Opet bi da se zahvalim svim ostalim ucesnicima na ovu temu.
Kada sam u prethodnim izlaganjima pomenuo da covek treba da sebi postavi ciljeve i da se njih pridrzava to nisam rekao bez veze , to je jedna metoda koja je priznata u svetu i znate kako se zove SILVA METOD KONTROLA UMA , ja se slazem sa sa BISTROM i DIRETOREOM ali moje vidjenje je da covek sredi misli u svojoj glavi i da mu na kraju bude jasno kao 1+1 i da se njih pridrzava , takodje se slazem sa DIRETOREOM da je ova zemlja u tranziciji i da se sve odluke nemogu odma sve doneti i da je on upravu kada nije cekao da se jedne takve odluke donesu , jel za to u tvom zivotu nema vremena , zivot je isuvise kratak da bi zavisio od stojekakvih funkcionera , E da ja nebalavim puno zelim da vam kazem da NE GUBITE NADU.
Ja bi zeleo da vam se donekle prestavim i da se oprostim sa vama na jedan odredjen period, ja imam 19 god. i postavio sam jedan cilj u zivotu za koji sam smatrao da je realno za ocekivati da se ostvari ove godine , i to se i ostvarilo JA DANAS PUTUJEM U ZELJENU ZEMLJU nemogu da vam opisem koliko sam srecan i zadovoljan , neznam koliko vas to interesuje ali bi zeleo da vam kazem da ja sa 19 god. uspem da ostvarim svoje ciljeve jednu vrlo vaznu odluku u mom zivotu , moze te i vi koji predpstavljam da ste mnogo stariji samo ako bude te rascistili u svojoj glavi sta zelite pa onda napravite realnu strategiju kako da to obavite.
Definicija za uspeh je:
ZELJA
+
VEROVANJE
+
OCEKIVANJE
Razmisli te o ovome!
Cuce mo se u jedno dogledno vreme.
Jos uvek zahvalan
BARMEN