Будите психолог : Да ли Новак треба и може да настави да се бави тенисом ?

Књаз Милош

Ističe se
Poruka
2.065
По мени - не може и не треба !

Изгубио је победнички ентузијазам,
постигао многе рекорде,
учинио више за своју земљу и себе него гомила других збирно ...

Ја бих га охрабрио да оде у тениску пензију !

bojim se da si potpuno u pravu, ali se nadam da gresimo.

Realno. On je bio zver dok se nije oženio. Čim je počeo da bulazni o nekim drevnim budističkim jogama, jede po preporuci Maje Volk i na svakom koraku da se pojavljuje sa onom umišljenom pečom od žene, njegov sunovrat je krenuo.
A mogao je k'o čovek da istetovira Dražu na desnom ramenu, krka luka i slanine i oženi Milicu Todorović i danas bi brisao patos sa Federerom. Mats Vilander bi samo mogao da mu pljune pod prozor! :lol:

Svi sumnjamo, odnosno osecamo da se kraj Novakove zlatne teniske karijere blizu, ali....

Da sacekamo jos nekoliko turnira i vidimo da li je ZAISTA doslo vreme da okaci reket o klin ili nam mozda moze pruziti jos neka teniska zadovoljstva...

- - - - - - - - - -

Zene su dosle glave mnogim velikim ljudima...

I Nole je medju njima...:per:

Ko ste vi da odlučujete da li je on za penziju? Vi ste najobičnija publika i vaše je da gledate i ćutite ne da odlučujete o tome da li će on igrati ili ne, jer ste publika.
I šta je to Đoković uradio za zemlju? On je marketinški sportista, on nema nikakvu praktičnu primenu u realnom životu. On je tu da zabavlja publiku tj. vas...

Ko ste vi da odlučujete da li je on za penziju? Vi ste najobičnija publika i vaše je da gledate i ćutite ne da odlučujete o tome da li će on igrati ili ne, jer ste publika.
I šta je to Đoković uradio za zemlju? On je marketinški sportista, on nema nikakvu praktičnu primenu u realnom životu. On je tu da zabavlja publiku tj. vas...

Ti ne znas nista dete....:sad2:

opusti se, ne odlučujemo mi da li će on igrati ili ne... pišemo malo mišljenja, to se inače radi po forumima ;)
Mišljenja na osnovu čega? Na osnovu pročitanih stvari u novinama i tabloidima(Đokovića verovatno nema tu). Niko ga, siguran sam, ne poznaje ali se ipak komentariše šta on radi, kako radi itd. i naravno šta je uzrok njegovog pada u tenisu... Polemisanje na osnovu ničega i bez ikakve poente...

- - - - - - - - - -

Ti ne znas nista dete....:sad2:
Pojasni mi, trebam da učim od starijih...

Mišljenja na osnovu čega? Na osnovu pročitanih stvari u novinama i tabloidima(Đokovića verovatno nema tu). Niko ga, siguran sam, ne poznaje ali se ipak komentariše šta on radi, kako radi itd. i naravno šta je uzrok njegovog pada u tenisu... Polemisanje na osnovu ničega i bez ikakve poente...

- - - - - - - - - -

Pojasni mi, trebam da učim od starijih...

Pa sta treba ovde da radimo?

Da ne pisemo nista kao da nas nista ne zanima?

Treba li da ne komentarisemo ni fudbal, kosarku....???

ma možda trenutno nemamo pametnija posla! :p

Ako ga tenis ispunjava i pričinjava mu radost, treba da nastavi. Rezultati će doći sami od sebe, kao i dosad...

Жив нисам како ће се снаћи и да ли ће му и даље причињавати радост.

- - - - - - - - - -

Bez razmisljanja - penzija. Love ima, to mu nece biti problem.
Ako mu je do tenisa kao do sporta - neka nastavi da se bavi rekreativno, zdravije je

А и ако му зафали, ту је национална пензија.

- - - - - - - - - -

Лако је теби, ти си се накрао док је било време, побегао у јужну Америку са покраденим, па се сада занимаш ударачима лоптица...

ma možda trenutno nemamo pametnija posla! :p
Pa se onda bavite abrovima? To je njegov život, njegova je stvar da li će igrati, ne naša da se o bilo čemu pitamo ako ne dotiče naš/naše život/e.
Vi ste publika, on je tu da vas zabavlja... Ništa drugo. I ako on uživa u tenisu, neka igra, uzeo je dobre pare, neka igra.

Ne baća... Nije tvoje da se baviš tuđim privatnim životom kao što ni ti ne želiš da se neko bavi tvojim. Njegov život, njegova stvar, nije tvoja.

Ne baća... Nije tvoje da se baviš tuđim privatnim životom kao što ni ti ne želiš da se neko bavi tvojim. Njegov život, njegova stvar, nije tvoja.

Dete, to su takozvane JAVNE LICNOSTI....

Njima se SVI bave......I koga prevrcu u krevetu i sta jedu i kakve gace nose....

Ja bih voleo da sam i ja tako interesantan za svet, ali na zalost nisam!

Dete, to su takozvane JAVNE LICNOSTI....

Njima se SVI bave......I koga prevrcu u krevetu i sta jedu i kakve gace nose....

Ja bih voleo da sam i ja tako interesantan za svet, ali na zalost nisam!
Znači ako se svi bave javnim ličnostima, onda trebaš i ti? Šta pokušavaš sa tim "dete"?

Back