stefan
Primećen član
- Poruka
- 851
Svet za deset godina i Srbija u njemu...Politčko uređenje Srbije za 10 godina...Standard...Broj stanovnika...Zvanično pismo i jezik...Veličina Srbije,,,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ćemo ratovati...
Besne ratovi na sve strane, EU u raspadu, a mi u Srbiji pijemo pivo, pljuckamo semenke i sve to gledamo na RTS-u i krstimo se u stilu "bože, vid' ludaka i primitivaca"
... a možda i navatamo neku konobaricu ...
Sad ću da zovem Tatjanu!... a možda i navatamo neku konobaricu ...
...
Ma salim se...Evropljani traze 'srpske vize'da dodju na egzit,Gucu,planine,banje...a mi ih uslovljavamo vecim pravima za nase gastrabajtere i da nam izruce Karlu del Ponte...svaka slucajnost je namerna
Sad ću da zovem Tatjanu!
Budimo realni, za 10 godina naša zemljica će biti tek u početnoj fazi normalnog razvoja, pod uslovom da se stvari na sv. političkoj sceni odigraju u našu korist. Ako se ne odigraju, biće beda veća nego sad, radićemo isključivo kao najamni radnici, kriminal će još više procvetati ( jbt. još više nego sad!!:shock: ) , i kao nacija ćemo polako izumirati.Svet za deset godina i Srbija u njemu...Politčko uređenje Srbije za 10 godina...Standard...Broj stanovnika...Zvanično pismo i jezik...Veličina Srbije,,,
Ne bi mene Laci proterivao, znam ja!Laci,
a ovakve strane plaćenike&domaće izdajnike ćemo momentalno proterati u zemlje bivše EU
Al' samo one koje nemaju našu vizu, da možemo da ih ucenjujemo...
Ne bi mene Laci proterivao, znam ja!
Aaaa, provalila sam te u nameri!Ne, ne taman posla.:wink: Nego, možda je bezobrazno, al evo ovako : Tebe ću da volim, a ove konobarice su zabave radi, mislim, ono, da ih maltretiram da donose piće ...
Aaaa, provalila sam te u nameri!
Da, da, sve ćeš, samo da ne zovem Tatjanu.
Ne bi mene Laci proterivao, znam ja!