G
gogo
Gost
Iako imam najnoviju alkatelovu centralu brzina ne prelazi 33.6 kbps.Racunar je definitivno cist sto se tice virusa. Kako mogu postici ubrzanje, odnosno sta nije u redu? Molim za vase misljenje ! Unapred hvala .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no_problem:to sto ti imas najnoviju alkatelovu centralu ne znaci nista. probaj da u opcijama za podesavanje modema podesis brzinu namaximu (ako to vec nije ucinjeno) ... ako je brzina na maximumu, zalim ... ne moze ... i ako bi ti pisalo 115200, brzina protoka ti ne bi bila veca od 40000. pozdrav ... procitaj malo o nasim "centralama"
Ja imam Agere PCI soft modem i radi mi isto na 33.6, a drug sa istim modemom ima 44.gogo:Iako imam najnoviju alkatelovu centralu brzina ne prelazi 33.6 kbps.Racunar je definitivno cist sto se tice virusa. Kako mogu postici ubrzanje, odnosno sta nije u redu? Molim za vase misljenje ! Unapred hvala .
FaXcooL:Jedno pitanje : da li se moze povacati brzina bar za 2-3 KB ako uzmem neki kvalitetniji modem 56k...?!?!![]()
p0z!![]()