Branja m
Ističe se
- Poruka
- 2.240
Samo se u toj divnoj pesmi govori pohvalno o Gotovini tj kako je nepavedno završio u Hagu.Pesma je sasvim korektna. Ne razumem čemu histerija.
Samo se u toj divnoj pesmi govori pohvalno o Gotovini tj kako je nepavedno završio u Hagu.Pesma je sasvim korektna. Ne razumem čemu histerija.
Pa zato što on i jeste ustaša .Mediji u Srbiji su napisali da su rumometasice pevale ustasku pesmu tj ustasku himnu
SKANDAL CRNOGORKI NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Velika pobeda, pa stihovi "ustaške himne" - ceo autobus peva!
https://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a1713695/Crnogorske-rukometasice-slave-uz-ustasku-pesmu.html
To je laz, jer ustaska himna je pesma Puska puce iz Drugog svetskog rata
Rukometasice su pevale pesmu Sude mi od Miroslava Skore koja nema veza sa ustastvom, ali se mediji trude da tu pesmu od Skore proglase ustaskom.
Nigde se u ovoj pesmi ne pominje Gotovina.Samo se u toj divnoj pesmi govori pohvalno o Gotovini tj kako je nepavedno završio u Hagu.
Pa ti si mnogo veća budala nego što se čini na prvi pogled...Crnogorci se vraćaju u hrvatski etnički korpus, krv nije voda...
Miroslav Skoro ustasa ?Pa zato što on i jeste ustaša .
U odnosu na Penavu je softcore ustaša .
Nego šta nije sugurno mirotvorac .Miroslav Skoro ustasa ?![]()
Hrvati mogu da biraju hoće li da idu ili da ostanu, zahvaljujući članstvu u EU.Baš lepo, osim što i dalje selite u Irsku iz tog vašeg "blagostanja"![]()
I po ovoj mapi je jasno da su preci Crnogoraca bili katolici, dakle Crveni Hrvati.Pa ti si mnogo veća budala nego što se čini na prvi pogled...![]()
![]()
Hrvati mogu da biraju hoće li da idu ili da ostanu, zahvaljujući članstvu u EU.
Mi možemo samo da biramo da ostanemo.
I po ovoj mapi je jasno da su preci Crnogoraca bili katolici, dakle Crveni Hravti
![]()
Ima mnogo naših koji rade trećeklasne poslove po inostranstvu.Može da bira i svako odavde ko je sposoban, a to znači da neće otići u inostranstvo da pere sudove kao Hrvati![]()
Ima mnogo naših koji rade trećeklasne poslove po inostranstvu.
S tim se slažem, ali je mnogo lakše kad ne moraš da se drndaš sa vizama, nostrifikacijama, već samo odeš i živiš i radiš tamo gde poželiš.Ima, ali nije o tome bila reč, već da sposobnom i stručnom čoveku granice ne predstavljaju nikakav problem, zato što je takav svuda tražen.
S tim se slažem, ali je mnogo lakše kad ne moraš da se drndaš sa vizama, nostrifikacijama, već samo odeš i živiš i radiš tamo gde poželiš.
Zato što kao državljanin moćne EU možeš gde ti se ćefne.Što se mene tiče, imam i slovenački pasoš, tako da svakako mogu da odem gde god hoću. A šta misliš zašto sam u Srbiji?
Zato što kao državljanin moćne EU možeš gde ti se ćefne.
Rispekt.
Pa dobro, ima ljudi u EU koji zarađuju i mnogo više.Mogu, ali bih bio teška budala da odem negde gde ću sa 1500 - 2000 evra mesečno da preživljavam, umesto da sa istim parama ovde živim kao car...
Pa dobro, ima ljudi u EU koji zarađuju i mnogo više.
Hoćemo malo o Barskoj nadbiskupiji u Baru iz 11 stoljeća, koji se smatrao sjedištem "Dukljanske crkve", koristila se latinica i misa služila na latinskom???Ima, ali nije o tome bila reč, već da sposobnom i stručnom čoveku granice ne predstavljaju nikakav problem, zato što je takav svuda tražen.
I po ovoj mapi je jasno da su preci Crnogoraca bili katolici, dakle Crveni Hrvati.
![]()
Hoćemo malo o Barskoj nadbiskupiji u Baru iz 11 stoljeća, koji se smatrao sjedištem "Dukljanske crkvom", koristila se latinica i misa služila na latinskom???
Svi knezovi Duklje su bili katolici, koristila se latinica, te misa služila na latinskom, te nemaju nikakve veze sa pravoslavljem, pogotovo vašom crkvom koju ste izmisli 1920godine.Hoćemo, kad u tim hronikama pronađeš prefiks "hrvatski"![]()
Ja jesam što jesam, ali ti si definitivno mentalni slabić.Pa, rekoh ja da si ti budalla.
Svi knezovi Duklje su bili katolici, koristila se latinica, te misa služila na latinskom, te nemaju nikakve veze sa pravoslavljem, pogotovo vašom crkvom koju ste izmisli 1920godine.
Ja jesam što jesam...