Bruka i sramota od demokratije na sajtu B 92!

CrazyMarko94

Početnik
Poruka
3
Pozdrav svima,
Prije nekoliko dana sam na forumu sajta B92( Forum-RTV B92) napisao svoj komentar koji se tiče prenosa Lige Šampiona i (ne)sposobnosti njihove najsvježije medijske akvizicije Aleksandra Stojanovića(lik je do skora prenosio engleski fudbal na BK TV9) da komentariše takav jedan sportski spektakl.Elem, odgovornim ljudima na B92 se očigledno nije dopao onaj dio demokratije(za koju se tako bespoštedno bore) koji se odnosi na slobodu govora i zabranu cenzure pa je nekoliko dana kasnije moj nalog na tom forumu "PRIVREMENO SUSPENDOVAN" DO 2015. GODINE. Smijurija od demokratije.
Toliko o njima,i ovo je više nego što zaslužuju. Peace

CrazyMarko94:
Pozdrav svima,
Prije nekoliko dana sam na forumu sajta B92( Forum-RTV B92) napisao svoj komentar koji se tiče prenosa Lige Šampiona i (ne)sposobnosti njihove najsvježije medijske akvizicije Aleksandra Stojanovića(lik je do skora prenosio engleski fudbal na BK TV9) da komentariše takav jedan sportski spektakl.Elem, odgovornim ljudima na B92 se očigledno nije dopao onaj dio demokratije(za koju se tako bespoštedno bore) koji se odnosi na slobodu govora i zabranu cenzure pa je nekoliko dana kasnije moj nalog na tom forumu "PRIVREMENO SUSPENDOVAN" DO 2015. GODINE. Smijurija od demokratije.
Toliko o njima,i ovo je više nego što zaslužuju. Peace

Puno sličnih priča sam čula o ovom "demokratskom" forumu!
Nisi jedini!

Ja sam primetio po onim komentarima koje mozes da ostavis za vesti da tu nisu cista posla....
Elem, bila je neka vest da u Francuskoj postiji neka grupa (idijota, ako smem da kazem) koja ide nocu i ispumpava gume dzipovima po Parizu. Navodno, bore se za slobodnije i cistije ulice jer dzipovi su veliki, bucni, zauzimaju puno mesta i zagadjuju....a kroz celu vest osecas duh kako je to sjajno, kako je neko resio da ucini ovaj svet boljim...no nebitno...
Ja sam ostavio komentar kako njih treba krivicno goniti, kako je dobro sto ovde nema takve grupe jer nisam siguran kako bi se proveli da sretnu vlasnika terenca u 3 ujutro, privatna imovina je svetinja i slicno. Komentar je bio ostriji, suprotan od stava iznetom u samoj vesti, ali korektan, bez vredjanja, psovanja i sl...
Naravno, nije prosao moderatora...
I tako jedno 3-4 komentara koja su kontra od onoga sto pise u vestima....

@IvAnA:)

Ne znam kako je na rts-u. Ali znam kako je ovde...
Ovde mozes otvoreno da uputis kritiku adminu, moderatoru, clanu...mozes da otvoris temu kakvu hoces (doduse, da bar malo ima veze s zdravim mozgom), mozes da kritikujes bilo sta i bilo koga. Ovde se cak tolerisu i psovke, prepucavanja i malo teze reci koje, da sam ja moderator, ne bi tolerisao....

Back