savke4
Primećen član
- Poruka
- 552
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa blue screen znaci da je nesto poslo naopako u kernelu. Dakle navjverovatnije drajver ili copy zastita koja se uvaljuje kao drajver ili antivirus koji uglavi drajver u kernel ili nesto tako...Pozdrav, imam veliki problem sa BSOD tj. Blue Screen Of Death. Javlja se pri korišćenju programa, igrica itd. Koristim Windows 10 pro a najcesci stop code je Memory Management. Da li neko možda zna šta je uzrok toga i da li neko ima ideju kako bi ovo moglo da se reši?
Izvini nisam te razumeo možeš malo pojasnitiPa blue screen znaci da je nesto poslo naopako u kernelu. Dakle navjverovatnije drajver ili copy zastita koja se uvaljuje kao drajver ili antivirus koji uglavi drajver u kernel ili nesto tako...
Ranije nisam imao problema sa BSOD. Od kada sam kupio novi hard disk (prošli je crko, bilo mu je vreme duze vreme sam gzaa koristio) i od kada mi je instaliran novi operativni sistem krenuo je da mi se pojavljuje BSOD. Nisam ja instalirao sistem tako da ću se raspitati da li je sve ovo što si naveo piratsko.Ne znas sta je drajver, crack piratski Windows, piratski antivirus? Sve to moze da izazove BSOD
Zato i planiram da se prebacim na linux, da li to preporučuješ?Ako nisi calno 150 evra za Windows, onda je piratsko...
Da, ja Windows nemamZato i planiram da se prebacim na linux, da li to preporučuješ?
150e ? LolAko nisi calno 150 evra za Windows, onda je piratsko...
Naravno , tu ćeš tek imati problema pošto su drajveri pisani obično za winS obzirom da je linux besplatan a windows nije, tako da verujem da mi je operativni sistem piratski. Pošto ako budem skinuo linux koji neće biti piratski, da li postoji neka vrsta BSOD na linuxu i da li ima mogućnosti da se to pojavi?
OkNaravno , tu ćeš tek imati problema pošto su drajveri pisani obično za win![]()
Reši to prvo pre nego što predješ na Linux distro
HvalaReši to prvo pre nego što predješ na Linux distro
https://www.google.com/amp/s/www.makeuseof.com/tag/windows-stop-code-memory-management-bsod/amp/
Faulty RAM
Issues with new hardware, such as a graphics card
Faulty drivers
Software issues, including corrupt system and operating system files
Disk errors
JbgKada sam prelazio sa fx na zen imao sam strašne muke, da li je bilo do firmware--a ili do wina ali iscackao sam nekako...gasio se komp random![]()
HvalaAko je do wina ovo bi trebalo da reši problem.
https://www.windowscentral.com/how-use-dism-command-line-utility-repair-windows-10-image?amp
Pa proveri kolko prodaju. 17k dinara kod nas u radnjama, M$ 18k dinara150e ? Lol
Glupost ključ je par dolara, ja konkretno bio insajder i dobio aktivaciju preko email-a , free.Pa proveri kolko prodaju. 17k dinara kod nas u radnjama, M$ 18k dinaraI to home verziju
![]()
Glupost ključ je par dolara,
Biraj posto nisi insajder bio.PPPPPPPPPP
Znas kako, ako verujes da je to legit ili si lud li naivanBiraj posto nisi insajder bio.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/
Prolazi a to je bitno.Znas kako, ako verujes da je to legit ili si lud li naivan![]()