije ništa mračnija od budućnosti Srbije.
Jedini plus za nas iz Cg je sto ova nesposobna marva na vlasti nije u stanju da izboksa priznavanje naših diploma u Evropi. Da kojim slučajem priznaju naša dokumenta odje ga nebi ostalo po čovjeka, nepismena buranija je otišla na njemačke gradjevine, ne možeš radnika odje nać da je sa sjevera ka nekad, rade momci iz Srbije, Albanije, RS i Makedonije.
Teško da teze bit ne može, ostanu li ovi lopovi na vlast biće nam još gore ali nažalost malo biračko tijelo koje je podijeljeno na 20 kolona pa njime lako manevrisat, lakše no kišobranom. Narod jeftin ka kokoš, kupiš ga za kilo soli. Meni je narednih 10 godina zabranjen ulaz na teritoriju EU tako da moram odje sad trpjet i šućet’, što ću.

bar Vam jos niko nije ukinuo smisao za humor:mrgreen:

ne znam ja kad Crnogorac kuka nista mu ne verujem
obicno ima vise para od prosecnog Srbina, manje radi ali zato se u tugu zadao

Sta i kako ce biti sa gorskim pavijanima je nebitno,
ali ako im se Shiptari malkice ozbiljnije popishmane
onda obvezatno u Kokinom brodu postaviti trostruku
zilet zicu sa zivom strujom da chojstva ne mogu
prebegavati u SRB.
Takodjer bilo bi dobro da im Srbija obavezno uvede
vize i to pod sledecim okolnostima:
- najpre da u nadleznom konzulatu u Buenos Ajresu
vrse zakazivanje za razgovor o svrsi putovanja u SRB,
a zatim da putuju u konzulat u Velington da istu podignu,
uz diskreciono pravo sluzbenika konzulata da im odbije
izdavanje odobrene vize bez obrazlozenja.
Naravno konzulati za njih treba da budu otvoreni samo
poslednji petak u mesecu od 12 – 12 i 30 casova.!!!

Back