Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 22.782
Pošto?Hoće li ko kupiti kuću na čaršiji?![]()

Pošto?Hoće li ko kupiti kuću na čaršiji?![]()
Bar milionče, znaš i sama kakva je to lokacija 😉Pošto?![]()
auu brate...Haj ti ukucaj u google Dušanka Majkić![]()
Imam. Čarapu na glavu i u banku![]()
jel cista carapa?![]()
Više mogu da zarade ove što prodaju nošene.Ženska, čista, 15 dena![]()
Oj tabe sve ti se mora servirati.auu brate...
e mislim da sam je video..jel to ona sto je vodila onu sednicu..cek da nadjem klip..
Ok. Došao sam ovde sa razlogom. Znam da ti se svidja posao ali meni se ne svidja. Mislim da je pravo vreme da nadjes novu musteriju.Najlakše je kada radiš nešto što ne smatraš radom nego zabavom.
Svako ima nešto što mu ide lako i što mu je interesantno..
Jedino neki oblik prostitucije, npr. da se svlačiš preko web kamere ili nađeš nekoga ko ima fetiše, pa naplaćuješ slike svojih stopala ili prodaješ svoj nošen i neopran donji veš ili tako nešto. To ne zahteva previše truda, a ni fizički kontakt, tako da se računa pod brzu zaradu. Doduše, lakše je kad si žena...setkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
kako zaraditi pare bez mnogo rada ?
imate ideje?
Treba imati talenat za to, tj obraz debeo kao djon.setkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
imate ideje?
Zašto brišete moje objave?Treba imati talenat za to, tj obraz debeo kao djon.
To što pišeš nije za objavljivanje, ne samo u ovoj temi nego ni uopšte na bilo kom delu krstarice.Zašto brišete moje objave?
Treba imati talenat za to, tj obraz debeo kao djon.
Ok. Shvatio👍To što pišeš nije za objavljivanje, ne samo u ovoj temi nego ni uopšte na bilo kom delu krstarice.
setkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
imate ideje?
Ma odlična tema. Oni bez razvijenog mozga se pale na te "savete" i čekaju svoju priliku. Neka ih nek čekaju. Nego, tražim osobu sa dobrim znanjem nemačkog za prevođenje i pisanje tekstova na sajtu. Plata po učinku-dobra u Srbiji. Kontakt: ****setkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
imate ideje?
kontakt imejl izbrisan - nije dozvoljeno direktno reklamiranje i iznošenje privatnih podataka. Možeš da tražiš da ti se zainteresovani jave na PP (privatna poruka) ali za to treba da se registruješ.Ma odlična tema. Oni bez razvijenog mozga se pale na te "savete" i čekaju svoju priliku. Neka ih nek čekaju. Nego, tražim osobu sa dobrim znanjem nemačkog za prevođenje i pisanje tekstova na sajtu. Plata po učinku-dobra u Srbiji. Kontakt: ****
Ps: mogu i oni što rade iz ladovine ali je potreban razvijen mozak.
Ma može,kako da ne-ako osoba ima razvijen mozak. Nego bi i ovi nerazvijeni iz ladovine štekali pare. Kad bi to i bilo moguće, onda bi im ženu često komšija posećivao, jer bi im osim mozga i svaki drugi mišić atrofirao. . Ali neka ih nek samo čekaju-ko zna možda i dočekaju. Nego ja tražim nekoga sa razvijenim mozgom i znanjem Nemačkog za prevode i rad na sajtu. Plata- dobra u Srbiji. Mogućnost napredovanja i dobre zarade. Kontakt. viva22@gmx.atsetkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
imate ideje?
Sira iz Kolumbije.a ono.. skupljaj jabuke, maline ili breskve,..nista?
nazovi Pentagon i kazi da im se stavljas na raspolaganje. Ostalo ce ti oni srede.setkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
imate ideje?
Pogrešno je verovanje da pare dolaze od radasetkam se netom i iskoci mi popup prozor sa reklamom za brzu zaradu bez mnogo truda pa mi pade na pamet da otvorim temu.
imate ideje?
Nijeali to nije lak posao.