Buduća Srbija, Albanac predsednik?

U slučaju da Albanac postane predsednik države vi biste se..

• Ukupno glasova
    44
  • Anketa je zatvorena .
nesha taxista:
.................................................................
Цитат:
Оригинал поставио eremita
Вама ЛДП-овцима не само што Чеда даје да "пијете дрогу", него вам и баба-Латинка изгледа нешто "даје" - јер овакву тему нико при чистој свести и здравом разуму не би написао нити поставио. Ово што си написао никакве благе везе нема са реалном ситуацијом на терену коју смо до сада већ 1000 пута "претресли")
..............................................................

Nema veze ako polaziš od pretpostavke da će nam Kosovo biti oduzeto. Ja evo dajem viziju ostanka Kosova u Srbiji i opet vam ne valja. Ko će vama ugoditi...

P.S.

Droga se uglavnom ne pije, ne zasmejavaj raju.

Очигледно НИСИ стари члан, иначе да јеси знао би колико смо се зезали због поста неког члана који је написао: "...ахааааа.....ви пијете дрогу"........

DOBROSTOJECI:
Ne glumi demokratu - kad to nisi !
Preživeo sam Fadilja hodžu, Azema Vlasija, Mesića, Drnovšeka, Broza, Slobu...
Još samo neku vadikalsku budaletinu da dočekam - pa da napišem memoare. Samo ne znam ko bi to čitao, pošto će taj da dokusuri Srbiju.:evil::evil::evil:

e moj lazni demokrato 8-) glumis mi tu nekog kosmopolitu i demokratu a ovamo smeta ti da ti siptar b ude predsednik drzave. e pa bice ti tako ti je sudjeno 8-)

epoc:
mozhda zato shto ste najmatoriji posle japanaca ... a japanci zhive u proseku 90+ godina
mozhda shto srbi nestaju kao nacija
zato shto .......

Najstariji u Evropi su bez premca Italijani sa prosecnih 47 godina... Srbija ima negde oko 40.4 godine u proseku,a susedna Hrvatska 39.6 godina u proseku (odnosi se na sve gradjane)...

I ne kaze se najmatoriji posle nekog. Ili si najmatoriji ili nisi... :wink:

sevilja:
A ti misliš da bi se Šiptari nakon podele zadovoljili delom koji im je dodeljen.
Bojim se da ne bi. Ako se sećaš, pre nekog vremena kad su nam nudili usvajanje neke druge rezolucije za Kosovo, kako bi posle toga nakon donošenja iste Kosovo iscepili, onaj Šiptar, što sedi u našem parlamentu je javno, u sred skupštine izjavio da će podržati pripajanje Raške i Preševa, novoj Šiptarskoj državi.
Znači, ne bi se zadržali ni na Kosovu. Njihov cilj je svodjenje Srbije na Beogradski pašaluk.

a muslimani bi odmah potrcali u njihov zagrljaj...
procitajte malo forume Hrvata i muslimana
ne znam nijednog da ih voli
uglavnom navijaju za njih al samo zato sto su u sukobu s Srbima
al zato svaki pocne
ne volim siptare ali.... :D

Predsednik je onaj koga izaberu građani te zemlje
Pa bio i Marsovac.
A ako bi Kosmet ostao, pa kao veliki broj Albanaca...mi svakako kao narod umiremo, nestajemo i potpuno je normalno da oni koji se šire po broju, šire i po teritoriji i da Srbiji i ne treba tolika zemlja ako nas te 2067 bude bilo 2-3 miliona...Šta će nam?!

nesha taxista:

mislim da će te godine već biti svejedno ko će nam biti predsjednik države...eto vama možda Albanac, nama Talijan ili Austrijanac, Slovencima možda kakav transvestit...i posve će biti nebitno....

bitno će nam bit što nam je bilo bitno i za vreme Juge, a to je da se ne mislimo kako ćemo od 1. do 1. da ćemo imati sređeno školstvo i zdrastvo i da nas posle škole čeka poso...

toliko od mene za ovu temu

svaka čast Nešo na temi

Dikan:
Srbi su se u međuvremenu organizovali i počeli da prave decu ( po pet komada minimum)
a, Albanci su otkrili čarobnu ulogu kondoma i uživanja u sexu koji ne donosi nikakve obaveze posle
devet meseci i nisu postali većina.
Albanac je izabran za precednika Srbije voljom svih građana Srbije, zato što je napredni
demokrata i patriota.
Science fiction
Kao i ova anketa, koja liči na argumente kriptokomunista iz LDP i NVO, u korist teze da se Srbi odreknu Kosova
zarad sopstvene koristi. :roll:
.
- berths-yd-woe bun W
t - I 1 - - 1 your
Prvo situacija je realna i vrlo moguca, zasto nebi komentarisali nesto tako?
Vec sam pisao -ispada da bi mi shiptare drzali samo da nam utovaraju ugalj kao nekada i sve one fizikalije kojih je nas blam da rade.
Razmishlam o situaciji da se neko "ubije" zbog politichara. Kakavo bi to uzaludno samoubistvo bilo!
Kod nas su motivi dolaska na vlas iskljuchivo materijalne prirode i to je jasno. Pogotovo na lokalu, svako ko je u poziciji da lapi lovu to ce i uraditi,svako odobrenje ,svaki potpis ima cenu.
Takvo drustvo ubrzano probada, i zbog takvih "predsednika" bi se stvarno upucao, a ako bi albanac sve to promenio i postavio zdrave osnove modernog gradjanskog drustva ladno bi glasao za njega.
Zaista me netesi chinjenica da me krade i iskoriscava srbin.

epoc:
znachi uzmimo to ovako
10 150 000 gradjana srbije prosechne starosti 41.8 god
ali neko je nekom greshkom tu urachunao
2 200 000 gradjana kosova prosecne starosti 23.7 god

e sad ako se vech javite voleo bih da vidim vashu rachunicu

Prvo,ko zna koliko na Kosovu ima stanovnika?

Drugo,prosecna starost svih nacionalnih manjina u zemlji je veca od prosecne starosti Srba (osim Albanaca i Bosnjaka). Sve ostale nacionalne manjine idu preko 40 godina. Podaci o starosti stanovnistva su uzeti iz popisa stanovnistva 2002. godine,kojim Kosovo nije obuhvaceno,vec podrucje Centralne Srbije i Vojvodine. Gradjani Srbije se ubrajaju u ''stariju'' populaciju, zajedno sa Italijanima, Nemcima, Madjarima,Belgijancima koji su ispred Srbije po proseku godina. Ni Hrvati ne zaostaju mnogo po starini...

Na Balkanu su najstariji gradjani Grcke (41.2 godine,popis 2001. godina),pa onda gradjani Bugarske (40.7),pa tek onda Srbije (40.4)... Da je tu uracunato i Kosovo (ako pp da na Kosmetu zivi 2 mil stanovnika),gradjani Srbije bi imali prosek godina ispod 37... Crna Gora recimo ima,kao i Bosna nesto mladje stanovnistvo (negde izmedju 34 i 38 godina,ne znam tacne brojke izvora koji sam tumacio),a naravno pripadnici tvog naroda Epoc jesu prosecno najmladji na Balkanu i Evropi...

Ne boj se,nema greske... :wink:

Evo ti clanak iz novina ako ni u ovo ne verujes

HRONIKA DANAS 31. decembar-02. januar 2002/2003.

Beograd - Stanovnistvo Srbije bez Kosova spada u red deset najstarijih populacija na svetu, jedan je od konacnih rezultata obrade popisa stanovnistva, domacinstava i stanova 2002. cije je objavljivanje zapocelo jucerasnjim predstavljanjem podataka o stanovnistvu prema nacionalnoj ili etnickoj pripadnosti i polu i starosti.
- Podaci o starosti stanovnika Centralne Srbije i Vojvodine navode samo na pesimisticne zakljjucke - istakao je juce potpredsednik Republickog zavoda za statistiku Vladimir Stanokovic.
On konstatuje da je bioloski sunovrat otisao veoma daleko, jer je prosecna starost u Srbiji oko 40 godina.

Mozda je tvoja brojka od 41.8 godina tacna (odakle ti ovaj broj?) za 2007. godinu,ali se sve demografske analize za stanovnistvo Kosova i ostatka Srbije sprovode separatno. Ko jos sme da daje procene za stanovnistvo na Kosovu koje se evo skoro 30 godina nije popisalo?

Sad da smo u top 10 u svetu mozda,mada ako ti ne bude dosadno,a trazis nekoga ko bi ispostavljao racunice,potrazi malo po Evropi podatke za svaku zemlju,pa uporedi sam. Vecina drzava se popisala ppo pocetku 21. veka,tako da su podaci uporedivi...

Saint Andrew:
Prvo,ko zna koliko na Kosovu ima stanovnika?

Drugo,prosecna starost svih nacionalnih manjina u zemlji je veca od prosecne starosti Srba (osim Albanaca i Bosnjaka). Sve ostale nacionalne manjine idu preko 40 godina. Podaci o starosti stanovnistva su uzeti iz popisa stanovnistva 2002. godine,kojim Kosovo nije obuhvaceno,vec podrucje Centralne Srbije i Vojvodine. Gradjani Srbije se ubrajaju u ''stariju'' populaciju, zajedno sa Italijanima, Nemcima, Madjarima,Belgijancima koji su ispred Srbije po proseku godina. Ni Hrvati ne zaostaju mnogo po starini...

Na Balkanu su najstariji gradjani Grcke (41.2 godine,popis 2001. godina),pa onda gradjani Bugarske (40.7),pa tek onda Srbije (40.4)... Da je tu uracunato i Kosovo (ako pp da na Kosmetu zivi 2 mil stanovnika),gradjani Srbije bi imali prosek godina ispod 37... Crna Gora recimo ima,kao i Bosna nesto mladje stanovnistvo (negde izmedju 34 i 38 godina,ne znam tacne brojke izvora koji sam tumacio),a naravno pripadnici tvog naroda Epoc jesu prosecno najmladji na Balkanu i Evropi...

Ne boj se,nema greske... :wink:

Evo ti clanak iz novina ako ni u ovo ne verujes

Mozda je tvoja brojka od 41.8 godina tacna (odakle ti ovaj broj?) za 2007. godinu,ali se sve demografske analize za stanovnistvo Kosova i ostatka Srbije sprovode separatno. Ko jos sme da daje procene za stanovnistvo na Kosovu koje se evo skoro 30 godina nije popisalo?

Sad da smo u top 10 u svetu mozda,mada ako ti ne bude dosadno,a trazis nekoga ko bi ispostavljao racunice,potrazi malo po Evropi podatke za svaku zemlju,pa uporedi sam. Vecina drzava se popisala ppo pocetku 21. veka,tako da su podaci uporedivi...
shta pa ti sumnjash ......... ok to trebash i da otvoreno tako kazhesh sumnjam da su ovi podaci tachni a ne da mi uvaljujesh neki citat iz ko zna chega
kao shto sam rekao kako god uzmesh najmatoriji ste daleko matoriji od svih koji se navode
a kao potvrda ove teze tu je statistika ........ pa daj zvanichnu statistiku a ne isechak iz novina
ja neznam zashto beograd nije objavio prosechnu starost bez gradjana kosova ali dobro ..... srechom to se lako da izrachunati

Back