Rešeno BSOD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

savke4

Primećen član
Poruka
552
Pozdrav, imam veliki problem sa BSOD tj. Blue Screen Of Death. Javlja se pri korišćenju programa, igrica itd. Koristim Windows 10 pro a najcesci stop code je Memory Management. Da li neko možda zna šta je uzrok toga i da li neko ima ideju kako bi ovo moglo da se reši?

Pozdrav, imam veliki problem sa BSOD tj. Blue Screen Of Death. Javlja se pri korišćenju programa, igrica itd. Koristim Windows 10 pro a najcesci stop code je Memory Management. Da li neko možda zna šta je uzrok toga i da li neko ima ideju kako bi ovo moglo da se reši?
Pa blue screen znaci da je nesto poslo naopako u kernelu. Dakle navjverovatnije drajver ili copy zastita koja se uvaljuje kao drajver ili antivirus koji uglavi drajver u kernel ili nesto tako...

Ne znas sta je drajver, crack piratski Windows, piratski antivirus? Sve to moze da izazove BSOD
Ranije nisam imao problema sa BSOD. Od kada sam kupio novi hard disk (prošli je crko, bilo mu je vreme duze vreme sam gzaa koristio) i od kada mi je instaliran novi operativni sistem krenuo je da mi se pojavljuje BSOD. Nisam ja instalirao sistem tako da ću se raspitati da li je sve ovo što si naveo piratsko.
Inače da li možda znaš neko rešenje za ovo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back