Bubašvabe na sve strane po beogradu

mario80

Stara legenda
Poruka
78.776
Autorska tema.

Na sve strane po centru beograda bazaju bubašvabe u večernjim časovima. Trotoari prekriveni sjajnim oklopom vrebaju prstiće neopreznih šetača. Meni se jedna popela na prst dok sam čekao.

IMG_20230721_000036.jpg

IMG_20230721_000056.jpg
IMG_20230721_000101.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

"Mleko bubašvaba je hrana budućnosti"​

Naučnici sa Instituta za matične ćelije i regenerativnu medicinu u Bengaluruu u Indiji otkrili su da struktura mlečnih proteinskih kristala u utrobi bubašvaba sadrži truput više energije od kravljeg mleka, kao i sve esencijalne nutrijente, uključujući proteine, masti i ugljene hidrate.
IZVOR: RT.COM ČETVRTAK, 28.07.2016. | 12:20

Tweet
Podeli
Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock​
“Sve je počelo kada je jedna osoba primetila da se na leđima bubašvabe nalazi nešto lepljivo. Reč je o vrlo posebnoj vrsti bubašvabe koja potiče sa Havaja, a mi smo želeli da otkrijemo o čemu je reč”, rekao je profesor Subramanian Ramasvami.

Materija je odneta u laboratoriju na ispitivanje, a utvrđeno je da je reč o mleku koje sadrži proteinske kristale.

Autorska tema.

Na sve strane po centru beograda bazaju bubašvabe u večernjim časovima. Trotoari prekriveni sjajnim oklopom vrebaju prstiće neopreznih šetača. Meni se jedna popela na prst dok sam čekao.

Pogledajte prilog 1381571
Pogledajte prilog 1381572Pogledajte prilog 1381573
Иди у пар зграда у Београду на води али да ти неко каже када дође већа количина подземних вода а у међувремену престала муљна пумпа са радом. Да видиш оно. Пацови само надиру малтене стампедо.

Nemoj da zezaš jbt to neki sns kadar u podzemlju? :eek:
Супругина колегиница која ради на унутрашњим радовима у једној од зграда доживела је прошле године, на 90% завршеној згради, да ујутру када је обишла станове да види шта још треба да се ради, из зидова је, кроз гипс, изашло неколико пацова. Као у филму. Каже био један дебели који је покушао да прође кроз малу рупу па се заглавио и гица се али је успео.

Back