Brzi Gonzales...ariva..andreee!

:lol:

dobro veverice, zensko ako svrsi pre popusice mu ako joj je problem da je i dalje tucca i to je to.
musko kad svrsi pre tesko da ce ijedna zena da kaze nema veze polizi mi da svrsim, jer od ta posla nema nista.
ceka da mu se digne sledeci put sto znaci, napalila se ko majmun i nije stigla doorgazma. vas u takvoj situaciji bole jaja koliko znam, mi nemamo tako jasnu fizicku manifestaciju ali je kompletan osecaj odvratan.
pa se posle pitate sto zene cesto boli glava;)

ako reci im kad nemaju pojma ni ocemu. :D

E ja imam dokaz, zivi dokaz da vama zenam nikad nista ne valja...
Salim se, ja i moja bivsa nismo bili jedno za drugo, zato je sve u svemu bilo traljavo...u proseku.
U pocetku bejah brz, pa sam naucio da kontrolisem to i da produzim sex...i bilo je super neko vreme...nego ja preterah u tome...pa sam otisao u drugu krajnost.
I pocela jadna da bezi od mene...na kraju pobeze stvarno...:D

:lol:

dobro veverice, zensko ako svrsi pre popusice mu ako joj je problem da je i dalje tucca i to je to.
musko kad svrsi pre tesko da ce ijedna zena da kaze nema veze polizi mi da svrsim, jer od ta posla nema nista.
ceka da mu se digne sledeci put sto znaci, napalila se ko majmun i nije stigla doorgazma. vas u takvoj situaciji bole jaja koliko znam, mi nemamo tako jasnu fizicku manifestaciju ali je kompletan osecaj odvratan.
pa se posle pitate sto zene cesto boli glava;)

Al paz ovo..pa i nama je kompletan osecaj odvratan sto do tog prvog ebanja treba da zavrsimo skole kako da vas odvedemo u krevet i srusimo barikade..i jos kako se brisu prethodne traume i lose navike ko kad sama ucis da vozis kola..ne moze..sve mora ispocetka s iskusnim instruktorom:lol:

Pričam pre neki dan sa ženama koje su malo starije od mene, samim tim i iskusnije, što se tiče sexa i sve do jedne kažu, kako su najviše nailazile na tipove koji brzo svršavaju, da ne kažem svetlosnom brzinom i tako su one bile nezadovoljne, jer kako i ne bi, kad im sex traje jedan tren, msm ako se to u opšte može nazvati sexom.:p

E sad jel mislite da su samo muškarci krivi jer gledaju samo svoje duphe i ne gledaju kako bi zadovoljili i ženu da bi i ona bila zadovoljna?;)

da...samo oni...

Back