Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.925
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brutalni "udari" na Vučića se nastavljaju: Objavljena nova laž da ima vlasničkog udela u kompaniji Rio Tinto
Poznato je da magazin "Tabloid" širi laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sada ih prenose i ostali opozicioni mediji.
Naime, portal "Slavija Info" objavio je skandaloznu, lažnu informaciju da se u sistemu multinacionalne kompanije Rio Tinto nalazi se i of šor kompanija Rio Tinto Nomesees, u kojoj 90 odsto vlasničkog udela ima Aleksandar Vučić, a po pet odsto Ana Brnabić i Siniša Mali.
Kako se navodi, to je nastavak širenja neistina o predsedniku Srbije, što je orkestrirana kampanja koju opozicija vodi.
https://www.b92.net/info/politika/4...a-vlasnickog-udela-u-kompaniji-rio-tinto/vest
https://slavija-info.com/vucic-vecinski-suvlasnik-londonske-kompanije-rio-tinto-nomesees/
Opa Djurdjoooo
Klupko se odmotava...
Ko mu ga otima kad prica da su mu svi nevidjeni prijatelji,cak ga pustaju i u njihove tajne odajeFascinantnoj je koliko je nekome stalo da otme taj rudnik Srbiji
****** ovoliko laži su samo plasirali kada su nam KiM otimali
Ko mu ga otima kad prica da su mu svi nevidjeni prijatelji,cak ga pustaju i u njihove tajne odaje
Meni je interesatnije to zalaganje vlasti za kopanje ..Gde je tu interes ,dobit ..Da nije mozda 3% rudne rente ili je neko opet stavio lični interes iznad drustvenog ..Fascinantnoj je koliko je nekome stalo da otme taj rudnik Srbiji
Verovatno misli na Ruse,oni mu otimaju ,meni tako deluje iz njegovog izlaganja,primetan je njegov animozitet prema rusimaPa prijatelji i otimaju od neprijatelja se čuvaš
Verovatno misli na Ruse,oni mu otimaju ,meni tako deluje iz njegovog izlaganja,primetan je njegov animozitet prema rusima
Da bog da da ti rudnik bude u kuci, a ne da ga neko ukrade.Fascinantnoj je koliko je nekome stalo da otme taj rudnik Srbiji
Meni je interesatnije to zalaganje vlasti za kopanje ..Gde je tu interes ,dobit ..Da nije mozda 3% rudne rente ili je neko opet stavio lični interes iznad drustvenog ..
Pa nisu ovo mediji , nego Vucic tako izmisli nesto o sebi sto je laz, a cuti ono sto je istina i onda se brani vidite sta mi podmecu....Vucic vucicevic, vulin, vu...jos jedan vu , ne secam se koji....I mediji su prdnuli u cabar. Sta sve mora da nakace Vucicu da bi ga narod srusio.
Кинези и Руси су макар од тешких губиташа који су гушили буџет направили профитабилне фирме које уплаћују огромне паре у буџет, па некако рудна рента, мада увредљива, има мањи значај. Овде ће само да се трује и плаћа бедна рудна рента. И да је осамдесет посто за литијум, штета је вековно ненадокнадива. Бор је, рецимо, вековима рудно подручје, па ту више и нема много шта да се уништава, али ово је нетакнута природа.Meni je interesatnije to zalaganje vlasti za kopanje ..Gde je tu interes ,dobit ..Da nije mozda 3% rudne rente ili je neko opet stavio lični interes iznad drustvenog ..
Verovatno misli na Ruse,oni mu otimaju ,meni tako deluje iz njegovog izlaganja,primetan je njegov animozitet prema rusima
Da bog da da ti rudnik bude u kuci, a ne da ga neko ukrade.
To nema veze dal je istina ili nije, kod Tixoglua je sve true story, trust me bro, pa se odmah deli po forumu.
Sto se realnosti tice
Da, SNS i Vucic sigurno imaju neki procenat tu slazem se, al nece Rio Tinto sigurno da daje kajmak nekoj srpskoj ekipi debilcina, tek poneku mrvicu. Vlasnici kapitala iza Rio Tinta, sto ukljucuje i drzavu Kinu imaju previse moci da bi im neki sitan balkanski smrad smetao u sirenju biznisa, ili da bi mogao da ih ucenjuje za nesto. Srbija ce sprovesti projekat do kraja ili ce te drzave zastiti svoje interese i zgaziti Srbiju bez milosti ako ne odradi ono na sta su pristali debili na vlasti
pa nece kajmak al hoce mrvice
Ne dirajte Acu Srbina,gde ce vam dusa strani placenici i rusitelji zlatnog doba.
Dusa u raj, deo love od litijuma u kasicu-prasicu majke crkve.Sto bi Tixoglu rekao, pravoslavlje ili smrt
Sa zagadjenjem od litijuma, znaci smrt
Dusa onda ide u pakao, radovali se ratu ko pajseri
Da, to je i meni palo na pametDusa u raj, deo love od litijuma u kasicu-prasicu majke crkve.
Nema vecih primitivaca i lopova od srpske patriotske govedine na vlasti.Plenko zivi od svoje place,
Vucic, Brnabic i Mali placu trose na kikiriki.
Izvor je takav da je svaki njihov tekst 1. sukobi u kartelu, 2. hapse vodju samo što nisu, 3. pašće na ovim izborima. Za primer da svaki put pišu o sukobu unutra. Ok, ima ga svuda, ima ga svaka kuca. Samo sto taj neki sukob uvek bude da oni homogeno vladaju 12 godina i da se samo menjaju. Ako nisi ministar onda si direktor. Gde je tu sukob? Zasto ne uhapse nekog?Brutalni "udari" na Vučića se nastavljaju: Objavljena nova laž da ima vlasničkog udela u kompaniji Rio Tinto
Poznato je da magazin "Tabloid" širi laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sada ih prenose i ostali opozicioni mediji.
Naime, portal "Slavija Info" objavio je skandaloznu, lažnu informaciju da se u sistemu multinacionalne kompanije Rio Tinto nalazi se i of šor kompanija Rio Tinto Nomesees, u kojoj 90 odsto vlasničkog udela ima Aleksandar Vučić, a po pet odsto Ana Brnabić i Siniša Mali.
Kako se navodi, to je nastavak širenja neistina o predsedniku Srbije, što je orkestrirana kampanja koju opozicija vodi.
https://www.b92.net/info/politika/4...a-vlasnickog-udela-u-kompaniji-rio-tinto/vest
https://slavija-info.com/vucic-vecinski-suvlasnik-londonske-kompanije-rio-tinto-nomesees/
Opa Djurdjoooo
Klupko se odmotava...
Ma gde je bre stalo?Opasni nemiri se spremaju u avgustu videćete. Bukvalno sve je stalo stranci uopšte ne rezervišu avionske karte. Druga polovina avgusta naprednjaci će konačno dobiti po pičci!
Brutalni "udari" na Vučića se nastavljaju: Objavljena nova laž da ima vlasničkog udela u kompaniji Rio Tinto
Opa Djurdjoooo
Klupko se odmotava...