sinnke Buduća legenda Poruka 34.577 20.04.2011. u 21:00 - Buducnost a iza nje punojajna proslost #1 Sta radite ako vam cura dosadi u seksu nakon dvadesetak dana, a inace veza po sebi ima perspektivu. Da li odete ili ostajete i sekirate jaja?
Sta radite ako vam cura dosadi u seksu nakon dvadesetak dana, a inace veza po sebi ima perspektivu. Da li odete ili ostajete i sekirate jaja?
pater.familias Gost Poruka 13.228 20.04.2011. u 21:02 - Buducnost a iza nje punojajna proslost #2 dobro pitanje, obično odem al' se ipak javim s vremena na vreme, zbog yaya
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 241.411 20.04.2011. u 21:02 - Buducnost a iza nje punojajna proslost #3 Pa malo poradim na prevaspitavanju
sinnke Buduća legenda Poruka 34.577 20.04.2011. u 21:04 - Buducnost a iza nje punojajna proslost #4 georgejune: Pa malo poradim na prevaspitavanju Kliknite za proširenje... A nije ona kriva, nego jednostavno nesto fali, a sta, ko zna. Valjda covek mora biti zaljubljen da bi torbao dugo istu.
georgejune: Pa malo poradim na prevaspitavanju Kliknite za proširenje... A nije ona kriva, nego jednostavno nesto fali, a sta, ko zna. Valjda covek mora biti zaljubljen da bi torbao dugo istu.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 241.411 20.04.2011. u 21:06 - Buducnost a iza nje punojajna proslost #5 sinnke: A nije ona kriva, nego jednostavno nesto fali, a sta, ko zna. Valjda covek mora biti zaljubljen da bi torbao dugo istu. Kliknite za proširenje... Ma to kod mene nije slucaj sa zaljubljivanjem..a fora je sto uopste ne zavisi od nje kakav je sex..sve ja to udesim po svom
sinnke: A nije ona kriva, nego jednostavno nesto fali, a sta, ko zna. Valjda covek mora biti zaljubljen da bi torbao dugo istu. Kliknite za proširenje... Ma to kod mene nije slucaj sa zaljubljivanjem..a fora je sto uopste ne zavisi od nje kakav je sex..sve ja to udesim po svom