BUDUCI/BUDUCA

buduci za sta?
1. ako je za sex da bude potentan, obdaren, mastovit i u kondiciji :D...
2. ako je za ljubav moze i to, ali i da vazi stavka pod 1.
3. ako je za vecnost takav nepostoji pa se ni nemoze nazvati buduci....

po mom misljenju vecina ljudi gresi u tome sto zeli OVAKVU ili ONAKVU osobu, a ne gleda sebe.. i kad se veza rastura uvek je kriva ona druga osoba, a ne mi sami.. mislim da je to skroz bzv.
sustina je: sve dok ne rascistis neke stvari sa sobom uletaces u iste ili sl. veze.
ne znam da li me razumete ali ... e sad sam se iznervirala!

pa ako vec pukne sadasnja, u sledecoj bih volela da se ja menjam na prvom mestu..
sustina je: sve dok ne rascistis neke stvari sa sobom uletaces u iste ili sl. veze.
Malo si cini se zbunjena..uvek treba raditi na sebi..i bzvz je ako te bilo sta moze skrenuti sa tog puta pa i veza ;)..i samo je sujetno kad ljudi kazu..sad cu ici na trening..citati knjige..izlaziti..da bi zaboravili na bivse ljubavi

Malo si cini se zbunjena..uvek treba raditi na sebi..i bzvz je ako te bilo sta moze skrenuti sa tog puta pa i veza ;)..i samo je sujetno kad ljudi kazu..sad cu ici na trening..citati knjige..izlaziti..da bi zaboravili na bivse ljubavi

zaboravljanje je proces koji ima svoje trajanje i cisto sumnjam da se moze ubrzati....stvar je samo u tome da to vreme treba kvalitetno provesti jer lezanjem u krevetu i cmizdrenjem nista se ne resava :wink:.....a sex moze puno da resi :mrgreen:.....

po mom misljenju vecina ljudi gresi u tome sto zeli OVAKVU ili ONAKVU osobu, a ne gleda sebe.. i kad se veza rastura uvek je kriva ona druga osoba, a ne mi sami.. mislim da je to skroz bzv.
ne znam da li me razumete ali ... e sad sam se iznervirala!

Ne da te razumemo, nego i podrzavamo. :P

voleo bi' da bude moja... cela... bas kao sto cu i ja biti njen... bez predrasuda... bez ogranicenja... i da mogu, kad je pogledam jednom, da osetim da je to jos uvek ona ista devojka... ne likom... to je najmanje bitno... da ne bude da je, negde usput, postalo svejedno... sta se stvarno racuna? da li oni koji su uspeli da nas zaborave? ili oni koje smo mi uspeli da zaboravimo? da li se racunaju promasene ljubavi, pogresne veze? previse dragocenog vremena poklonjenog nekim pogresnim ljudima? il' se racuna trenutak kad smo nekome pripadali? trenutak kad smo bili deo necega, jedino nama bitnog? i ko to, uopste, zna...

Ma respect, Rile! Ja sam tvoj fan!!! :D

Back