Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:moj decko suvise brzo svrsi.da li postoji neki nacin da sve odradimo malo sporije? :shock:
Uh ! nema vam spasa ....ops:moj decko suvise brzo svrsi.da li postoji neki nacin da sve odradimo malo sporije? :shock:
e bash si je lepo posavetovao...shabane...sassa:lajnic dopa. 8):wink:
PUSTI GA DA POPIJE MALO. OBAVEZNO BELEZI DOZU DA BI MOGLA DA PLANIRAS TRAJANJE ODNOSA.ops:moj decko suvise brzo svrsi.da li postoji neki nacin da sve odradimo malo sporije? :shock:
Ne savetujem je nego se zezam,kretenko.Margott:e bash si je lepo posavetovao...shabane...sassa:lajnic dopa. 8):wink:
Ma' ''BRAVO'' za pismenost!!! :shock:KNEZ:PUSTI GA DA POPIJE MALO. OBAVEZNO BELEZI DOZU DA BI MOGLA DA PLANIRAS TRAJANJE ODNOSA.ops:moj decko suvise brzo svrsi.da li postoji neki nacin da sve odradimo malo sporije? :shock:
NAPOMENA
SASVIM JE MOGUCE DA U OVAKVOM STANJU TERA U BESKRAJ I TO IZNOVA I IZNOVA.
UKOLIKO ZASPI USRED POSLA MANI GA SE, ILI GA NATERAJ DA VEZBA (PREPORUCUJEM TRCANJE).
Ocigledno je da tvoj decko nema dovoljno iskustva,vreme ce uciniti svojeops:moj decko suvise brzo svrsi.da li postoji neki nacin da sve odradimo malo sporije? :shock: