bubuljice nikako da ih se otarasim

bobanms

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.150
pa evo ukratko . imam 36 godina i ubih se da ih se otarasim .lecio sam ih na svakojake nacine .dermatolozi me klepali farmaceuti opapoljili za razne lekove kozmeticari i svakojaka cuda i opet nista . te procice a one vec 20 godina ne prolaze /
cinimi se da je posle svega sustina da je sve obmana dakle medicina se svodi
na ono narodno prehlada se leci sa lekovima za sedam dana a bez lekova potraje nedelju
dana .Isao sam u bg u avalsku na kliniku batut tamo me przili tecnim azotom elektro forezom te neke emulzije bruka jos gore mi bilo . Pa onda neki travari kreme emulzije tinkture smesno smrdi ko tvor nista ne pomaze . odem kod lekara on lupa manje kafe manje cigareta nema alkohola . E reko rodjace u zivotu nisam okusio nista .ni gazirano
ni nesto sad preterano slatko ono hranim se zdravo voce povrce jogurt pahuljice mlecni
proizvodi klopam ribu ali i sunkicu i neko meso znaci ono normalno . Pa kaze da nije nasledni faktor pa i tu ga demantujem nema ni keva ni cale niti neki rodja kad je sve ispucao izgovore onda se vade na stres ili neku visu silu . I tako sta sve nisam radio a ono sve gore i gore nestanu pa se vrate . Sad mi zadnji put dermatolog dade skinoren i neku emulziju da mi naprave u apoteci .od tog skinorena dobijem neku alergiju
bacio sam ga momentalno a kad procitah u upustvu sta sve moze da izazove hteo sam da zadavim lika koji mi ga je prepisao . E sad kao da nisu mozda HORMONSKI POREMECAJI IMA NEKI LEK ALI NE MOZE DA MI KAZE KOJI KAO ZAKASNIO SAM ZATO STO SE SA TIM LEKOM POCINJE U OKTOBRU???? SA PRIMENOM
KAO ZBOG SUNCA . E TU POLUDIH I RAZBIH MU NJUSKU ONU LOPOVSKU .

ZNACI TREBA DA CEKAM SLEDECI OKTOBAR ??

dajte mi neki savet gde bih mogao da odem da uradim neki bris analizu da li su u pitanju
bakterije gljivice hormoni ***** li ga sta samo da me vise ne zaljebavaju ovi majmuni brate naplacah se ko idiot a rezultati nikakvi sad mi se javljaju i po kozi
kose bubuljice bas me bole . Primetio sam da se posebno javljaju kad se znojim ili kad recimo radim nesto oko benzina ulja i slicno .
Testirao sam se na alergiju i imam uvecan histamin ali nisu nasli nista posebno .
godinama su me lecili od sinusa da bih tek prosle godine provalio da su krajnici izvor svih problema ? operisao sam ih na svoju inicijativu i vise nemam problema sa sinusima . I sad zamisli sta mi rece lik koji me je 15 godina lecio od sinusa kao
nije to resenje .reko kako nije covece evo godinu dana se nisam prehladio ( pre toga obavezno 5 6 puta godisnje injekcije i lekovi cokiranja da bi na kraju dobio penicilinski shok i otisao da operisem krajnike u sremsku mitrovicu ) posto
su oni ovde bili svi protiv toga tvrdeci da su mi problem sinusi ? kaze mi lik
doslovce U JAPANU SE NA 2 000 000 dece operise samo 2 . pa reko sta sad
meni je to tvoje tvrdokorno drzanje samo stetu nanelo i mucilo me zadnjh 15 godina i sto je najgore ni sad neces da priznas da si pogresio .
uh imao bih da pricam za roman ali toliko za sad ako ima neko ko moze da mi pomogne bio bih zahvalan .

Vlada Bg

Početnik
Poruka
12
I ja sam imao kao tinejdzer problema sa bubuljicama. Isao sam u tu kliniku u Avalskoj, mazao se raznim muckalicama i sada, sa 23 godine, mi se pojavi ponekad neka krupnija i to uglavnom od nervoze (kada je ispitni rok prim.aut.) Cisto sumnjam da su mi ti razni tretmani pomogli u dugom roku, one su prosle, mislim, same od sebe. Ali preporucujem ti redovno ciscenje lica u nekom kozmetickom salonu. Probaj sa laserom. Imaju ga u Divi. Nije jeftin. Ja ga nisam probao. Ali kazu da je delotvoran. Srecno u borbi!

brbljiva_kisa

Aktivan član
Poruka
1.385
Moja rodjaka je imala takvih problema. Isla je i kod poznatog dr Lalosevica. Nista joj nije pomagalo. Na kraju joj je rekao da mora da nadje decka! :-)
Cim je nasla decka i sredila svoj ljubavni zivot, bubuljice su nestale. Ne zezam se.
Opusti se, nemoj se stalno ogledati, vodi racuna o higijeni, izbegavaj sve ono sto mislis da ti smeta i proci ce.