Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.729
Moze neka bucka od 70ak kg malo ds se omrsim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras da bides precizniji...70-ak kg, na koju visinu? 165-170 ili 185-190?Moze neka bucka od 70ak kg malo ds se omrsim
Mnogo je na ovu vrucinu
i najjaci pokleknu pod kvalitetom mojih temaOne čija je živica održavana?
....
Ne znam zašto sam odgovorio na tvoju temu, Tab.
Obično to ne činim...
Praštaj.
Bauljaju?i najjaci pokleknu pod kvalitetom mojih tema
Ionako najveci deo vremena provedemo gledajuci im lica, ako nam nije lepo dzaba sve ostalo.Meni je lice bitno. Da me primami licetom. Lepa zena. To prvo gledam.
Pa to. Ima tu i nesto sto govori. Znas ono, lepa zena ali ti je nesto odbojno. Nacin na koji te gleda, oci, mozda te podsvesno asocira na neku negativnu osobu iz proslosti. Jednostavno ti nesto odbojno. Osetimo mi dosta. Evo na pr juce jedan baksuz od zene, a bas takvu facu ima: neoroticnu, izrazi lica lepa ali sva ko da je na elektrosokovima, frapirana. Tipa obratis joj se a ona napravi jelen pred farovima pogled i usne se tresu ko da ce da vikne silovanje! A ti ono: gospodjo, ispao vam novcanik. I zajahala na one konobare, te nema hlada ispod suncobrana, te smeta joj dupe neke zene ispred, znaci da udavis u vodi. Ovi likovi sprzeni na suncu stoje, znoje se tamo i objasnjavaju s njom. A faca, zamisli facu.Ionako najveci deo vremena provedemo gledajuci im lica, ako nam nije lepo dzaba sve ostalo.
Ovde se povrsna obicno najvise razmaseТеме ове врсте су веома површне
OhoooMoze neka bucka od 70ak kg malo ds se omrsim