Buduci ministar pravde?

monte32

Primećen član
Poruka
621
Ko je uopste ovaj "klinja" Selakovic sa nepunih 30 leta sto treba da zasedne u fotelju ministra pravde? Vidim da je asistent na fakultetu?! Pa gde su ti silni profesori doktori, magistri, advokati? Ajd sto je mlad, to i nije iz mesta mana, cak i treba da se promulja ova zabokrecina od jednih te istih ljudi Ali bre ovaj nikada nije usao u sud i tuzilastvo koje sada ce mu dopasti da reformise? Po tom pitanju nema reference ko Maloviceva, ili gresim, pa da me neko argumentovano demantuje.

Ko je uopste ovaj "klinja" Selakovic sa nepunih 30 leta sto treba da zasedne u fotelju ministra pravde? Vidim da je asistent na fakultetu?! Pa gde su ti silni profesori doktori, magistri, advokati? Ajd sto je mlad, to i nije iz mesta mana, cak i treba da se promulja ova zabokrecina od jednih te istih ljudi Ali bre ovaj nikada nije usao u sud i tuzilastvo koje sada ce mu dopasti da reformise? Po tom pitanju nema reference ko Maloviceva, ili gresim, pa da me neko argumentovano demantuje.

Sinak, linak? :think:

_nobody_

nikola selakovic je predsednik pravnog saveta srpske napredne stranke. buduci ministar pravde, ukoliko se vlada ikad formira, reformu sudstva ce raditi neko ko je u sud usao samo kako bi tuzio aleksandru jerkov zbog tomine diplome. da nije pretuzno bilo bi presmesno.

sta te to cudi ja bih neku klinkicu od 18 godina iz srednje metalostrugarske skole sto se p...a sa drugarima u wc-u i ima na fejsu milion slika gde se slika sa mobilnim ko soraja postavio posle malovicke..kakav zemlja i narod takva i ministarka :ok:

Vi ga bas rasiriste ko da kolo igrate. Ja pitam prosto pitanje - da li neko zna ko je i kakav taj momak, biografija, reference....?

cekamo da neko negde napise njegovu biografiju i okaci je negde kako bi nam bila dostupna. dotle od informacija imamo samo svadju na twiteru sa a jerkov i to da je predsednik pravne sluzbe kod sns-a. jos nije tacno utvrdjeno ciji je rod, ali licno sumnjam da je u pitanju kumovska veza :lol:

Vi ga bas rasiriste ko da kolo igrate. Ja pitam prosto pitanje - da li neko zna ko je i kakav taj momak, biografija, reference....?

Vrlo je prost odgovor. Dečko je asistent na pravnom, 45% studenata mu daje ocenu 10 i 45% mu daje ocenu 5,
a Antić i Vasiljević su skinuli njegovu biografiju i objavljene radove sa sajta Pravnog fakulteta, preventivno,
da ne padne neko poređenje sa biografijama koje se objavljuju u medijima - Vučićevim .... :zcepanje:

I inače, prilagodljivost naših medija je neviđena .... :zcepanje:

Buduci ministar pravde?

F2ADE695-D0A4-45B2-898F-8475C994A17D_mw800_s.jpg

Back