Brz odgovor

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Imam prevod nekog filma u formatu .txt ocu da ga prebacim u neki drugi format koji podrzavaju to sa prevodom tipa .srt, kako da to uradim, molio bih da odgovor ne bude sa subtittle wark shop-om!

To si ti namestio ili je win odlucio da ti taj program bude primaran za otvaranje takvih eksenzija, sto znaci da moze da bude druga ekstenzija, a da ga isti program otvara.

Mislim da se kaze "Sačuvaj" a ne "sasuvaj" ako neznas da pises tako pisi na Engleskom.
Uh, a gde je na ovoj Krstarici pravilo "Gramatika" :S

Majko moja koji si ti pacijent :hahaha:
Decko prestani da dises molim teeeeeeeeee...
TI pricas o gramatici ? Objasni mi ovo sto sam bold gore! pisi na Engleskom. engleskom se pise ovako ;)
I to kao prvo nije gramatika ;) To je pravopis, ako si cuo za to ;)
Evo bicu dobar i dajem ti ove linkove. Samo zbog toga sto znam da neces da me poslusas i da prestanes da dises ;)

pravopis
gramatika

A ovo sto je Angel4U promasio slovo nije ni gramatika, ni pravopis nego greska u kucanju ;) Decko se trudio da pomogne ;) A ti se trudis da ispadnes ocigledno glup.
Pozzz i opusteno samo ;) kao kod zubara ;)

Poslednja izmena:
Majko moja koji si ti pacijent :hahaha:
Decko prestani da dises molim teeeeeeeeee...
TI pricas o gramatici ? Objasni mi ovo sto sam bold gore! pisi na Engleskom. engleskom se pise ovako ;)
I to kao prvo nije gramatika ;) To je pravopis, ako si cuo za to ;)
Evo bicu dobar i dajem ti ove linkove. Samo zbog toga sto znam da neces da me poslusas i da prestanes da dises ;)

Back