- Poruka
- 5.913
Незванично сам сазнао да ће бити формиран нови савез који ће чинити Белорусија, Русија, Украјина, Казахстан и Србија, скраћено БРУКС, савез који ће успешно парирати НАТО пакту, Европској унији на пољу војне и економске моћи.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Незванично сам сазнао да ће бити формиран нови савез који ће чинити Белорусија, Русија, Украјина, Казахстан и Србија, скраћено БРУКС, савез који ће успешно парирати НАТО пакту, Европској унији на пољу војне и економске моћи.
Кога бре занимају Руси?
Дали си толикоопседнут са њима да искључиво отвараш разне теме које се баве њиховим проблемима и питањима?
Ова тема је шала.
то је јасно....али све твоје теме се баве само Русима
Шта ћу кад сам опседнут Русијом!
Taj savez ne postoji.
Gde si to saznao? Moze li neki ozbiljan link?Незванично сам сазнао да ће бити формиран нови савез који ће чинити Белорусија, Русија, Украјина, Казахстан и Србија, скраћено БРУКС, савез који ће успешно парирати НАТО пакту, Европској унији на пољу војне и економске моћи.
Gde si to saznao? Moze li neki ozbiljan link?
Pri čemu je R ekonomski najslabija zemlja u tom klubu...Ali postoji BRIKS
Pri čemu je R ekonomski najslabija zemlja u tom klubu...
Oće, tek što nije.
Pri čemu je R ekonomski najslabija zemlja u tom klubu...