Bucke vs zgoljave

Ova plavusa gore je na pr bomba za vecinu, cak i u licu bi rekli da je hot. Ali mene to ne bi privuklo. Nekako mi je ko lutka u faci. Trepavice samo da joj ne ostane jedan kapak zatvoren a drugo oko asinhrono gore da izleti. I njena pojava mi je nekako frape na plazi i da se sunca ceo dan i ne pomeri sa lezaljke. Primetio sam da ovakav tip devojaka kod nas cesto unjka kao lepa brena. Osmeh joj je plus.

Ionako najveci deo vremena provedemo gledajuci im lica, ako nam nije lepo dzaba sve ostalo.
Pa to. Ima tu i nesto sto govori. Znas ono, lepa zena ali ti je nesto odbojno. Nacin na koji te gleda, oci, mozda te podsvesno asocira na neku negativnu osobu iz proslosti. Jednostavno ti nesto odbojno. Osetimo mi dosta. Evo na pr juce jedan baksuz od zene, a bas takvu facu ima: neoroticnu, izrazi lica lepa ali sva ko da je na elektrosokovima, frapirana. Tipa obratis joj se a ona napravi jelen pred farovima pogled i usne se tresu ko da ce da vikne silovanje! A ti ono: gospodjo, ispao vam novcanik. I zajahala na one konobare, te nema hlada ispod suncobrana, te smeta joj dupe neke zene ispred, znaci da udavis u vodi. Ovi likovi sprzeni na suncu stoje, znoje se tamo i objasnjavaju s njom. A faca, zamisli facu.

Ko ova djordjetova plavusa faca gore. Ima mi sajho nevinasce pogled. A da covek ziv gori pored nje ona bi u sebi prokomentarisala sa: iju ala smrdi. Neka neko skloni to odavde.
Mislim, vrv preterijem, mozda je ona neka lafica od devojke. Ali meni takav vajb baca. Dzaba. Kada bi ga stavio u nju imao bi osecaj ko da sam ga stavio na misolovku. Uzivaj bajo jos 3 sekunde a onda ce te njen decko ruski mafijas s pajtosima poslati niz most sa zabetoniranim stopalima. A ona ce da lize sladoled od vanile i pistaca iz mercana i da gleda.

Evo,...kolega mi dao pola sladoleda,...da se ugojim, jer je on na dijeti. :hehe:

IMG_20240731_123335.jpg

Back