Bubi je jutros pronađen zaklan u baraci u kojoj je bio zatvoren sa još jednom kerušicom . Tu kerušicu je udario auto i imala je šipku u nozi, trebala je za koji dan da ide na vađenje šipke i na sterilizaciju, ali je izgleda ušla u teranje. Žena koja brine o njima, zatvorila je zajedno sa Bubijem u baraku, a jutros kada je došla zatekla je razvaljenju baraku i Bubija mrtvog. Verovatno su četiri divlja psa koja tu žive od po 30 kg, od toga jedna sterilisana ženka i jedan kastrirani mužjak, razvalila i zaklala jadnog Bubija, koji je bio tako divan pas
Očajna sam, pre neki dan smo sahranili Čarilja, a sad treba i Bubija....a ja sam ga tako terala od sebe, da ne skače po meni i da ne njuška oko Čarlija....sad bi se ubila...bio je divan i jedini ne udomljen od osmoro štenaca, a bio je prelep, rođen bez repića, bio je ista svoja mama, koja živi 500 m dalje od njega Bio je razigrano štene, umiljato i predobro...ne mogu da verujem, da ga više nema....pre 20-ak minuta sam čula za ovo...još uvek sam u šoku...
Bubi moj lepi, počivaj u miru